Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε στην κερκίδα ο Γιαννακόπουλος!

Με διορθωτική ανακοίνωση, ο αθλητικός δικαστής διευκρινίζει πως η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αφορά απαγόρευση εισόδου γενικά στα γήπεδα κι όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους!

Ούτε στην κερκίδα ο Γιαννακόπουλος
Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αθλητικός δικαστής επέβαλλε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους δύο μήνες, για δυσφήμιση του αθλήματος.

Κάτι που σήμαινε πως θα μπορούσε να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα, μόνο από την κερκίδα.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά ο αθλητικός δικαστής εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει πως ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού δεν θα έχει το δικαίωμα να μπει καν σε κάποιο αγώνα για το ίδιο διάστημα!

Αναλυτικά, η διορθωτική ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή:

1)Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον Πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2013 και

2) Επιβάλλεται στον Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, για δυσφήμιση του αθλήματος απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: