Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Σαββίδης έχει πλάνο και είναι νοικοκύρης»

Ο Πρόεδρος του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης και μέλος του διοικητικού συμβολαίου του ΙΚΑ, κος Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μακεδονία Παλάς από τον Ιβάν Σαββίδη και το ποσό που προσέφερε ο επενδυτής του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την απόκτηση του Μακεδονία Παλάς από τον Ιβάν Σαββίδη για ένα χρόνο:

«Το ξενοδοχείο ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον προηγούμενο πιστωτή. Το προσωπικό ζούσε σε περιβάλλον αγωνίας, τα ΙΚΑ διακήρυξε διαγωνισμό για τη μακροχρόνια μίσθωση. Η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη έκανε την καλύτερη προσφορά με 95.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο και πλέον έχει το πάνω χέρι για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου για τα επόμενα 25 χρόνια. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Στην πορεία υπήρξε μια καθυστέρηση λόγω κάποιων προβλημάτων που είχε το ΙΚΑ, η διαδικασία όμως πάρθηκε και μένει να υπογραφεί το συμβόλαιο που έχουν πάρει οι δικηγόροι του Ιβάν Σαββίδη και να ανοίξει και πάλι το ξενοδοχείο».


Για τη προσφορά των 95.000 ευρώ:

«Σε αυτές τις δύσκολες περιόδους έπρεπε να υπάρξει μια μείωση του ενοικίου. Οι 95.000 δεν είναι ικανοποιητικό ποσό, ωστόσο για τη σύμβαση του ενός χρόνου είναι ικανοποιητικό αν σκεφτεί κανείς πως από τα κέρδη, το 10 % θα πάει στο ΙΚΑ».


Για τον Ιβάν Σαββίδη, τη Θεσσαλονίκη και τις κινήσεις του:

«Εγώ είμαι ευνοϊκά διακείμενος αλλά φαίνεται πως είναι ένας νοικοκύρης σαν πόντιος. Φαίνεται από τις κινήσεις που έχει κάνει στον ΠΑΟΚ. Ξεκινάει σωστά και χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού. Θέλει να νοικοκυρέψει τα χρέη και μετά να κάνει τις επόμενες κινήσεις. Αν τον αφήσουμε νομίζω πως θα κάνει πολύ καλή δουλειά και στον ΠΑΟΚ και στις υπόλοιπες επιχειρηματικές του κινήσεις».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: