Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ηλιάδης: «Δεν ξέρω αν στηριχτεί ο Δώνης όσο ο Σάντος»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Κέρκυρας, Στέλιος Ηλιάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και για το αν ο Δώνης θα έχε την ίδια στήριξη που είχε ο Σάντος.

Για το πόσο δύσκολο παιχνίδι είναι για την Κέρκυρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πόσο ιδιαίτερο γι? αυτόν:

«Σίγουρα για μένα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς. Αγαπήθηκα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Από εκεί και πέρα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδας. Η ομάδα μου είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και γι? αυτό θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Για το ότι η Κέρκυρα από την μία δείχνει ότι είναι καταδικασμένη υποβιβαστεί και από την άλλη ότι μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος:

«Καταρχήν φέτος έχω την εντύπωση πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς λόγω έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης. Σίγουρα όμως θα παλεύουμε μέχρι το τέλος είτε έχουμε ελπίδες είτε όχι. Ίσως πολύ να μας έχουν τελειωμένους από την αρχή της σεζόν. Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το πιστεύουμε όλοι και μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι θα τα δίνουμε όλα.»

Για το παιχνίδι στην Τούμπα:

«Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί και πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Ίσως αυτό να τους δημιουργήσει κάποιο άγχος το οποίο εμείς να το εκμεταλλευτούμε.»

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Καταρχήν όλοι περιμέναμε ότι η ομάδα θα ήταν πιο ανταγωνιστικοί. Θεωρώ όμως ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο, άσχετα που στα τελευταία ματς δεν έχει αποκομίσει τους βαθμούς που θέλει. Έχει έναν καινούργιο προπονητή και θέλει χρόνο. Να μην ξεχνάμε ότι και ο Σάντος όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, την πρώτη χρονιά τερμάτισε στην 10η θέση, η οποία είναι η χειρότερη στην ιστορία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, αλλά την δεύτερη χρονιά τερμάτισε 2ος.»

Για το αν ο Δώνης θα έχει την ίδια στήριξη που είχε και ο Σάντος:


«Θεωρώ πως δεν θα έχει την ίδια στήριξη, επειδή κόσμος και ίσως και η διοίκηση είναι απαιτητικοί και θέλουν γρήγορα αποτελέσματα. Μπορεί η διοίκηση να μην αντέξει την πίεση και να αναγκαστεί να διώξει τον Δώνη. Για μένα όμως κάτι τέτοιο θα είναι λάθος.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: