O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στo blog του για το απόλυτο μπάχαλο που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και περιμένει να δει ποιος είναι αυτός που θα βγει μπροστά για να σταματήσει την ξεφτίλα!

Η επίσκεψη οπαδών του Παναθηναϊκού στην Παιανία και η ένταση που υπήρξε με τον Μπουμσόνγκ και τον Βιτόλο είναι μία συνέχεια γεγονότων, που έχουν γίνει τη φετινή περίοδο και δείχνουν, ότι υπάρχει θέμα και δεν είναι εύκολο να βρεθεί λύση. Σε μία χρονιά ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει τρεις προπονητές και κανείς δεν αποκλείει , ότι θα πάει και σε τέταρτο, αν έρθει νέα γκέλα με τον ΟΦΗ, η ήττα από την ΑΕΚ την άλλη εβδομάδα.
Εχουμε φθάσει στην 22η αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός έχει κάνει αρνητικό ρεκόρ βαθμών και νικών στην ιστορία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μέσα στην χρονιά οπαδοί έχουν πάει στην Παιανία δύο φορές  και έχουν βάλει άγριο χέρι σε παίκτες και προπονητές, διακόπτοντας μάλιστα την προπόνηση.
Στον πάγκο της ομάδας κάθεται ένας προπονητής, που και οι Ισπανοί οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό, όταν ανακοινώθηκε. Σε μία χρονιά, που έχει αναγγελθεί, ότι ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί σε Ελληνες παίκτες και παιδιά από τις Ακαδημίες τα επόμενα χρόνια, βλέπουμε -αρνητικό ρεκόρ-μόλις δύο Ελληνες στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Αρη. Βιβλίο ολόκληρο γράφουμε με τα φετινά γεγονότα, αλλά πουθενά δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.
Οι μέτοχοι δεν είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν οικονομικά μέχρι τώρα. Και το ερώτημα είναι απλό. Ποιος θα βάλει τέλος σε όλα αυτά, που δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση Παναθηναϊκό; Θα βρεθεί κάποιος, η το καράβι θα βρεθεί στα βράχια; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποιος από το πουθενά...


πηγή: gazzetta.gr