Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Αξίζει πιο ψηλά ο Άρης»

Του Άρη δεν του αξίζει να βρίσκεται στη βαθμολογική θέση που είναι τώρα, όπως δήλώσε στο πλαίσιο της βράβευσής ως πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Ανδρέας Τάτος.

«Αξίζει πιο ψηλά ο Άρης»
Πιο ψηλά στο πρωτάθλημα θα έπρεπε να ήταν ο Άρης, σύμφωνα με τον παίκτη της ομάδας, Ανδρέα Τάτο, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος για την απόδοσή του στην 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο μέσος των «κιτρίνων» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συμπαίκτες του, ενώ από την μεριά του υποσχέθηκε στους φίλους του συλλόγου πως τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου ο Άρης να πάει ακόμη πιο ψηλά.

«Σε όλη αυτή την προσπάθεια στο παιχνίδι με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Οι παίκτες που ήρθαμε τον Γενάρη προσπαθούμε να δέσουμε με το υπόλοιπο σύνολο. Η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν το αξίζει. Έχουμε καταλάβει ότι έχουμε δυνατότητες και θα έπρεπε να τις βγάλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι όλοι. Ξέρουμε ότι είμαστε χαμηλά, ξέρω ότι δεν αξίζει αυτό στον Άρη γι’ αυτό θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διορθωθεί η εικόνα της ομάδας και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στο τέλος», είπε μετά τη βράβευσή του ο έμπειρος μέσος.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ο οποίος είναι επικεφαλής του αγωνιστικού σχεδιασμού του Άρη, είπε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από όλα τα παιδιά και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Για να έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κάτι θα παραπάνω θα ξέρουν. Νιώθουμε ότι κάναμε την σωστή επιλογή, είμαστε χαρούμενοι και ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει και στην συνέχεια. Ο Άρης τον έχει διεκδικήσει, ο Άρης τον κέρδισε. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγαπάει τον σύλλογο. Η επιλογή του ήταν να έρθει στον Άρη για να μας βοηθήσει και τον ευχαριστούμε. Ελπίζω να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στην συνέχεια της σεζόν κι όλα να πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: