Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πιστεύει στα θαύματα ο Ματζάρι!

Να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Βικτόρια Πλζεν, ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι.

Πιστεύει στα θαύματα ο Ματζάρι
Έπεσε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης των πρώτων αγώνων της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η εντός έδρας ήττα της Νάπολι από τη Βικτόρια Πλζεν με 3-0 προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες πρόκρισης των Ιταλών, οι οποίοι καλούνται να κάνουν ένα αθλητικό… θαύμα για να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Αυτές τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης θέλει να εξαντλήσει ο προπονητής των «παρτενοπέι», Βάλτερ Ματζάρι, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε την παραμονή του επαναληπτικού. «Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την αρνητική κατάσταση που δημιουργήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και καλούμαστε να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και σε αυτό το ματς, όπως κάναμε σε κάθε αγώνα. Κάλεσα όλους τους παίκτες μου, αφού πιστεύω πως έχουμε ακόμα πιθανότητες πρόκρισης. Αρκεί να παίξουμε σαν Νάπολι. Αν στο τέλος του παιχνιδιού έχω παρακολουθήσει μια ομάδα που τα έχει δώσει όλα, θα είμαι ικανοποιημένος. Πάντως, δεν το κρύβω, τρέφω ελπίδες πρόκρισης», είπε με σιγουριά ο Ματζάρι.

Αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστούν οι καλύτεροι, χωρίς να ληφθεί υπόψη ο αγώνας με την Ουντινέζε που ακολουθεί. «Στο μυαλό μου είναι μόνο η Πλζεν. Θέλω να προκριθούμε και με αυτή τη σκέψη θα επιλέξω την ενδεκάδα. Ο αγώνας με την Ουντινέζε θα με απασχολήσει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βικτόρια», ξεκαθάρισε ο προπονητής των «παρτενοπέι».

Απέναντί τους θα βρεθεί μια ομάδα που έδειξε πως έχει πολλές δυνατότητες. «Εκτιμώ πολύ τους αντιπάλους μας. Τρέχουν συνέχεια, έχουν καλή τεχνική κατάρτιση, είναι δυνατά κορμιά. Σέβομαι τον προπονητή τους, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Η Πλζεν είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Για αυτό πιστεύω πως, αν η Νάπολι ανατρέψει την κατάσταση, θα έχει πετύχει ένα θαύμα. Εγώ, όμως, πιστεύω στα θαύματα», είπε με νόημα ο προπονητής των «παρτενοπέι».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: