Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πρόστιμα για Κολοσσό!

Χρηματικό πρόστιμο θα κληθούν να πληρώσουν ο Γιάννης Καλαμπόκης και η διοίκηση του Κολοσσού για την επίθεσή τους κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Πανιώνιο την περασμένη Τετάρτη.

Πρόστιμα για Κολοσσό
Ακριβά θα πληρώσουν στον Κολοσσό Ρόδου τις έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Πανιώνιο στο «Βενετόκλειο».

Ο Γιάννης Καλαμπόκης, που είχε αποβληθεί στο εν λόγω ματς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά, ενώ η ΚΑΕ θα πληρώσει 1.650 για δυσφήμιση του αθλήματος από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Παντελή Κουγιό, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή έγγραφης επίπληξης.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

1) Επιβάλλεται στην Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον παράγοντα της, κ. Παντελή Κουγιό, πρόστιμο 1.650,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 4-2-2013

2) Επιβάλλεται στον αθλητή της Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΕ κ. Ιωάννη Καλαμπόκη, για υβριστική συμπεριφορά κατά των διευθυνόντων του αγώνα, πρόστιμο 7.000,00€

3) Επιβάλλεται στον παράγοντα της Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΕ κ. Παντελή Κουγιό για δυσφήμιση του αθλήματος, ποινή έγγραφης επίπληξης, για τον ως άνω αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: