Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Φιλίππου: «Δεν μπορούμε να χαρούμε τις νίκες»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και γνωστός καρδιοχειρούργος, Δημήτρης Φιλίππου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Για το πως είναι τα πράγματα για τον κ. Θεοδωρίδη:

«Τα πράγματα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Δίνουμε μια καθημερινή μάχη. Υπάρχει φως ότι μπορούν να αναστραφούν τα πράγματα, πρώτα εμείς το ελπίζουμε και με την βοήθεια της Παναγίας να ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το αν το πρόβλημα υγείας προέκυψε από του πουθενά:

«Όταν ένας άνθρωπος δεν πίνει, δεν καπνίζει και ξαφνικά πέφτει σε έναν σύνδρομο λοίμωξης είναι μεγάλη ατυχία. Δεν ξέρουμε από που απέκτησε αυτή την λοίμωξη. Ακόμα και αυτή την στιγμή δεν την έχουμε προσδιορισμένη. Είναι μια σταθεροποιημένη κατάσταση που ακόμα όμως δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά για εμάς επίπεδα.»

Για το αν είναι σε μηχανική υποστήριξη:

«Είναι σε μηχανική υποστήριξη εδώ και 12 με 13 μέρες περίπου. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Παλεύουμε όλοι εδώ οι συνάδελφοι να βρούμε την λύση και ευελπιστούμε να μας βοηθήσει και η Παναγία να πάνε όλα καλά.»

Για την ομάδα του Πανσερραϊκού που τελευταία τα πάει πολύ καλά :

«Τα παιδιά είναι φοβερά πειθαρχημένα και δίνουν τα πάντα. Τώρα στις δύσκολες καταστάσεις πετυχαίνουν αυτό που θέλουμε όλοι. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να το χαρούμε. Θα θέλαμε λίγο παραπάνω την στήριξη του κόσμου γιατί η ομάδα τον έχει ανάγκη. Αν ο πρόεδρος ξεπεράσει το πρόβλημα και έχουμε τον κόσμο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: