Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ξενιάδης: «Ναι, εγώ είμαι»!!

Τη φημολογία πως εκείνος είναι πίσω από το δάνειο στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Βασίλης Ξενιάδης. Σε επαφή της «Sportday» μαζί του, ο επιχειρηματίας τόνισε ότι τα λεφτά είναι Κινέζων και… θα μπουν τη Δευτέρα

Ξενιάδης: «Ναι, εγώ είμαι»!
Αυτό που εδώ και μέρες κυκλοφορούσε ως φημολογία, ότι δηλαδή εκείνος είναι ο άγνωστος επιχειρηματίας που θέλει να δανείσει την ΑΕΚ, επιβεβαίωσε και επίσημα ο Βασίλης Ξενιάδης.

Μετά τη δημοσίευση διαλόγων που φέρεται να είχε ο Άκης Λιμοντζόγλου -στους οποίους παρουσιαζόταν να τον εκπροσωπεί- και σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «Sportday» (και αποκάλυψε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Κουτσογιαννέλης) o αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας… έσπασε.

Παραδέχθηκε, λοιπόν, ότι εκείνος είναι πίσω από την υπόθεση του δανείου των 400.000 ευρώ -τα οποία ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δικά του, αλλά θα προέλθουν από κινεζική εταιρεία.

Και λέμε «θα», διότι ακριβώς όπως είχε γίνει και στις αλήστου μνήμης προηγούμενες απόπειρές του να εμπλακεί στην ΑΕΚ, όταν έπρεπε να εμφανιστούν τα χρήματα (σήμερα δηλαδή, σύμφωνα με το deadline που είχε δοθεί) αυτό δεν έγινε. Κάτι για το οποίο ευθύνεται -όπως ανέφερε ο Ξενιάδης- τεχνικό ζήτημα, που θα επιτρέψει να φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό της ΠΑΕ τη… Δευτέρα.

Εκείνο, ωστόσο, που έχει επίσης μεγάλη σημασία στα λεγόμενα του Ξενιάδη είναι το γεγονός πως βγάζει «στη σέντρα» τον Ανδρέα Δημητρέλο, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει γνώση για το ποιος βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: