Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Διάψευση από Λιμοντζόγλου!

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το περιεχόμενο διαλόγων του που είδαν το φως της δημοσιότητα και τον παρουσιάζουν να εκπροσωπεί τον Βασίλη Ξενιάδη, εξέδωσε ο Άκης Λιμοντζόγλου.

Διάψευση από Λιμοντζόγλου

Μέσω ανακοίνωσής του, ο εκπρόσωπος του άγνωστου δανειστή ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος εκπροσωπεί την κινεζική εταιρεία μόνο για να προτείνει και αν το θέμα προχωρήσει, να υπογράψει δάνειο με ευνοϊκούς όρους για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Αθήνα 21/02/2013

Σχετικά με συνομιλίες μου που είδαν το φώς της δημοσιότητας με «συνομιλητή» έχω να δηλώσω τα εξής:

Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί τέτοιου είδους επίθεση στο πρόσωπο μου, και ιδίως αυτή την χρονική στιγμή, αφού είναι γνωστό πως στην όλη υπόθεση υπήρξα εξουσιοδοτημένος της κινεζικής εταιρίας, ΜΟΝΟ για να προτείνω και σε περίπτωση συμφωνίας με το ΔΣ να υπογράψω μία σύμβαση άτοκου δανείου με όρους ευνοϊκούς για την ΑΕΚ και χωρίς να έχω καμία φύσεως άλλη ευθύνη και ουσιαστικό ρόλο στην συγκεκριμένη συναλλαγή.

Είναι επίσης γνωστό σε όλους και περισσότερο σε αυτούς που με γνωρίζουν προσωπικά, πως είμαι Ενωσίτης όπως και όλη η οικογένεια μου και ό,τι πράττω είναι για το συμφέρον και τη σωτηρία της ομάδας μας, πράγμα που θα συνεχίσω να κάνω απαρέγκλιτα και στην υπόλοιπη ζωή μου.

Ουδέποτε έχω αναφερθεί σε πρόσωπα όπως όσα αναφέρονται στην συγκεκριμένη συνομιλία, και δηλώνω πως έχουν γραφτεί φράσεις και απόψεις που ουδέποτε εξέφρασα ή έγραψα.

Ως εκ τούτου έχω αναθέσει στους νομικούς μου συμβούλους να εξετάσουν τυχόν ευθύνες και επιφυλάσσομαι έναντι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Με εκτίμηση

Άκης Λιμοντζόγλου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: