Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Το ρίσκο του Μίτσελ!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να παρατάξει σχήμα με δύο επιθετικούς ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε.

Το ρίσκο του Μίτσελ
Πιο… μυστικοπαθής από ποτέ εμφανίζεται ο Μίτσελ εν όψει της ρεβάνς των «32» του Europa League απέναντι στη Λεβάντε. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, αλλά σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει τον Ολυμπιακό με δύο επιθετικούς, Τζεμπούρ και Μήτρογλου. Όχι αλλάζοντας απαραίτητα το σύστημά του, αλλά πιθανότατα χρησιμοποιώντας τον Αλγερινό σε πιο περιφερειακό ρόλο.

Ο Μέγερι αναμένεται να είναι στο τέρμα, οι Μανωλάς και Κοντρέρας έχουν τον πρώτο λόγο για το κέντρο άμυνας, ενώ Χολέμπας και Μανιάτης για το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα (παρότι είναι διαθέσιμοι και οι Λυκογιάννης και Ντιακιτέ αντίστοιχα). Σε ό,τι αφορά στο κέντρο, ο Φέισα θα είναι αμυντικό χαφ, ο Γκρέκο θα πάρει τη δεύτερη θέση ενώ από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά. Είναι πιθανό ο Ιμπαγάσα να αρχίσει το ματς, με τον Μασάντο να παίζει πιο μπροστά ή να προτιμηθεί ο Πορτογάλος για το κέντρο και ο Βλαχοδήμος να παίξει δεξιός μεσοεπιθετικός.

Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Αμπντούν, ο Παπάζογλου που δεν έχει δηλωθεί, ο νεοαποκτηθείς Μπόατενγκ, αλλά και ο Πάντελιτς για λόγους τακτικής. Προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για το πρωί της Πέμπτης κι εκεί δεν αποκλείεται να γίνουν γνωστά κάποια από τα σχέδια του Μίτσελ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: