Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γαλατσόπουλος: «Κάναμε την καλύτερη κίνηση για τον ΠΑΟΚ»

Το μέλος της διοίκησης στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του ΜακΓκράθ αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για το Δικέφαλο.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την αποχώρηση ΜακΓκράθ:

«Ο ΜακΓκραθ ήταν ο καλύτερα αμειβόμενος, σε τρόπο πληρωμής, παίκτης στην Α1 σήμερα. Είχε συμβόλαιο 48.000 ευρώ, με 6.000 να είναι η κάθε δόση και είχε πάρει τις 5 δόσεις από τις 8. Τον υπολογίζαμε και ήταν από τους καλύτερους μας παίκτες. Από την πλευρά μας δεν υπήρχε καμία διάθεση να αποχωρήσει. Ο μάνατζερ του τον οδήγησε σε μια λάθος κίνηση, να φύγει από την αμάδα και να προσπαθεί να απελευθερωθεί. Εμείς είχαμε δυο επιλογές. Ή να καρφώναμε το δελτίο του στο ταβάνι ή να κάναμε το καλύτερο για την ομάδα. Ο παίκτης τώρα θα πληρώσει 50.000 για να μπορέσει να παίξει με τη Ζαλγκίρις. Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή κίνηση».


Για την επικράτηση του ελληνικού στοιχείου στον ΠΑΟΚ:

«Αυτή ήταν μια απόφαση που πήραμε από πέρσι το καλοκαίρι. Όταν έχεις αποφασίσει το δρόμο της εξυγίανσης, δηλαδή να πληρώνεις τα παλιά σου χρέη και να συντηρείς την ομάδα, αυτό ήταν μονόδρομος. Θέλαμε τις καλύτερες επιλογές παικτών με τα λιγότερα χρήματα. Αυτό κάναμε και μας έχει βγει εκ του αποτελέσματος. Είχαμε δυο ξένους και ο ένας επέλεξε να αποχωρήσει από την ομάδα. Θα ήθελα να είχαμε και δυο παίκτες ακόμα αλλά δεν πρέπει να γίνονται τα λάθη των προηγούμενων χρόνων και να τα πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Κάναμε μια επένδυση με την απόκτηση του Χρυσικόπουλου που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Μένει μόνο να το αποδείξει. Η προσπάθεια που κάνουμε πρέπει να στηριχτεί από όλους. Και από τον κόσμο και από τον τύπο, για να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: