Το δάνειο, τα χρήματα από τις εισπράξεις, η Ριζούπολη... Ο Γιώργος Τσακίρης ξενερώνει με αυτά και επιμένει αγωνιστικά: Ρε νίκη με Πλατανιά και πάμε ΟΑΚΑ!
Ελπίζω πως το γεγονός πως τα αγόρια στα Σπάτα ασχολούνται με το να διαρρέουν θέματα για το δάνειο του άγνωστου, ή να... επικοινωνούν κάποιοι πως ο Απόλλωνας δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να δηλώσει ως δεύτερη έδρα την Ριζούπολη και τέλος πως έγινε το αυτονόητο και μοιράστηκαν παίκτες και προσωπικά χρήματα από τις εισπράξεις του ματς της Ενωσης με τον ΠΑΟΚ δεν θα επηρεάσει για άλλο ένα ματς τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά...
Προσπαθώ ειλικρινά, πραγματικά καταβάλω μεγάλη προσπάθεια, να καταλάβω γιατί επικοινωνούν από την ίδια την ΠΑΕ αρκετές φορές θέματα που αποπροσανατολίζουν, ή έστω δύναται να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι και το ποδοσφαιρικό τμήμα τη στιγμή που κάθε ματς είναι κρίσιμο για την ΑΕΚ και όλοι θα έπρεπε να εστιάζουν μόνο στο αγωνιστικό σκέλος!
 
Σαφέστατα κι επιθυμώ να μπουν οι 400.000 ευρώ από τον άγνωστο δανειοδότη και να είναι ένα πρώτο βήμα για την οριστική (επιτέλους) λύση στο διοικητικό – οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τον σύλλογο μιας και όπως λένε αυτοί που διαρρέουν όλα τα παραπάνω αναφέρουν πως ο άγνωστος δανειοδότης επιθυμεί να επενδύσει στην ΑΕΚ και η κίνηση με το άτοκο δάνειο είναι μία πρώτη απόδειξη του ενδιαφέροντός του.
 
Ωστόσο προσωπικά στο μυαλό μου υπάρχει μία και μόνο σκέψη:Διπλό στα Χανιά και μετά ένα ακόμη ξεχωριστό και μοναδικό «κιτρινόμαυρο» πάρτι από τον μεγαλύτερο πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ τον κόσμο της...
 
Ετσι θεωρώ πρέπει να υποχρεωθούν άπαντες στα Σπάτα να λειτουργούν... Είναι λογικό και κανείς δεν μπορεί να χρεώσει τους νυν διοικούντες την ΑΕΚ για το γεγονός πως δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν παίκτες και προσωπικό προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια. Ομως είναι τουλάχιστον υποχρέωσή τους να παλεύουν καθημερινά προκειμένου να μην αποπροσανατολίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα για να μπορεί να πετύχει το στόχο του που είναι η συνέχεια στο αήττητο σερί κι όπου μας βγάλει!
 
Γι' αυτό μέσα απ' αυτό το κείμενο... φωνάζω: Ρε διπλό στα Χανιά και πάμε όλοι ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλη σκέψη. Δεν γίνεται να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε στην ΠΑΕ ΑΕΚ να επηρεάζει την ομάδα με εξωαγωνιστικά ζητήματα τα οποία μάλιστα τις περισσότερες (αν όχι όλες) φορές προκύπτουν και διαρρέουν εκ των έσω, κοινώς από τα Σπάτα...
 
Η Ενωση έχει τη δυνατότητα στην Κρήτη να τελειώσει μια και καλά με το θέμα που υπάρχει για τις ομάδες που κινδυνεύει κατακτώντας τη νίκη απέναντι σε έναν ανεβασμένο Πλατανιά κάτι που σημαίνει πως το ματς που έρχεται είναι πολύ δύσκολο, για μένα πιο δύσκολο απ' ότι αυτό που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό χωρίς να θέλω να μειώσω τους «Πράσινους», απλά στέκομαι στο μομέντουμ της ομάδας των Χανίων.
 
Αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να κερδίσει τον Πλατανιά, τότε θα μπορεί να προετοιμαστούν όλοι στην ομάδα για το μεγαλύτερο και καλύτερο πάρτι της σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό έχοντας πλέον στο πίσω μέρος του μυαλού τους (χωρίς ωστόσο να εξαρτάται κάτι τέτοιο αποκλειστικά από την Ενωση) και το ενδεχόμενο, ή την ελπίδα αν προτιμάται για την προσπάθεια να φτάσει η ομάδα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ...
 
Πλέον θα τα πούμε από το πιο όμορφο νησί του κόσμου (για μένα), από την υπέροχη πατρίδα, την Κρήτη και εύχομαι την Δευτέρα με την επιστροφή να προετοιμαζόμαστε άπαντες για μία υπέροχη, μοναδική «κιτρινόμαυρη» γιορτή στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο εντός έδρας ντέρμπι για φέτος στο πρωτάθλημα. Διπλό στα Χανιά, λοιπόν, και φύγαμε για ντέρμπι!
 
Υγ: Προσωπικά δεν συμφωνώ με τον Εβαλντ Λίνεν και την απόφασή του να εκτίσει την ποινή τιμωρίας του ο Μητρόπουλος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά γι' αυτό ευτυχώς εγώ δεν είμαι ο προπονητής της ΑΕΚ. Σκέφτομαι περισσότερο οπαδικά όπως μου έγραψε ο καλός φίλος Λεωνίδας στο στάτους μου στο facebook και γι' αυτό είμαι... απέναντι στη συγκεκριμένη απόφαση. Επιμένω να είμαι απέναντι σ' αυτήν την απόφαση αλλά επαναλαμβάνω ο κόουτς προφανώς γνωρίζει καλύτερα!