Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Έγκλημα κατ’ εξακολούθηση»

«Έβραζε» μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτης Βελλής, καθώς θεωρεί πολλά τα λάθη του διαιτητή εις βάρος της ομάδας του.

«Έγκλημα κατ’ εξακολούθηση»
Ο… κακός χαμός έγινε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Νίκη Βόλου, καθώς πριν μιλήσουν οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων, τον λόγο πήρε ο Σταμάτης Βελλής.

Ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν έξαλλος με τον διαιτητή του αγώνα, τον Σελίμου και έκανε λόγο για «έγκλημα κατ’ εξακολούθηση» εις βάρος της ομάδας του.

«Αυτό που έγινε σήμερα είναι έγκλημα κατ’ εξακολούθηση. Εδώ και μερικές αγωνιστικές δεν ξέρω ποιους ενοχλούμε. Καταδικάζω και προειδοποιώ. Δεν θα ανεχθούμε ανάλογη μεταχείριση. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη Νίκη Βόλου, που πλήρωσε το ίδιο νόμισμα την περασμένη αγωνιστική και τώρα ξεπληρώθηκε. Άλλοι είναι αυτοί που κανονίζουν τα σενάρια και έχουν τους "κυρίους" να τα εκτελούν. Αυτοί οι αλήτες επειδή δεν μπορούν να ανέβουν στο επίπεδό σου, πρέπει εσύ να κατεβαίνεις στο δικό τους. Οι ένοχοι ξέρουν ποιοι είναι. Ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου, αλλά δεν εγγυώμαι πως δεν θα επαναληφθεί. Μακάρι να μας αφήσουν να κάνουμε αυτό που μπορούμε», ήταν χαρακτηριστικά λόγια του Σταμάτη Βελλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: