Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Νέα τετ α τετ Αλαφούζου με παίκτες!

Συνάντηση με ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχε την Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζος.

Νέα τετ α τετ Αλαφούζου με παίκτες
Συνέχεια στις επαφές του με παίκτες του «τριφυλλιού» έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος προσπαθεί τόσο να τους δώσει να καταλάβουν πως απαιτείται άμεσε βελτίωση στο αγωνιστικό σκέλος, όσο και για να τους ενημερώσει για την οικονομική κατάσταση στο σύλλογο και τους διακανονισμούς που πρέπει να γίνουν.

Αυτήν τη φορά το τετ α τετ αφορούσε τους Καρνέζη, Τοτσέ, Μαυρία και Τριανταφυλλόπουλο από τους οποίους ο κ. Αλαφούζος ζήτησε να υπογράψουν τους σχετικούς διακανονισμούς ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα αδειοδότησης, αφού επίκειται ο κρίσιμος έλεγχος από την UEFA.

Όπως είναι φυσικό, συζήτηση υπήρξε και για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα σε ακόμη πιο δύσκολη θέση βαθμολογικά.

Ζητούμενο πλέον είναι να παρουσιάσουν οι «πράσινοι» βελτιωμένο πρόσωπο στα επόμενα ματς αρχής γενομένης εκείνου απέναντι στον ΟΦΗ ώστε να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την είσοδο στην πεντάδα των πλέι οφ, κάτι που ζήτησε άλλωστε και ο Γιάννης Αλαφούζος από τους ποδοσφαιριστές.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: