Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Λουτσιάνο: «Κορυφαίος προπονητής με διαφορά ο Δώνης»

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στον Γιώργο Δώνη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο προπονητή της 5ετίας, ενώ μίλησε και για το Τσάμπιονς Λιγκ και το χθεσινό Μίλαν- Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να δώσει χρόνο στον Γιώργο Δώνη. Η γνώμη μου είναι πως είναι με διαφορά ο καλύτερος προπονητής της 5ετιας και μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Έχει κάνει σωστή δουλειά και θα τα καταφέρει αν του δώσουν χρόνο. Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ αλλά μιλά με πολλούς που συνεργάστηκαν μαζί του και μου λένε πως μέσα από τη δουλειά έρχονται αποτελέσματα. Έχει να δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο γιατί έχει όρεξη και ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιμείνει γιατί θα φτιάξει μια καλή ομάδα».


Για οι αν θα βγει 2ος ο ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω πως ναι. Στο ποδόσφαιρο Μπορούν να συμβούν πολλά αλλά πιστεύω πως τελικά θα τερματίσει 2ος. Σημασία έχει όμως η δουλειά που γίνεται. Ο ΠΑΟΚ έχει περάσει κάποιες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια και τώρα έχει βρει έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται και κάνει καλή δουλειά».


Για το Μίλαν- Μπαρτσελόνα:

«Εγώ από μικρός ήμουν Μίλαν και χάρηκα που κέρδισε, αλλά ομολογώ πως δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Ο Αλέγκρι «διάβασε» σωστά την Μπαρτσελόνα και δεν την άφησε να κάνει το παιχνίδι της».


Για το αν μπορεί η Μπαρτσελόνα να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ:

«Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Έχουν μεγάλη ιστορία και οι δύο ομάδες και όλα μπορούν να γίνουν. Παίζει ρόλο και σε τι μέρα θα βρεθείς».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: