Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μπιμπισίδης: «Στήριξη σε Μιχαλήτσο και ποδοσφαιριστές»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για το θέμα του Γιάννη Μιχαλήτσου αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα Μιχαλήτσου:

«Το γεγονός και μόνο πως έχουν ήδη έρθει 4 προπονητές λέει πολλά. Δεν γινόταν να έρθει κι άλλος που να μην ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα. Δε μπορώ να καταλάβω τι ζητά η διοίκηση. Δεν έχουν καταλάβει μερικοί πως ο σύλλογος έχει έρθει στην πιο δύσκολη καμπή του. Πρέπει να βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς και να δώσουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρέπει να υπάρχει ομοψυχία και η διοίκηση αμέριστα να καταλάβει το καλό της ομάδας και να παίρνει τις αποφάσεις που πρέπει».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών για απόκτηση «κανονικού» προπονητή:

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ο κ. Μιχαλήτσος ή οι Πασιαλής και Μπουγιουκλής δεν είναι κανονικοί προπονητές; Ποιους εννοούν δηλαδή κανονικούς; Προπονητές σαν τον πολωνό που ήρθε, αποζημιώθηκε και δεν πρόσφερε τίποτα; Δεν αντέχουν οι ποδοσφαιριστές να αλλάζουν τις τακτικές τους κάθε εβδομάδα».


Για τους επόμενους αγώνες του Άρη:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι παράδειγμα για τα επόμενα. Θα πάμε στον Ολυμπιακό για να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε και μετά θα πάμε στη Βέροια να παίξουμε το παιχνίδι της χρονιάς».


Για ανακοίνωση στήριξης των παιχτών προς το πρόσωπο του κ. Μιχαλήτσου:

«Ο Γιάννης είναι από τα σπλάχνα της ομάδας. Παλιότερα υπήρχε απόρριψη των παικτών χωρίς καν να τους δει ο προπονητής και τα παιδιά πιστεύουν πως ο Μιχαλήτσος είναι ο κατάλληλος τη δεδομένη στιγμή».


Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια:

«Βλέπω ότι έχουμε αλλαγή σε απόδοση σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Σε μια εβδομάδα δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο. Τα παιδιά πρέπει να δείχνουν για 90 λεπτά πάθος και διάθεση και με την ποιότητα κάποιων παικτών να χτυπάμε τους 3 βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Αν το κάνει πράξη αυτό η ομάδα δε θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: