Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εκπρόσωπος της Τσέλσι στην Τούμπα!

Στην Τούμπα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπος σε θέματα ασφαλείας της Τσέλσι, Τομ Βαν Βατερμούλεν, ο οποίος ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Εκπρόσωπος της Τσέλσι στην Τούμπα

«Η Τούμπα είναι μία από τις πιο φημισμένες έδρες στην Ευρώπη. Είναι έδρα φόβητρο για κάθε ομάδα. Εντυπωσιάστηκα από τα έργα που γίνονται για τα νέα αποδυτήρια, αλλά και τις εγκαταστάσεις στο κεντρικό κτίριο του γηπέδου. Η Τούμπα είναι κατάλληλη για να φιλοξενήσει αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Το 95% των γηπέδων στα οποία διεξάγονται αυτή την στιγμή, αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουν καλύτερες προδιαγραφές από την Τούμπα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, τον κ. Βρύζα, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Ποικιλίδη για την άριστη φιλοξενία τους» δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος της Τσέλσι και πρόσθεσε:

«Έζησα μία σημαντική εμπειρία, θέλω όμως να έρθω σε αγώνα του ΠΑΟΚ όταν η Τούμπα θα είναι γεμάτη από κόσμο. Είναι μία έδρα φόβητρο. Ξέρω πως ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και άλλαξε όλα τα δεδομένα. Μπορεί να απογειώσει τον ΠΑΟΚ, θέλει να κάνει νέο προπονητικό κέντρο και να τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας. Το πιο βασικό είναι πως ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο ανταγωνιστικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: