Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Τζιωρτζιόπουλος: «Ο Ηρακλής χρειάζεται στήριξη από όλους για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ»

Ο ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τον Κυριακάτικο αγώνα μεταξύ Θρασύβουλου και Ηρακλή αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο γηραιός για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ Θρασύβουλου και Ηρακλή:

«Το παιχνίδι της Κυριακής δε θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου και αυτό γιατί ο Ηρακλής έχει δυναμώσει πολύ. Σε αντίθεση με μας που, ναι μεν κάναμε κάποιες προσθήκες, αλλά έχουμε κάποιες αδυναμίες, με πρώτη και καλύτερη αυτή στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Εδώ και ένα μήνα η ομάδα μας δεν έχει γυμναστή λόγω της οικονομικής κατάστασης. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρήματα για τα βασικά τους έξοδα, πχ να πάρουν ένα κουλούρι. Ο Ηρακλής θα έρθει πιο ξεκούραστος και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις».


Για τον Ηρακλή:

«Η εικόνα που έχω δε διαφέρει από αυτή που είχα στον πρώτο γύρο. Έκανε μια κοιλιά της προηγούμενες αγωνιστικές και μετά τη νίκη στο Γάζωρο θα έχει ανάκαμψη. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του έχει καλά δείγματα γραφής. Έχει δυνατότητες να διεκδικήσει την άνοδο. Όποια ομάδα δείξει σταθερότητα από δω και πέρα θα είναι το απόλυτο φαβορί».


Για το αν θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής:

«Μακάρι να ανέβει ο Ηρακλής. Έχει τη δυνατότητα. Από εκεί και πέρα χρειάζεται στήριξη από όλους τους παράγοντές για να πετύχει το στόχο του. Δεν είναι ωραίο να έχεις ατυχή αποτελέσματα αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και εκεί είναι που πρέπει να υπάρξει στήριξη».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: