Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Με Γκαρσία, αλλά χωρίς Φωτάκη!

Ο Γιώργος Φωτάκης και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα που είχε και ασκήσεις με μπάλα και δεν ακολούθησε την προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Ο Γιώργος Δώνης προφύλαξε στην σημερινή προπόνηση τους Λάζαρ-Καμαρά για να είναι ετοιμοπόλεμοι στο μεθαυριανό ματς με την ΑΕΚ. Οι δυο ποδοσφαιριστές έκαναν μόνο προθέρμανση και στην συνέχεια αποχώρησαν για να μην επιβαρυνθούν. Ατομικό και για Ολίσε και δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό ματς όπως και οι Χακόμπο, Γεωργιάδης, Σταφυλίδης. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Δώνης έκανε ανάλυση των λαθών που έκαναν οι παίκτες του στο ματς με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωση: "Πριν από την έναρξη της προπόνησης υπήρξε ανάλυση του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ – μέσω χρήσης βίντεο – με ένα μεγάλο κομμάτι του να αφιερώνεται στα λάθη σε θέματα τακτικής που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όσα σωστά, βάση τακτικής, έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο". Από εκεί και πέρα ασκήσεις φυσικής κατάστασης και διπλό στο γήπεδο ανάμεσα σε τρεις ομάδες περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που σε διάρκεια δεν ξεπέρασε τα 40 λεπτά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Κέρκυρας και στην οποία επιστρέφει ο Γκαρσία , αλλά και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Γιώργος Κατσικάς, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω τιμωρίας από την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αποκλείστηκε ο Φωτάκης που δεν κατάφερε να προπονηθεί και ο τιμωρημένος Κάτσε. Την αποστολή αποτελούν οι:
Στέφανος Αθανασιάδης
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
Παναγιώτης Γλύκος
Γιώργος Κατσικάς
Κώστας Κατσουράνης
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Βασίλης Παπαδόπουλος
Δημήτρης Πέλκας
Δημήτρης Πόποβιτς
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Alves Maciel Dorvalino
Abdoul Razzagui Camara
Pablo Garcia
Charles Itandje
Bongani Khumalo
Liam Lawrence
Costin Lazar
Bertrand Robert
Gordon Schildenfeld


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: