Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ζητάει απαντήσεις στο γήπεδο ο Πέτκοβιτς!

Τη βεβαιότητα πως οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα στον αγώνα με τη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ για το Γιουρόπα Λιγκ, εξέφρασε ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ζητάει απαντήσεις στο γήπεδο ο Πέτκοβιτς
Ήταν ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και η Λάτσιο πρόσφεραν απλόχερα θέαμα, κάτι που δείχνει το τελικό 3-3. Ένα σκορ που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Ιταλούς, αν και ο προπονητής τους, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, δεν δείχνει να το συμμερίζεται αυτό.

«Σχεδόν όλοι ισχυρίζονται πως η Λάτσιο πρέπει να διεκδικήσει μια ισοπαλία, με την οποία θα καταφέρει να προκριθεί. Εγώ θεωρώ πως πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη. Οι Γερμανικές ομάδες αγωνίζονται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, κάτι που θα κάνει και η Μπορούσια. Θα πρέπει, λοιπόν, να αποφύγουμε μια κατάσταση, στην οποία ένα δικό τους γκολ θα μπορούσε να τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Θέλουμε να προκριθούμε και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να νικήσουμε. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους», τόνισε ο προπονητής της Λάτσιο.

Η ομάδα, ωστόσο, δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τη Σιένα και την ήττα με 3-0 που υπέστη η ομάδα του Πέτκοβιτς. «Συμβαίνει να έχεις κακή απόδοση σε κάποιο παιχνίδι, ειδικά σε αυτή την περίοδο της σεζόν. Η κόπωση γίνεται αισθητή και κάθε ματς είναι δύσκολο, αλλά και σημαντικό. Μίλησα με τους παίκτες μου και πιστεύω πως βρήκαμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας βασάνιζαν. Αυτές τις απαντήσεις θέλω να τις δώσουμε στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ», σημείωσε ο Βόσνιος τεχνικός.

Κλείνοντας, ο Πέτκοβιτς κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στο Ολίμπικο. «Χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους. Πρέπει να μας δώσουν την ώθηση εκείνη, με την οποία θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Γιατί είμαι βέβαιος πως η Μπορούσια θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος στο Ολίμπικο. Ίσως πιο δύσκολος και από το πρώτο ματς», τόνισε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: