Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Βασικός ομιλητής της UEFA o Bασάρας!

Την Αλβανία, τη Σλοβακία και τη Ρουμανία επισκέφθηκε ως απεσταλμένος της UEFA ο Kύρος Βασάρας, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA.

Βασικός ομιλητής της UEFA o Bασάρας

Στο Λίπτοσκι Γιαν όπου διεξήχθη το Χειμερινό Σεμινάριο Διαιτησίας της Σλοβάκικης Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (συμμετείχαν διαιτητές, διεθνείς ή μη και βοηθοί όλων των εθνικών κατηγοριών της χώρας και οι παρατηρητές της 1ης κατηγορίας), ο Κύρος Βασάρας ήταν κύριος ομιλητής και ανέλυσε θέματα κανονισμών, δίνοντας παράλληλα τις κατευθυντήριες γραμμές εκ μέρους της UEFA. Παρέδωσε παράλληλα και τα σήματα των νέων διεθνών, ενώ συμμετείχε στη συνάντηση πέντε χωρών (Σλοβακία, Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία) με στόχο την εκπόνηση σχεδίου ανταλλαγής διαιτητών και με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων, στο οποίο κλήθηκε να συμμετάσχει ως επιβλέπων.

Το σεμινάριο και την εισήγηση Βασάρα παρακολούθησε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της FIFA, Μίκαλ Λισκίεβιτς και οι παλαίμαχοι διεθνείς διαιτητές και αρμόδιοι σε θέματα ανάπτυξης και εκπαίδευσης, ο Αυστριακός Κόνραντ Πλάουτς, ο Ούγγρος Αττίλα Χάνατσεκ και ο Τσέχος Μίροσλαβ Λίμπα. Το παρών έδωσε τόσο ο Σλοβάκος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Γιόζεφ Μάρκο, όσο και οι πρόεδροι των Επιτροπών Διαιτησίας των Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών της Τσεχίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας και Αυστρίας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: