Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Και τώρα όλοι παρα-Μιλάν!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την απίστευτη νίκη της Μίλαν επί της Μπάρτσα. Σχολιάζει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog. Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Ότι θα είναι, δηλαδή, η Μίλαν σήμερα τόσο ανώτερη από την Μπαρτσελόνα. Οι Ιταλοί ήταν τόσο αποφασισμένοι και σε τέτοια κατάσταση που δάγκωναν το ατσάλι και το έκοβαν στα δυο σαν καρότο. Μιλάμε τώρα για απίστευτη εμφάνιση. Φοβερά πράγματα.
Ούτε μισή φάση…
Την κατάπιε την Μπαρτσελόνα η Μίλαν. Πόσες φορές θυμόσαστε παιχνίδι της Μπαρτσελόνα που να μην έχει κάνει ούτε μισή κανονική ευκαιρία; Κι όμως, το κατάφερε η Μίλαν. Μια πραγματική φάση δεν έκανε η Μπαρτσελόνα σε όλο το ματς. Βρήκε τον μάστορά της από τους Ιταλιάνους.
Για την ανατροπή
Εδώ δεν είναι τόσο το σκορ ή πως μπήκαν τα γκολ, αφού ούτως ή άλλως υπάρχει η ρεβάνς και όλα μπορούν να γίνουν εκεί. Η Μπαρτσελόνα, άλλωστε, στο γήπεδό της δεν θα είναι ίδια. Εκεί θα μπει για να κάνει την ανατροπή. Θα είναι φορτσάτη.
Ούτε ίντσα
Εγώ, λοιπόν, στέκομαι περισσότερο στην εμφάνιση της Μίλαν. Αφιονισμένη ήταν. Γυάλιζε το μάτι της από το πάθος και τον ενθουσιασμό. Και δεν άφησε ούτε ίντσα μέσα στο γήπεδο ακάλυπτη. Δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή η Μπαρτσελόνα.

Πρέσαραν φοβερά οι Ιταλοί, είχαν αλληλοκάλυψη κι έβγαιναν ωραία μπροστά. Κάνανε, δηλαδή, και δυο, τρείς καλές φάσεις ακόμα.
Δεν το ήλεγχε η Μπάρτσα
Ενώ, λοιπόν, φαινόταν ότι η Μπαρτσελόνα ήλεγχε το παιχνίδι, δεν ήταν έτσι. Η Μίλαν μπήκε δυνατά, όποτε μπορούσε να βγει μπροστά το έκανε ωραία, κέρδιζε τις μονομαχίες κι ακόμα κι όταν οι Ισπανοί είχαν κατοχή, οι Ιταλοί δεν κινδύνευαν.
Θα σπάσουν καρδιές
Και, βέβαια, έχουμε να δούμε δυο τρομερές ρεβάνς. Η μια είναι αυτή στο Όλντ Τράφορντ με Μάντσεστερ και Ρεάλ. Και η άλλη είναι στο Καμπ Νου με Μπάρτσα και Μίλαν. Θα χορτάσουμε ματσάρες. Και όλα παίζονται, βέβαια.
Όταν έκανε πράματα και θάματα
Αν, πάντως, η Μίλαν παρουσιαστεί τόσο αμάσητη και μέσα στην Καταλονία, τότε έχει πολλές πιθανότητες να φύγει με την πρόκριση αγκαλιά. Η αποψινή της εμφάνιση ήταν καταπληκτική. Θύμισε την Μίλαν όταν έκανε πράματα και θάματα στην Ευρώπη. Αντίθετα, λίγες φορές θυμάμαι την Μπάρτσα σε τόσο κακή βραδιά.


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: