Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Υπερβολικό το αποτέλεσμα»

Αισιόδοξος παραμένει ο Ζόρντι Ρόουρα για πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση του Champions League παρά την ήττα με σκορ 2-0 από τη Μίλαν, αποτέλεσμα που χαρακτήρισε υπερβολικό.

«Υπερβολικό το αποτέλεσμα»
Ο βοηθός προπονητής της Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς τόνισε πάντως πως θα χρειαστεί και τύχη για να καταφέρει η ομάδα του να ανατρέψει την κατάσταση στο «Καμπ Νου».

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα δήλωσε:

«Προφανώς δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Φυσικά είχαμε δυσκολίες, όμως και πάλι θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό. Ένα… ριμπάουντ και μια αντεπίθεση και δεχτήκαμε δύο γκολ που κάνουν πλέον τα πράγματα πολύ δύσκολα για μας. Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε σε αυτό το γήπεδο. Το πρώτο τέρμα μας έβγαλε εκτός ρυθμού γιατί ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που ελέγχαμε το ρυθμό με αποτέλεσμα να χάσουμε στη συνέχεια την ψυχραιμία μας», τόνισε ο Ρόουρα, ο οποίος μίλησε και για τη ρεβάνς στη Βαρκελώνη:

«Ηττηθήκαμε 2-0, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου. Στον επαναληπτικό θα κάνουμε το γνωστό μας παιχνίδι και θα έχουμε και τη συμπαράσταση των οπαδών μας. Σίγουρα δεν έχουμε εύκολο έργο με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως με λίγη τύχη μπορούμε να φτάσουμε στην ανατροπή».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: