Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Αντέχω...»!

Δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Άρη, είναι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. «Αντέχω» δήλωσε στη Nova.

Μιλίνκοβιτς: «Αντέχω...»!
Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο, παίκτες αποχωρούν από τον Άρη, η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ωστόσο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δηλώνει στη Nova ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι είναι έμπειρη ομάδα και έχει καλούς και δυνατούς παίκτες, για να ολοκληρώσει ότι είναι πολύ κρίσιμο ματς αλλά οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν στα δυο τελευταία παιχνίδια το μάξιμουμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Άλλος ένας «τελικός»;

« Σίγουρα είναι κρίσιμο το παιχνίδι. Ο Αστέρας Τρίπολης ανήκει στο πάνω του γκρουπ του πρωταθλήματος, όντας μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς θα ζητήσουμε από τους παίκτες να είναι δυνατοί, να σφίξουν τα δόντια, ώστε και με την Τρίπολη και με τα Γιάννενα να δώσουν το μάξιμουμ και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα».

-Τι ξεχωρίζετε από τον Αστέρα;

« Εχουν καλούς ξένους, είναι έμπειρη ομάδα, αλλά και σαν μονάδες είναι δυνατοί. Δεν είναι τυχαία ομάδα. Μας περιμένει δύσκολη δουλειά».

-Είστε δυνατός; Αντέχετε;

« Ναι, αντέχω! Είμαι σίγουρος ότι ο Αρης θα βγει απ΄ αυτή την κατάσταση και θα έχει μέλλον. Γιορτάζει τα 100 χρόνια και θα έχει μέλλον γιατί έχει παρελθόν».

Το θέμα είναι τι θα κάνει (και) η Βασιλεία!

Η πορεία της Βασιλείας στο Europa League θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη «μάχη» της Ελλάδας με την Ελβετία στη βαθμολογία της UEFA, όπως αναλύει σήμερα η SportDay.

Το θέμα είναι τι θα κάνει (και) η Βασιλεία
Οι χθεσινές κληρώσεις στο Champions League και το Europa League δεν έφεραν τους ευκολότερους αντιπάλους στις ελληνικές ομάδας.

Για τον Ολυμπιακό έτσι και αλλιώς περιμέναμε μία δύσκολη ομάδα, όμως ο ΠΑΟΚ έπεσε πάνω στην Μπενφίκα και αν καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την Τότεναμ.

Το πιο απαισιόδοξο σενάριο θέλει τους εκπροσώπους της Ελλάδας να μην καταφέρνουν να κερδίζουν τους «κόκκινους διαβόλους» και τους «αετούς» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να μπει σε κίνδυνο η 12η θέση που μας εξασφαλίζει τον πρωταθλητή απευθείας στους ομίλους του Champions (και τον κυπελλούχο απευθείας στα γκρουπ του Europa League) και το 2015-16.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, έχοντας 33.200 βαθμούς έναντι 31.425 των Ελβετών. Αγωνιστικά αυτό μεταφράζεται σε οκτώ βαθμούς ή τέσσερις νίκες. Αυτή τη διαφορά καλείται να καλύψει η Βασιλεία, η οποία είναι η μοναδική ομάδα της Ελβετίας που παίζει στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν κληρώθηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία φέτος την απέκλεισε στον 3ο προκριματικό γύρο των πρωταθλητών για το Champions League (1-0 και 3-3). Εφόσον προκριθεί στους «16» του Europa League, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αγιαξ – Σάλτσμπουργκ.

Σύμφωνα με την SportDay, αν η ελβετική ομάδα καταφέρει το απόλυτο με δυο προκρίσεις που θα συνοδευθούν συνολικά από τέσσερις νίκες, τότε αυτόματα η Ελβετία θα μας περάσει στη βαθμολογία, καθώς η πρόκριση στα προημιτελικά δίνει μπόνους κι έναν βαθμό.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Ισπανία 87.855 (6/7)
2. Αγγλία 82.034 (7/7)
3. Γερμανία 79.212 (6/7)
4. Ιταλία 62.605 (5/6)
5. Πορτογαλία 57.799 (5/6)
6. Γαλλία 54.000 (3/6)
7. Ρωσία 45.332 (4/6)
8. Ολλανδία 42.979 (3/6)
9. Ουκρανία 39.466 (4/6)
10. Βέλγιο 35.700 (3/5)
11. Τουρκία 33.800 (3/5)
12. Ελλάδα 33.000 (2/5)
13. Ελβετία 31.025 (3/5)
14. Αυστρία 29.525 (2/5)
15. Τσεχία 27.350 (2/4)
16. Ρουμανία 27.007 (1/4)
17. Ισραήλ 25.625 (2/4)
18. Κύπρος 23.250 (2/4)
19. Δανία 21.100 (1/5)
20. Κροατία 19.375 (2/4) Πηγή: sport-fm.gr

Ενημερώθηκε ο Σαββίδης για την ΚΑΕ!!

Με περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ ο Ιβάν Σαββίδης αν θέλει κάνει δική του και την πλειοψηφία των μετοχών της ΚΑΕ.

Ενημερώθηκε ο Σαββίδης για την ΚΑΕ
Μετά το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει για τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την ΑΜΚ που «τρέχει» ο Ιβάν Σαββίδης έχει στα χέρια του τα… πάντα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έμαθε τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να μπορέσει να μπει στην ΚΑΕ. Μάλιστα, βάσει σχετικού δημοσιεύματος στο Goal κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί εάν μπει στην ΑΜΚ με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αν καταβάλει τα χρήματα αυτά θα πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ τα περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ που είναι τα χρέη της ομάδας μπορεί να τα πληρώσει σε ένα χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών.Πηγή: sport-fm.gr

Ο Έλληνας αθλητής με την απίστευτη δύναμη!!

"Σκυλίσια Μέρα" με έναν σπουδαίο Έλληνα αθλητή με μεγάλες παγκόσμιες διακρίσεις. Αν όχι ο κορυφαίος, σίγουρα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ακοντιστές που έχουν βγει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Κώστας Γκατσιούδης γεννήθηκε σαν σήμερα το 1973 στο Διδυμότειχο και καλό είναι να θυμηθούμε με αυτή την αφορμή τη μεγάλη του καριέρα.
Ο Γκατσιούδης με βολή 91,69 μ. κατέχει την 5η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο άθλημα. Το ταλέντο του φάνηκε από τα πρώτα χρόνια, όταν και είχε έρθει 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων το 1992.
Η πρώτη του τεράστια διάκριση έγινε το 1997 με το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Αθήνας, όταν και αποθεώθηκε με χιλιάδες κόσμου να θέλουν να παρακολουθήσουν εκείνον τον συγκλονιστικό αγώνα.
Ο Γκατσιούδης ήταν ένας αθλητής με διάρκεια κι έτσι συνέχισε τις διακρίσεις, με το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Σεβίλλης δυο χρόνια αργότερα. Το 2001 πήρε ένα ακόμα μετάλλιο στη διοργάνωση, αφού κατέκτησε την 3η θέση.
Δυστυχώς, δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 και ήρθε 6ος παρά τις εξαιρετικές του επιδόσεις εκείνη την εποχή.
Ο Γκατσιούδης είναι από τους μεγαλύτερους ακοντιστές διεθνώς και πέτυχε στην καριέρα του σπουδαία πράγματα, αφού έσπασε τρείς φορές το φράγμα των 90 μ.
Αν, μάλιστα, δεν είχε αρκετούς τραυματισμούς από ένα σημείο και μετά, τότε θα είχε ακόμα περισσότερα μετάλλια.

 
Πηγή: sportdog.gr

Λένε "ναι" Στέφενς - Ιβάν, σκάει ελληνική "βόμβα"!!

Ποιος μεγάλος άσος της Σούπερ Λίγκας είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και πώς μπορεί να αποκτηθεί; Ο sportdog έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ ήδη εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι αρέσουν, κοστίζουν λίγο και ταιριάζουν με την ομάδα που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Χουμπ Στέφενς.
Μάλιστα, στον Δικέφαλο έχουν ειδική λίστα για ποδοσφαιριστές από τη Σούπερ Λίγκα, στην οποία πολύ ψηλά βρίσκεται και ο άσος του Ατρομήτου, Ματίας Ιγκλέσιας, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty".
Ο 28χρονος μέσος, που έκανε φοβερό παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας δύο γκολ και παίρνοντας μόνος του τη νίκη στη Λεωφόρο, έχει πολλούς υποστηρικτές στην Τούμπα και ήδη το όνομα του ακούγεται πάρα πολύ έντονα.
Η υπόθεσή του, πάντως, ειδικά για τον Γενάρη, δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς για να ...τρέξει η μεταγραφή άμεσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να "ανάψει" το πράσινο φως ο Χουμπ Στέφενς, αλλά και να πειστεί ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει ένα ...κόλλημα με τον Ατρόμητο!
Βλέπετε, δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα πως έχει κάνει ...πλούσιο μέχρι τώρα τον Γιώργο Σπανό με τους Ιτάνζ και Σκόνδρα, οι οποίοι ήρθαν στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή, μόλις έξι μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό τους. Αντίστοιχη περίπτωση είναι τώρα και ο Ιγκλέσιας, τον οποίο ο Δικέφαλος θα μπορεί σε λίγο καιρό να πάρει τσάμπα, αφού σε έξι μήνες μένει ελεύθερος.
Βέβαια, το "φλερτ" με τον Αργεντινό άσο δεν είναι ...φρέσκο, καθώς πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως και το καλοκαίρι υπήρξε συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. Άλλωστε, ο Ιγκλέσιας εδώ και χρόνια ακούγεται για μεγάλες ομάδες, όμως η καλή μεταγραφή δεν του έχει ...κάτσει ακόμα. Λέτε να ήρθε η ώρα; Μήπως πρέπει να βάλει και την Τετάρτη δύο γκολ για να πείσει τον Στέφενς;

 
Πηγή: sportdog.gr

Τιμωρία-σοκ της UEFA στον Ολυμπιακό!!

H UEFA ρίχνει... καμπάνα στον Ολυμπιακό για τα ρατσιστικά συνθήματα με την Άντερλεχτ και κλείνει ένα μέρος της εξέδρας στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! "Μούδιασμα" προκαλεί στον Ολυμπιακό η τιμωρία της UEFA για μερικό κλείσιμο των εξεδρών του "Γ.Καραϊσκάκης" στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς, αυτό δηλαδή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά και πρόστιμο 30.000 ευρώ!
Η απόφαση για την τιμωρία ελήφθη ουσιαστικά μετά από την έκθεση της FARE που ανέφερε μετά από το παιχνίδι με την Άντερλεχτ πως «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εμφάνισαν υλικό με ακροδεξιό περιεχόμενο»
Η Πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας τιμώρησε τους ερυθρόλευκους εξαιτίας ενός ρατσιστικού πανό στο ματς με την Άντερλεχτ, για ανεπαρκή οργάνωση, τους πυρσούς και τη χρήση λέιζερ! Η ποινή είναι εφέσιμη. Παράλληλα, τιμωρήθηκε και η Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης και αυτή για ρατσιστικά συνθήματα με την ίδια ποινή και πρόστιμο 40.000 ευρώ...
Αναλυτικά η απόφαση:
"Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε για ρατσιστική αντιμέτωπιση από τους οπαδούς του (άρθρο 14 του Π.Κ), ανεπαρκή οργάνωση (άρθρο 33 του Π.Κ) των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, για χρήση αναμμένων πυρσών (άρθρο 16 του Π.Κ) και χρήση λέιζερ (άρθρο 16). Θα κλείσει μερικώς η εξέδρα του ελληνικού γηπέδου, το χαμηλό τμήμα της βόρειας πλευράς-για το επόμενο ευρωπαϊκό ματς. Επίσης επιβάλλεται πρόστιμο 30.000 ευρώ".
Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση της UEFA
Πηγή: sportdog.gr

Αποκάλυψη sportdog για αντι-Ηλιάδη και προπονητή!!

Ποιος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ηλιάδη που τελείωσε πριν από λίγο από τον Άρη και ποιος προπονητής είναι έτοιμος να πάρει την θέση του Μιλίνκοβιτς; Τρέχουν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη! Ο Δημήτρης Ηλιάδης αποτελεί εδώ και λίγες ώρες και τυπικά παρελθόν από την "κίτρινη" ΠΑΕ και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, ο πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Λάμπρος Σκόρδας!
Μάλιστα, όπως λέγεται, ο Σκόρδας αναμένεται να επαναφέρει στην ομάδα για προπονητή, τον Σούλη Παπαδόπουλο, που έφυγε πέρυσι μετά από απόφαση του Ηλιάδη!
Το δίδυμο της περυσινής επιτυχίας, δηλαδή, που έσωσε τον Άρη με εντυπωσιακό τρόπο στο φινάλε του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι επιστρέφει στην ομάδα με την ίδια ακριβώς αποστολή!
Εν αναμονή των εξελίξεων... 

Πηγή: sportdog.gr

Να ποιος έδωσε τα λεφτά... Άρη!!

Διαβάστε ΜΟΝΟ στον Sportdog για ποιον λόγο δόθηκαν τα περιβόητα 400.000 ευρώ στον Άρη και το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει αυτή την περίεργη υπόθεση... Τι συμβαίνει τελικά με τις 400.000 ευρώ που φέρεται να πήραν οι "κίτρινοι" από ομάδα της Superleague, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα της NEXIA, όπως αυτό μεταδόθηκε από την εκπομπή "ΔΙΚΗ";
Ήταν "ταμειακή διευκόλυνση" ή κάτι άλλο;
Ο Sportdog Penalty... μυρίστηκε καλά το θέμα και μοιράζεται τις πληροφορίες του!
Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν λένε πως αυτά τα λεφτα ήταν προκαταβολή για τη μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα!!!
Η οποία όμως "χάλασε", επειδή δεν ήθελε νεαρός μεσοεπιθετικός του Άρη να πάει εκεί...
Άλλο όμως είναι το καλό!!
Τα λεφτά δεν επιστράφηκαν!
Επομένως δύο είναι τα μεγάλα ερωτήματα 1) Ποια ομάδα έδωσε 400.000 ευρώ στον Άρη και 2) Τι απέγιναν τα χρήματα;
Πηγή: sportdog.gr

Σώθηκε η Φλουμινένσε!!

BRASILEIR√O/FLUMINENSE X GUARANI
Η Φλουμινένσε θα μείνει στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος μετά την απόφαση του Ανώτερου Δικαστηρίου της Αθλητικής δικαιοσύνης να τιμωρήσει την Πορτουγκέσα αφαιρώντας της τέσσερις βαθμούς και ταυτόχρονα υποβιβάζοντας την!
Την προηγούμενη εβδομάδα έκπληξη είχε προκαλέσει ο υποβιβασμός της Φλουμινένσε, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που έπεσε κατηγορία έχοντας πάρει το πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά.
Στην πορεία, έγινε γνωστή η υπόθεση της Πορτουγκέσα, η οποία χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη σε παιχνίδι και δημιουργήθηκαν κάποιες ελπίδες για τη Φλουμινένσε.
Το βραζιλιάνικο δικαστήριο έκανε αυτές τις ελπίδες της Φλουμινένσε πραγματικότητα και έτσι η περσινή πρωταθλήτρια «έσωσε» την κατηγορία, έστω και μέσω δικαστηρίου.
Οι άνθρωποι της Πορτουγκέσα αναμένεται να κάνουν έφεση για την ποινή ενώ ο δικηγόρος της ομάδας δήλωσε ότι η χρησιμοποίηση του τιμωρημένου παίκτη έγινε λόγω επικοινωνιακού λάθους. Ο δικαστής από την άλλη, Πάουλο Βάλεντ Πέρι δήλωσε ότι η άγνοια δεν είναι δικαιολογία.
«Δεν είναι δικαιολογία για εκείνους να λένε ότι δεν ήξεραν», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: arenafm.gr

Έφοδος στο σπίτι του Γκατούζο!

Gennaro Gattuso
Η ιταλική αστυνομία έκανε αιφνιδιαστική έφοδο στο σπίτι του Τζενάρο Γκατούζο και άλλων 14 ατόμων, χθες το βράδυ σχετικά με σκάνδαλο «στημένων» αγώνων ενώ έχουν γίνει και τέσσερις συλλήψεις.
Στο σπίτι του Τζενάρο Γκατούζο έκανε έφοδο η ιταλική αστυνομία σήμερα το πρωί όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο προπονητής -πια- είχε συμμετοχή στο τελευταίο σκάνδαλο με στημένους αγώνες στην χώρα που είχε ξεσπάσει.
Ο εισαγγελέας της Κρεμόνα, Ρομπέρτο Ντι Μαρτίνο δήλωσε ότι ο Γκατούζο και ο Μπρότσι μπλέχθηκαν στην υπόθεση μέσω τηλεφωνικών καταγραφών λέγοντας: «Ο Γκατούζο και ο Μπρότσι συνδέθηκαν με την υπόθεση μέσω τηλεφωνικών καταγραφών».
Έξι παιχνίδια για τη Serie A φέρονται να εξετάζονται ως ύποπτα…
Πρόκειται για: Μίλαν – Λάτσιο, Κιέβο – Μίλαν (πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2011), Μίλαν – Μπάρι (Μάρτιος 2011), Γιουβέντους – Λάτσιο (Απρίλιος 2012) και Παλέρμο – Ίντερ (Απρίλιος 2013).
Πηγή: arenafm.gr

Τα ”mind games” του Μουρίνιο!!

jose-mourinho
Tα λεγόμενα…”mind games”(παιχνίδια του μυαλού)  ξεκίνησε ο Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Άρσεναλ την ερχόμενη Δευτέρα.Ο Πορτογάλος  έδωσε το προβάδισμα στην Άρσεναλ  για την μεταξύ τους αναμέτρηση  τονίζοντας πως οι «κανονιέρηδες» θα έχουν περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούν, αφού δεν έχουν μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, όπως οι «μπλε».
Ο τεχνικός της Τσέλσι για ακόμα μία φορά τα έβαλε με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, αφού η Τσέλσι αγωνίζεται το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Σάντερλαντ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα ταξιδέψει στο «Έμιρεϊτς» για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ.
Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν προγραμματισμένη κάποια αγωνιστική υποχρέωση μεσοβδόμαδα, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερες μέρες ξεκούρασης από τους «μπλε». Αυτό ήταν το «σημείο» που στάθηκε και ο Μουρίνιο.
«Το να παίξεις ένα παιχνίδι την ίδια εβδομάδα που παίζεις το δεύτερο κόντρα στον πρώτο της βαθμολογίας είναι περίεργο, ειδικά επειδή η Άρσεναλ δεν έχει αυτό το παιχνίδι. Είναι λάθος μας. Μπορώ να μαντέψω πως θα έχουν αρκετές μέρες ξεκούρασης. Θα προετοιμαστούν ήρεμα για το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος, συμπληρώνοντας για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ:
«Πρέπει να ταξιδέψουμε, να πάμε να παίξουμε, να επιστρέψουμε. Είναι προημιτελικός. Όταν είσαι στα προημιτελικά, μυρίζεσαι τον τελικό. Θα προσπαθήσουμε».
Κλασικός Ζοσέ Μουρίνιο…
Πηγή: arenafm.gr

Ενημέρωση ΚΜΑ σε Αγγελούδη!!

aggeloudis
Άμεση δράση ανέλαβαν τα στελέχη της Κοινωνίας Μελών Άρη, οι οποίοι από σήμερα το πρωί «τρέχουν» ουσιαστικά την ΠΑΕ Άρης. Τη στιγμή που ο Παναγιώτης Στεφανίδης βρέθηκε στην Αθήνα, όπου πέτυχε την αναβολή των έξι υποθέσεων για ένα μήνα, προσφέροντας τεράστια ανάσα στην ομάδα, τα στελέχη του φορέα που έμειναν πίσω ασχολήθηκαν και με το αγωνιστικό τμήμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επικοινωνία με τον αρχηγό των κίτρινων, Νίκο Αγγελούδη, στον οποίο μεταφέρθηκαν από επίσημα χείλη οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, έτσι ώστε αυτός να ενημερώσει τους συμπαίκτες του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τονίστηκε από τους ανθρώπους της ΚΜΑ ότι θα γίνει προσπάθεια να προχωρήσουν σε πληρωμές τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: arenafm.gr

«Ψεύδεται ο Κωνσταντινίδης, θα κινηθώ νομικά»

iliadis3
Δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του Γιάννη Κωνσταντινίδη ο –πρώην πλέον- πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης. 
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης στην τηλεοπτική εκπομπή «Δική» του ΣΚΑΙ στις 16/12/2013 είναι ψευδή και ανυπόστατα:
Α. Ότι του ζήτησα 500.000 ευρώ ή οποιοδήποτε άλλο χρηματικό ποσό για μένα προσωπικά στην περίπτωση που συμμετείχε μετοχικά στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Β. Ότι του ζήτησα να παραμείνω για 5 χρόνια πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Γ. Είναι ψευδές ότι φέρω προσωπικά ευθύνη για την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 λόγω μη καταβολής χρημάτων στο Παρακαταθηκών και Δανείων. Η λόγοι της απόρριψης προκύπτουν από το κείμενο της δικαστικής απόφασης.
Ο κ. Κωνσταντινίδης προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον κόσμο του ΑΡΗ από την υπόσχεσή του για πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου και την αδυναμία του να αγοράσει με νόμιμες διαδικασίες, έστω και ελάχιστο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου, προχώρησε σε ανυπόστατες καταγγελίες.
Τον προκαλώ να προσκομίσει εντός δύο ημερών στην ΚΜΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν τις πηγές των νομίμων εσόδων του, τη συμμετοχή του σε εταιρείες και τις νόμιμες επαγγελματικές του δραστηριότητες.
Τον καλώ δημοσίως:
* Να προσφύγει στο τμήμα εκβιαστών και να καταγγείλει τους υβριστές του και εκείνους που τον απείλησαν, προκειμένου να μην αναλάβει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ζητώντας την τιμωρία τους. Συγχρόνως να τα δώσει στην δημοσιότητα καθώς όπως υποστήριξε στην τηλεοπτική εκπομπή τα έχει καταγεγραμμένα.
* Να βοηθήσει με το ελάχιστο ποσό των 100.000 ευρώ άμεσα την ΠΑΕ ΑΡΗΣ προκειμένου να λύσει τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει. Έναντι του ποσού μπορεί να ζητήσει ως διασφαλίσεις μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ από το συνδρομητικό κανάλι. Αυτό θα επιβεβαιώσει την τηλεοπτική του δήλωση περί αγάπης του για τον ΑΡΗ και εν γένει τα όσα υποστηρίζει περί διάθεσης του για μελλοντική ανάμειξη του στην ΠΑΕ.
* Να αποκαλύψει όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν ότι προσπάθησα να αποκομίσω οικονομικά οφέλη από την εμπλοκή του κ. Κωνσταντινίδη στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
* Να αποδείξει τα εισοδήματα του και τις πραγματικές του επαγγελματικές δραστηριότητες.
• Να αποκαλύψει τι ύψους οικονομική βοήθεια μου ζήτησε για τις εκδοτικές του επιχειρήσεις με αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις την Παρασκευή 6/12/2013. Γεγονός που επιβεβαίωσε σήμερα 16/12/2013 κατά τη διάρκεια εκτάκτου δ.σ της ΠΑΕ και με ραδιοφωνική του τοποθέτηση ο κ. Θανάσης Αθανασιάδης.
Τέλος επισημαίνω ότι οι συζητήσεις και οι συναντήσεις έγιναν κατόπιν προτροπής του κ. Αθανασιάδη και ουσιαστικά έληξαν από την πλευρά μου στις 7/12/2013 λόγω δεδομένων αδυναμιών του κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη.
Για όλα αυτά θα προσφύγω στη δικαιοσύνη από την οποία περιμένω τη δικαίωσή μου».
Πηγή: arenafm.gr

«Ζήτησε… δανεικά ο Κωνσταντινίδης»!!

pic-0-norm
Δήλωση- “βόμβα” του (πρώην) μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη στον Arena FM 89,4 αναφορικά με τον υποψήφιο επενδυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη, ο οποίος όπως αποκάλυψε ζήτησε… δανεικά (!!) από τον Δημήτρη Ηλιάδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Αυτήν την στιγμή συντάσσω την παραίτησή μου και θα την κοινοποιήσω σε λίγη ώρα, αποχωρώντας και εγώ από την ΠΑΕ Άρης, όπως και οι υπόλοιποι του συμβουλίου».
Για το αν ο Κωνσταντινίδης ήθελε όντως να πάρει τον Άρη: «Νομίζω πως ήθελε, έτσι δήλωσε, αυτές φαινόταν ότι ήταν οι προθέσεις του.Μιλούσαμε μαζί επί αρκετό καιρό και προϋπόθεση ήταν να μπει η ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99. Όταν μάς απέρριψε το δικαστήριο, καλέσαμε τον κ. Κωνσταντινίδη για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες και τότε μας είπε ότι θα πάρει την ΠΑΕ, για μια ακόμη φορά”.

Για το αν ο Ηλιάδης ζήτησε 500.000 από τον Κωνσταντινίδη: «Είναι μεγάλη αδικία και μεγάλο λάθος να λέγονται αυτά για τον Δημήτρη τον Ηλιάδη. Δεν ζήτησε ποτέ λεφτά. Τον γνωρίζω 30 χρόνια, έχουμε κάνει εμπορικές πράξεις ατελείωτες και δεν εκτέθηκε ποτέ απέναντι μου. Ο Ηλιάδης θα ακολουθήσει την νόμιμη οδό και θα του κάνει μήνυση και αγωγή. Βρίσκεται σε μια κατάσταση ο Ηλιάδης που δεν του αναλογεί. Όπως αγωνίστηκα εγώ εφτά μήνες έτσι αγωνίστηκε και αυτός, για να βρούμε επενδυτή, ότι δεν είχε γίνει στον Άρη επί 17χρόνια, απο την εποχή Κοντομηνά. Δεν ξέρω εάν υπήρχε άλλος μπροστά στη συζήτηση Ηλιάδη-Κωνσταντινίδη, αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ μπροστά τους σε κουβέντα για 500.000 ευρώ».
Και τότε έριξε τη “βόμβα”, απαντώντας σε ερώτημα εάν ο Κωνσταντινίδης ζήτησε… δανεικά από τον Ηλιάδη: «Ναι, έτσι ξέρω. Ο Κωνσταντινίδης ζήτησε δανεικά χρήματα από τον Ηλιάδη, αλλά από εδώ και πέρα ρωτήστε τους ίδιους, εγώ το μόνο που έκανα είναι να τον φέρω σε επαφή με τον Δημήτρη τον Ηλιάδη”.
Για το εάν γνώριζαν οι άλλοι σύμβουλοι τις κινήσεις των δυο μελών για επενδυτή: “Όχι, κανένας δεν γνώριζε, μόνο εγώ και ο κ. Ηλιάδης γιατί θέλαμε να διατηρήσουμε απόλυτη μυστικότητα».
Το ερώτημα βέβαια υπάρχει: Πως είναι δυνατόν να άλει στον Άρη κάποιος 7 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που ζητάει δανεικά από τον Ηλιάδη για να προχωρήσει μια από τις επιχειρήσεις που σκέφτεται να κάνει στην Ελλάδα;
Πηγή: arenafm.gr

Πήρε τις αναβολές ο Άρης!!

stefanidis
Απόλυτα επιτυχής ήταν η παρουσία του Παναγιώτη Στεφανίδη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς έπειτα από την διευθέτηση του ζητήματος του Κουλουχέρη, ο πρόεδρος της ΚΜΑ πέτυχε την αναβολή των άλλων έξι υποθέσεων που απειλούσαν τον Άρη.
Ο πρόεδρος του φορέα εκπροσώπησε την ΠΑΕ Άρης στην εκδίκαση των υποθέσεων των Τόχα, Αραβίδη, Νάτσο Γκαρσία, Γκιάρο, Χουάνμα και Κοταρίδη (μάνατζερ) και επικαλούμενος διοικητικό κενό στην ΠΑΕ, πέτυχε την αναβολή των εκδικάσεων τους για ένα μήνα, δίνοντας μια σημαντική «ανάσα» από πλευράς χρόνου.
Πηγή: arenafm.gr

Τιμή και δόξα στον Γκαρσία!!

skid
Συνάντηση του Πάμπλο Γκαρσία με αντιπροσωπεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας που έχει το όνομά του, προγραμματίζεται, πριν αποχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, ο Ουρουγουανός άσος από τη Τούμπα.
Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ από τη Σκύδρα, τη Καβάλα, την Κατερίνη («Χαράλαμπος Ζαπουνίδης») και την Πτολεμαΐδα, ζήτησαν να μιλήσουν με τον Γκαρσία και είναι διατεθειμένοι να οργανώσουν εκδήλωση από κοινού προς τιμήν του.
Επίσης, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας Πάμπλο Γκαρσία διοργανώνει το χορό του συνδέσμου στις 27 του μήνα, με επίτιμες προσκεκλημένες τις παίκτριες της γυναικείας ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, ως μόνιμης πρωταθλήτριας τα τελευταία χρόνια.
Γιορτάζουν και τιμούν τα κορίτσια
Πηγή: arenafm.gr

«Τούμπα, η πιο καυτή έδρα»

MARAGKOS
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ  Σπύρος Μαραγκός, για την κλήρωση του “Δικεφάλου του Βορρά” με την Μπενφίκα στο θεσμό του Europa League.
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, έχει αντιμετωπίσει την Πορτογαλική ομάδα με τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν  και τόνισε πως το έργο του “Δικεφάλου” είναι δύσκολο, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξει προσοχή και συγκέντρωση και πως είναι απαραίτητο η ομάδα να κρατήσει την ταυτότητα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.
Αναλυτικά είπε:
Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα πριν 14 χρόνια:
“Η ομάδα είχε δείξει χαρακτήρα εκείνη την εποχή. Παρά το πρώτο κακό αποτέλεσμα μπήκε στο Νταλουζ ανέτρεψε το παιχνίδι, έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε να μη πήγαινε καν και στην παράταση”.
Για την ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ την περίοδο 1999 – 2000:
“Είχαμε μία  πολύ καλή ομάδα. Είχαμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές, ήμασταν μια παρέα και πέρασα από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου. Η Θεσσαλονίκη με κέρδισε αν και έμεινα λίγο καιρό και προσπάθησα να μείνω εκεί αν και δε τα κατάφερα εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.Εκείνη η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, υπήρχαν πολλοί τρόποι για να σκοράρουμε και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών έφερνε λύσεις. Το σημαντικότερο ήταν ο χαρακτήρας καθώς παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε στη Πορτογαλία, δε τα παρατήσαμε, το παλέψαμε, είχαμε μέταλλο και αλλάξαμε την κατάσταση. Η ουσία είναι να υπάρχουν προσωπικότητες που μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα όταν έρχονται δυσκολίες. Ο χαρακτήρας και τα αποδυτήρια είναι το σημαντικότερο πράγμα. Τα ονόματα μόνα τους δεν κάνουν την ομάδα αν ο ένας ποδοσφαιριστής δε παρακινεί τον άλλον”.
Για την σημερινή Μπενφίκα:
“Η Μπενφίκα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ. Με την κυκλοφορία της και την ταχύτητα της δημιουργεί πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Είδαμε πως ήταν θέμα τύχης και τερματοφύλακα που δε κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ όμως παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος κάτι που είναι πολύ σημαντικό”.
Για τους σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ:
“Παίχτες όπως ο Σαλπιγγίδης μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Ο συγκεκριμένος παίκτης παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν παίκτες όπως ο Λάζαρ, ο Κατσουράνης και ο Νίνης. Όσο αναφορά τους ξένους παίκτες, ο Στοχ θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένος. Είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Ο Λούκας είναι πολύ χρήσιμος και ικανός καθώς και δημιουργεί και σκοράρει. Γενικά ο ΠΑΟΚ έχει πολλές επιλογές και δεν περιορίζεται σε έντεκα παίκτες”.
Για την δύναμη του ΠΑΟΚ εκτός έδρας:
Γενικότερα εκτός έδρας δε τον φοβάμαι τον ΠΑΟΚ. Στη Τούμπα τον φοβάμαι επειδή υπάρχει το άγχος και επειδή ίσως βιαστεί να προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σφιχτή και δύσκολη ομάδα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ πως σε αυτό το στυλ ταιριάζει το εκτός έδρας παιχνίδι. Έβαλε τη βάση τα τελευταία χρόνια με όλους τους προπονητές που πέρασαν και υπάρχει μια ταυτότητα και μια προσωπικότητα στην ομάδα. Με αυτή την απόδοση ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων των φιλάθλων”.
Για το τεχνικό κομμάτι αυτής της Ευρωπαϊκής αναμέτρησης:
“Τεχνικά ο αγώνας θέλει πολύ προσοχή. Εντυπωσιάστηκα με την πίεση της Μπενφίκα μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Αν ο ΠΑΟΚ δεν αφήσει να γίνει ανοιχτό παιχνίδι και δε κλείσει τους χώρους θα έχει πρόβλημα. Χρειάζεται υπομονή και αυτοσυγκέντρωση”.
Για την έδρα της Μπενφίκα:
“Το “Ντα Λουζ” όταν είναι γεμάτο είναι καλή έδρα. Στο παιχνίδι που είχα παίξει εγώ δεν ήταν γεμάτο καθώς υπήρχε σιγουριά από το πρώτο παιχνίδι στη Τούμπα αλλά θεωρώ πως τώρα επειδή είναι κρίσιμο το παιχνίδι θα γεμίσει. Σαν στάδιο σου δημιουργεί την αίσθηση πως παίζεις σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα γήπεδο που μπορεί να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο”.
Για τις αναμνήσεις του από τη Τούμπα:
“Από τη Τούμπα θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι μια έδρα που σε γιγαντώνει και σε κάνει να νιώθεις πολύ δυνατός. Αυτό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές και εκτός έδρας. Θεωρώ πως είναι η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα και κάνει πολύ μεγάλο καλό στους ποδοσφαιριστές που παίζουν στον ΠΑΟΚ”.
Για τις σχέσεις που κρατά με ανθρώπους του “Δικεφάλου”:
“Έχω σχέσεις με όλα τα παιδιά στο τηλέφωνο. Μιλάω με τον Γεωργιάδη, τον Βρύζα, τον Ζαγοράκη και άλλους. Μπορεί να μη μιλάμε συνεχώς αλλά όταν επικοινωνούμε υπάρχει πολύ ζεστό κλίμα κάτι που το έχουμε χτίσει από παλαιότερα”.
Πηγή: arenafm.gr

Καταγγελίες από Σούλη!!

soulis_papadopoulos
Για τις συνθήκες με τις οποίες αποχώρησε απ’ τον Άρη τον περασμένο Ιούνιο μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνομιλίες με τον Δημήτρη Ηλιάδη.
Τονίζοντας ότι «ο κόσμος του Άρη πρέπει να μάθει την αλήθεια», ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε στο «ΦΩΣ» τι συνέβη και αναφέρεται στα λάθη που έχουν φέρει τους κίτρινους στη θέση που βρίσκεται.
Αναλυτικά: «Η σιωπή είναι χρυσός, τόσο καιρό δε μίλαγα για να μην πουν ότι δημιουργώ πρόβλημα στον Άρη, όμως τώρα που έπιασε πάτο η ομάδα, πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Έγιναν μεγάλα λάθη. Αυτά που θα πω τους τα είχα δώσει και σε πλάνο όταν μου το ζήτησε ο Σκόρδας, αλλά το έδωσα και στον Ηλιάδη όταν έχασε τις εκλογές ο Σκόρδας. Τα έχω δώσει με την υπογραφή μου, αλλά ο Ηλιάδης δεν έκανε τίποτα!»
-Πείτε μας αναλυτικά.
«Ο Άρης έπρεπε να κρατήσει τον κορμό που είχαμε, μιλάμε για βασικούς παίκτες. Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Κοέλιο, Διαμαντάκος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας και Τάτος. Απ’ αυτούς κράτησε μόνο τον Τάτο, και αυτόν στην αρχή δεν τον ήθελαν! Ο κόσμος του Άρη έβαλε βέτο για τον Τάτο. Έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας. Αυτοί οι παίκτες, μαζί μ’ έναν προπονητή που τους ήξερε καλά, ο Άρης θα ήταν πάνω απ’ τη μέση της βαθμολογίας. Το λέω ανεπιφύλακτα».
-Πιστεύεις ότι μπορεί να σωθεί ο Άρης;
«Είναι δύσκολη η κατάσταση, όμως ακόμη και τώρα, αυτό το υλικό που έχει ο Άρης δεν είναι για να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν έχουν πολλές ομάδες παίκτες όπως οι Τάτος, Αγκάνθο, Διούδης, Πουλίδο και άλλους ταλαντούχους, όπως ο Σουνάς. Έχει άλλα τέτοια παιδιά ο Άρης. Γίνονται όμως μεγάλα λάθη. Δε γίνεται έναν παίκτη με την ποιότητα του Αγκάνθο να μην τον χρησιμοποιείς σε προηγούμενα ματς. Ναι, έχει ιδιαιτερότητες, αλλά θέλει ειδική μεταχείριση, εγώ είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί του και τον θεωρώ καλό παιδί. Θέλει ξεκούραση στις προπονήσεις. Ο Αγκάνθο και ο Πουλίδο είναι παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο στο παρελθόν, είναι έμπειροι, δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή στο 35’ τον Πουλίδο και να τον τελειώνεις. Δεν έχει πολυτέλεια ο Άρης να πάρει άλλους παίκτες τον Γενάρη, πρέπει απ’ αυτούς που έχει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί. Εσύ ως προπονητής πρέπει να βρεις το κουμπί τους».
-Αν σε φωνάζανε τώρα να πας, θα πήγαινες;
«Αν έβλεπα ότι με εμπιστεύονται όπως ο κόσμος του Άρη, ναι, θα πήγαινα. Πέρσι με εμπιστεύτηκαν και πήγα, πίστεψαν ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και την κάναμε. Ο Άρης δεν είναι καταδικασμένος, μένουν 19 αγωνιστικές, δηλαδή υπάρχουν 57 διεκδικούμενοι βαθμοί. Είναι πολλοί».
-Πείτε μας τι άλλα είχατε εισηγηθεί.
«Εγώ τον κ. Σκόρδα δεν τον ήξερα, άλλη διοίκηση με είχε φέρει στον Άρη. Ταίριαξα όμως μαζί του, είχαμε εξαιρετική συνεργασία, είδα ότι ήταν ηγέτης και ασχολιόταν 24 ώρες το 24ωρο με την ομάδα. Όταν σώθηκε ο Άρης, μου ζήτησε το πλάνο μου και όπως σου είπα, εισηγήθηκα να συνεχίσουν οι παίκτες που ανέφερα. Συν τρεις προσθήκες. Ήθελα τον Βλαχοδήμο δανεικό από τον Ολυμπιακό, έναν σέντερ φορ διότι ο Αγκάνθο ήταν τιμωρημένος και δε θα έπαιζε τις 5 πρώτες αγωνιστικές και έναν έμπειρο στόπερ».
-Τι έγινε μετά;
«Ο κ. Σκόρδας τα δέχτηκε αυτά, θα τα υλοποιούσε. Και είπε ότι θα ήμουν προπονητής του Άρη για άλλα δύο χρόνια, όμως εκκρεμούσαν οι εκλογές στον Άρη. Ο κ. Ηλιάδης είχε πει πολλές υποσχέσεις προεκλογικά που δεν τις τήρησε, αλλά έτσι κέρδισε τις εκλογές. Μου ζήτησε και εκείνος το πλάνο μου, ενώ είχε συμφωνήσει ήδη με άλλον προπονητή. Του το έδωσα. Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα από το πλάνο που του έδωσα για τους παίκτες, αλλά δεν κράτησε ούτε τον βοηθό που είχα, τον Τάσο Θέο, που ήταν άνθρωπος του Άρη. Και τώρα, βρίσκεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού».
-Περνά από το μυαλό σας ότι θέλουν να υποβιβάσουν τον Άρη ώστε μετά να τον πάνε Γ’ Εθνική και να χρεοκοπήσουν;
«Δε νομίζω να κάνουν τέτοιο έγκλημα, δεν το πιστεύω. Δε θα είναι εύκολο να σηκώσει κεφάλι ο Άρης. Εγώ πιστεύω ότι αν ο Άρης υποβιβαστείς τη Β’ Εθνική θα χρεοκοπήσει και βρισκόμενος στη Γ’ Εθνική θα κάνει τουλάχιστον 5-6 χρόνια για να γυρίσει στη Σούπερλιγκ».
Πηγή: arenafm.gr

«Βόμβα» με Αζάρ θέλει η Παρί!!

Αυτό και αν θα προκαλέσει πάταγο! Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένη να κλέψει ξανά τις εντυπώσεις τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, στοχεύοντας στην απόκτηση του Έντεν Αζάρ!
Πληροφορίες του έγκυρου «France Football» αναφέρουν ότι οι πρωτευουσιάνοι έχουν ήδη πάρει την απόφαση να κινηθούν για την αγορά του μεσοεπιθετικού της Τσέλσι, προσφέροντας μάλιστα στους «μπλε» 40εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή είχαν δαπανήσει για να τον πάρουν από τη Λιλ!
Ενδεικτικό της επιθυμίας τους να τον πάρουν στο Παρίσι, το γεγονός ότι έχουν ήδη υπολογίσει τις ετήσιες απολαβές του. Αυτή τη στιγμή, ο Βέλγος λαμβάνει από την Τσέλσι 6εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που- μετά από έρευνα- οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας κατέληξαν ότι μπορούν να καλύψουν!
Βέβαια, στην προκειμένη ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στους Λονδρέζους. Ο διεθνής άσος λογίζεται ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος από τον Ζοσέ Μουρίνιο και δύσκολα θα συναινέσει στην παραχώρησή του. Εκτός φυσικά, εάν τα ποσά... ξεφύγουν ακόμη μία φορά!
Πηγή: england365.gr

Με τεχνολογία γραμμής και στο Λιγκ Καπ!!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η τεχνολογία γραμμής αναμένεται να εφαρμοστεί κανονικά στα τέσσερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του φετινού Capital One Cup.   
Όπως έγινε γνωστό, ξεκινώντας από σήμερα, με τα παιχνίδια Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ – Τσέλσι για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, θα εφαρμοστεί η τεχνολογία γραμμής, όπως ακριβώς γίνεται από το ξεκίνημα της σεζόν στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.
Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, έγιναν νέες δοκιμές στο πρόγραμμα «Hawk Eye» και η μπάλα που επιλέχθηκε, είναι αυτή που χρησιμοποιείται και στα παιχνίδια του Capital One Cup.
Πηγή: england365.gr

Capital One Cup Preview!!

Δύο εβδομάδες μετά την παρουσία της εκεί για το πρωτάθλημα, η Τσέλσι επιστρέφει στο «Στάδιο του Φωτός» για να αντιμετωπίσει ξανά τη Σάντερλαντ, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ. Από την έδρα της Λέστερ καλείται να περάσει η Μάντσεστερ Σίτι. 
Σάντερλαντ – Τσέλσι (21:45)
Οι «μπλε» του Λονδίνου είχαν επικρατήσει με σκορ 4-3 και με μια μεγαλειώδη εμφάνιση του Εντέν Αζάρ στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Σάντερλαντ. Έκτοτε, υπέστη μια ήττα από τη Στόουκ για την Πρέμιερ και μετράει δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα. Σήμερα, δεν θα έχει τον Ιβάνοβιτς στη διάθεσή του ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Σέρβος μπακ είναι τιμωρημένος, με αποτέλεσμα να πάρει φανέλα βασικού ο Αθπιλικουέτα στο δεξί άκρο της άμυνας και αριστερά να βρεθεί ο Άσλεϊ Κόουλ.
Από την πλευρά της, η Σάντερλαντ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με εννέα πόντους και πλέον βρίσκεται στο -5 από τις θέσεις που εξασφαλίζουν παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν. Η τελευταία της νίκη ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου και έκτοτε, έχει καταφέρει να πάρει μόλις δύο βαθμούς από τις αναμετρήσεις της. Ο τελευταίος, ήρθε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ, το απόγευμα του Σαββάτου, σε ένα ματς που ήταν πολύ καλύτερη, αλλά δεν είχε τύχη για να φύγει νικήτρια από το «Άπτον Παρκ». Στα αγωνιστικά για τον Πογιέτ, ο Κόλμπακ είναι άρρωστος και θα χάσει το ματς, ενώ τραυματίες είναι επίσης ο γκολκίπερ, Κίεραν Γουέστγουντ και ο αμυντικός, Κάρλος Κουεγιάρ.
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (21:45)
Την πρώτη της παρουσία σε ημιτελικά Λιγκ Καπ μετά το 2000 θα αναζητήσει η Λέστερ, στην αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί το μέγεθος και η δυναμική των «πολιτών» να μην της αφήνει πολλές ελπίδες, αλλά η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον ονειρεύεται και θα πολεμήσει για να κάνει την έκπληξη. Το μεσημέρι του Σαββάτου, πήρε βαθμό από το ματς (1-1) με τη Μπέρνλι και από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι, έχει επικεντρωθεί στην αποψινή «αποστολή» της. Παίζει παρά τις ενοχλήσεις σε πόδι και ώμο ο επιθετικός, Τζέιμι Βάρντι, εκτός οι Κρις Γουντ, Σον Στ. Λέτζερ και Τομ Χούπερ.
Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νίκη (3-2) επί της Μπάγερν Μονάχου με ηρωική ανατροπή στα μισά της περασμένης εβδομάδας, διέλυσε με σκορ 6-3 την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Άρσεναλ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πηγαίνει στο «King Power Stadium» με… φόρα για να ξεμπερδεύει με την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Βέβαια, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ενημερώθηκε πως για τον επόμενο ένα με ενάμιση μήνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγουέρο κι έτσι, δεν αποκλείεται απόψε να δούμε αγωνιζόμενο και τον Στεφάν Γιόβετιτς που δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από το ξεκίνημα της σεζόν.
Τα άλλα δύο ματς της προημιτελικής φάσης είναι τα Τότεναμ – Γουέστ Χαμ και Στόουκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι προγραμματισμένα για το βράδυ της Τετάρτης, ίδια ώρα (21:45).
Πηγή: england365.gr

«Δύσκολη η αποστολή του ΠΑΟΚ, απαιτείται υπερπροσπάθεια»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησαν οι Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και αναφέρθηκαν στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ την πορτογαλική Μπενφίκα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης:

Για τους διπλούς αγώνες κόντρα στην Μπενφίκα το 1999: «Θυμάμαι τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια που κάναμε, αλλά και την πικρία που είχαμε για τον αποκλεισμό. Αν δεν είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα ο Γεωργιάδης τότε νομίζω ότι θα περνούσαμε».

Για την επερχόμενη κόντρα με τους Πορτογάλους: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, γιατί η Μπενφίκα είναι μια άριστη ομάδα, νομίζω πως πρέπει οι Πορτογάλοι θα πρέπει να μην βρεθούν σε καλές μέρες στα δύο παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ να κάνει υπερπροσπάθεια για να τα καταφέρει. Δεν θα είναι εύκολο. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει ότι μπορεί να περάσει. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι μεν καλοί, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τον ρυθμό τους και μακάρι μέχρι τότε να είναι 100% έτοιμοι. Στόχος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σταματήσει τον γρήγορο ρυθμό των Πορτογάλων.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ακόμα δεν φαίνεται η δουλειά του Στέφενς, δεν έχει καταλήξει ακόμα σε έναν βασικό κορμό».

Μπάντοβιτς: «Δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, ωστόσο έχει πιθανότητες»

Από την πλευρά του ο Σέρβος υπογράμμισε: «Είχαμε μια καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες τότε. Από ό, τι θυμάμαι, παίξαμε πολύ καλά και στα δύο ματς, ιδίως στο εκτός έδρας. Αξίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στα πέναλτι και δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Αν δεν δεχόμασταν γκολ στο 90? στο πρώτο ματς θα περνούσαμε εμείς».

Για τις φετινές αναμετρήσεις: «Όπως είδαμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα δυσκόλεψε πολύ τον Ολυμπιακό που είναι αυτήν την στιγμή καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Έχει ένα επιθετικό στυλ και πραγματικά διδάσκει επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αν και θα παίξει ρόλο η κατάσταση των δύο ομάδων εκείνη την περίοδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πιάσει καλή απόδοση και στα δύο ματς για να περάσει. Δεν θα είναι εύκολο το έργο του, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν έχει πιθανότητες».

Για την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου: «Δεν έχει σταθερότητα ο ΠΑΟΚ, δυσκολεύεται πολύ για να κερδίσει κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι πήρε τις νίκες σε πολλά ματς στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ταυτότητα ακόμη. Ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει ότι έχει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού».

Για την επιστροφή Κάτσε: «Είναι ένα λεπτό ζήτημα. Όλοι μας έχουμε κάνει κάποια λάθη, ιδιαιτέρως τα νέα παιδιά. Από την στιγμή που θεωρούν στον ΠΑΟΚ ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, καλά κάνουν που του δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Τέτοιες καταστάσεις καλύτερο είναι να προλαμβάνονται ώστε να μην φτάνουμε σε τέτοιο σημείο ώστε να συζητούμε να πρέπει να φύγει ο παίκτης ή όχι».Πηγή: metrosport.gr

Το life story του Σεκού Ολίσε!! (pics)

Αφιέρωμα στη ζωή του Σεκού Ολίσε φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία φιλοξενούνται φωτογραφίες από το ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, παρελθόν του Λιβεριανού.

Αναλυτικά:

«Το ένστικτο της επιβίωσης σε αναγκάζει να κάνεις πράγματα που υπό διαφορετικές συνθήκες ούτε θα περνούσαν από το μυαλό σου. Όταν το ζεύγος Τζαμπατέ αποκτούσε τον Σέκου, σίγουρα φανταζόταν διαφορετικό το μέλλον τους. Καλύτερο. Ο πόλεμος δεν κοιτά τις μικρές, ανθρώπινες ιστορίες. Αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων με τρόπο ισοπεδωτικό.

Στη σπαρασσόμενη από τον αιματηρό εμφύλιο Λιβερία ένα μικρό παιδί δεν είχε μέλλον. Είτε θα αναγκαζόταν να γίνει αντάρτης είτε το νήμα της ζωής του θα κοβόταν πολύ νωρίς ακόμα και για τα δεδομένα της Αφρικής. Ετσι, ο μικρός Σέκου πριν καν μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτό του, ετοίμασε βαλίτσες, αποχαιρέτισε τους γονείς του και έφυγε για τη Νιγηρία ελπίζοντας πως εκεί θα βρει καλύτερο μέλλον.

Αγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο Σέκου βρήκε… καταφύγιο χαράς στη μπάλα. Γράφτηκε στις ακαδημίες Εμπεντεϊ κι άρχισε να ξεδίνει παίζοντας ποδόσφαιρο. Μια κίνηση που έμελλε να αλλάξει τη ζωή του. Ιδιοκτήτης και προπονητής της Εμπεντέι ήταν ο παλιός ποδοσφαιριστής Τσέρχιλ Ολίσε, ο μεγάλος αδερφός του μεγάλου αστέρα των Σούπερ Αετών, Σάντεϊ Ολίσε. Ο Ολίσε διέκρινε το ταλέντο του πιτσιρικά και τον πήρε υπό την εποπτεία του. Τον υιοθέτησε μεταφορικά και κυριολεκτικά. Κι ο Σέκου Τζαμπατέ, έγινε Σέκου Τζαμπατέ Ολίσε.

«Μου επέτρεψε να χρησιμοποιώ το όνομά του», λέει ο Σέκου και προθέτει: «Το είχα σκάσει από την πατρίδα μου, από τον πόλεμο και ουσιαστικά από το θάνατο. Δεν είχα καν διαβατήριο και με βοήθησε πολύ».

Με τη βοήθεια του Ολίσε και λυμένα τα προβλήματα επιβίωσης, ο Σέκου αφοσιώθηκε στο ποδόσφαιρο και στα 18 του άνοιξε τα φτερά για την Ευρώπη. Κατέληξε σε έναν ομολογουμένως περίεργο προορισμό. Τη Δανία και τη Μίντιλαντ. Δεν έμεινε πολύ εκεί, όμως. Μολονότι δεν είχε κάνει περισσότερες από δέκα εμφανίσεις με τους Δανούς, η φήμη του μεγάλου ταλέντου που τον συνόδευε έκανε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επενδύσει πάνω του.

Ο Ράμος, ο Σλούτσκι και ο Ιγκνάσιεβιτς

Στην παγωμένη ρωσική πρωτεύουσα και υπό τις οδηγίες του… πολύ Χουάντε Ράμος άργησε να μπει στην ομάδα. Το ντεμπούτο του, όμως, ήταν ιδανικό. Στις 04.10.2009 στο παιχνίδι με την Κούμπαν Κράσνονταρ, ο Ισπανός τεχνικός έριξε τον Σέκου στο παιχνίδι. Ως αλλαγή. Στη θέση ποιανού; Του Τόμας Νέτσιντ! Ο Λιβεριανός μπήκε και πέτυχε το πρώτο του γκολ. Τη σεζόν εκείνη ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έκανε άλλες έξι εμφανίσεις, όλες ως αλλαγή.

Η φυγή του Ράμος, όμως, τον επηρέασε, αφού ο διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία, ο Λεονίντ Σλούτσκι δεν τον εμπιστευόταν. Σταδιακά, όμως, ο Ολίσε… κέρδισε τον Ρώσο τεχνικό και από παγκίτης πολυτελείας, έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας με 13 συμμετοχές ως βασικός, τρία γκολ και τρεις ασίστ. Η έλευση του Μίλος Κράσιτς στη ΤΣΣΚΑ, όμως, μείωσε το χρόνο συμμετοχής του Ολίσε στη βασική ενδεκάδα και τη σεζόν 2012-13 το όνομα του Σέκου ακούστηκε περισσότερο για εξωαγωνιστικούς λόγους παρά για τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Τι εννοούμε εξωαγωνιστικούς; Μια χοντροκομμένη πλάκα του συμπαίκτη του Σεργκέι Ιγκνάσιεβιτς. Ο Ρώσος αμυντικός έδωσε, στον πάντα έξω καρδιά, Σέκου ένα βιβλίο, τον έβγαλε φωτογραφία και την ανέβασε στο instagram με λεζάντα «Ο Σέκου είναι ειδικός στα βιβλία». Το βιβλίο αυτό ήταν η νουβέλα του Ρώσου συγγραφέα Ζακάρ Πριλέπιν με τίτλο «Μαύρη μαϊμού». Ο σαφέστατος παραλληλισμός προκάλεσε σάλο, λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος των ρωσικών ομάδων με περιστατικά ρατσισμού.

Ο Ιγκνάσιεβιτς προσπάθησε να το… μαζέψει λέγοντας πως δεν του έδωσε εκείνος το βιβλίο και ότι απλώς έκανε κακή εκτίμηση των αντιδράσεων για το χιούμορ και τις πλάκες που γίνονται ανάμεσα στους παίκτες και συμπληρώνοντας πως εκείνος που γέλασε περισσότερο με το αστείο ήταν ο Αχμέντ Μούσα που είναι Νιγηριανός.

Ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ

Η ΤΣΣΚΑ δεν ταίριαξε στον Σέκου και τον περασμένο Ιανουάριο η διέξοδος διαφυγής ήρθε από τον ΠΑΟΚ που είχε τη… συστατική επιστολή του Τζο Νάγκμπε, παλιού παίκτη του Δικεφάλου και μέλους του τεχνικού τιμ της Λιβερίας. Η ατυχία, όμως, το συνόδευσε στην Θεσσαλονίκη. Μετά τις δύο πρώτες εμφανίσεις έμεινε εκτός για ένα μήνα λόγω τραυματισμού. Δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε σκληρά και κέρδισε θέση βασικού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο δανεισμός του Ολίσε από την ΤΣΣΚΑ ανανεώθηκε, ωστόσο τα δεδομένα για τον Λιβεριανό άλλαξαν. Η έλευση του Χουμπ Στεφενς και η απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών με παρόμοια χαρακτηριστικά δημιούργησε έντονο ανταγωνισμό για μια θέση στην 11άδα.

Ο Σέκου έχασε συμμετείχε στους αγώνες με τη Μέταλιστ, αλλά σταδιακά έχασε τη θέση του, αφού ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζητούσε κάτι παραπάνω από εκείνον. Δίχως να πάψει να πιστεύει στις δυνατότητές του, ο Στέφενς πέρασε τον Ολίσε από μια… δοκιμασία χαρακτήρα κατά τη διάρκεια της οποίας ο Νιγηριανός είτε χρησιμοποιούνταν λίγα λεπτά είτε έμενε εκτός για να διαπιστώσει την αντίδρασή του. Εκείνος δεν σταμάτησε να δουλεύει στις προπονήσεις, να είναι ο ακομπλεξάριστος εαυτός του που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στ? αποδυτήρια κι έτσι κέρδισε ξανά την ευκαιρία από τον δίκαιο Ολλανδό. Κόντρα στην Καλλονή ο Ολίσε ολοκλήρωσε μόλις το πρώτο του 90λεπτο στη Super League έχοντας πολύ καλή απόδοση, σκόραρε κι έδειξε πως παραμένει μια πολύτιμη μονάδα σε μια μεγάλη σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Η έμπνευση του Ζορζ Γουεά και η Εθνική Λιβερίας

Η πατρίδα είναι ένα από τα πολλά πράγματα που κουβαλάμε μέσα μας όπου κι αν βρισκόμαστε. Ο Σέκου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εν μία νυκτί τη Μονρόβια, αλλά η Λιβερία δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά του. Όταν, λοιπόν, ήρθε η κρίσιμη στιγμή να διαλέξει ανάμεσα στη Νιγηρία όπου τον υιοθέτησε και τον ανάθρεψε μακριά από τις βαρβαρότητες του εμφυλίου και τη Λιβερία των γονιών του, εκείνος προτίμησε να φορέσει το εθνόσημο της χώρας των γονιών του.

«Ολη μου η οικογένεια και οι φίλοι είναι στη Λιβερία και ξέρω πως θα ήθελαν να με δουν να παίζω στην Εθνική μας. Αγαπάω τη Νιγηρία, αλλά δεν μπορώ να παίξω για εκείνη», δήλωσε μετά την επιλογή του. Πίσω από την απόφαση του Σέκου, όμως, δεν… κρυβόταν μόνο η οικογένεια. Ο λόγος που επέλεξε τη Λιβερία είχε ονοματεπώνυμο. Ζορζ Γουεά. «Ηταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης, μια πηγή έμπνευσης για κάθε αφρικανό ποδοσφαιριστή. Τον είχα ως πρότυπο από όταν ήμουν παιδί.

Τα τατουάζ

Η… τρέλα του Σέκου με το ποδόσφαιρο είναι αποτυπωμένη στο κορμί του. Φρόντισε ο ίδιος να τη ζωγραφίσει με ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη του που γράφει «το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου». Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που βλέπουν το κορμί τους ως ένα… κινούμενο καμβά και το έχει στολίσει με αρκετά τατουάζ. Το μεγαλύτερο από αυτά – μαζί μ? εκείνο του ποδοσφαίρου – γράφει το όνομά του».
Φωτογραφικό Υλικό



Πηγή: metrosport.gr

Ο Αλεξανδρίδης στην προπόνηση του Άρη!!

Από μια παρουσία-«έκπληξη» συνοδεύτηκε η σημερινή, πρωινή προπόνηση του Άρη, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Σε αυτήν έδωσε το παρών το μέλος της περσινής διοίκησης της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ο οποίος την παρακολούθησε και μάλιστα μετά το τέλος της, είχε θερμό εναγκαλισμό με αρκετούς παίκτες.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν αυτή η κίνηση του κυρίου Αλεξανδρίδη, συνδέεται με την πρόθεση του να επανενεργοποιηθεί στα διοικητικά κοινά του Άρη στα πλαίσια της επιτροπής σωτηρίας που προτίθενται να δημιουργήσουν επιφανείας Αρειανοί ή αν απλώς διαπιστώνοντας το διοικητικό κενό που προέκυψε με τις παραιτήσεις σύσσωμου του συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης, επέλεξε να δώσει το παρών στην προπόνηση για να βρεθεί στο πλευρό παικτών και τεχνικού τιμ, που συνεχίζουν ολομόναχοι την προσπάθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, είναι μεταξύ των ανθρώπων που προτίθενται να συνδράμουν στη συσπείρωση για την σωτηρία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.Πηγή: metrosport.gr

«Οι θέσεις μας στις πολεμίστρες για να σωθεί ο Άρης»

Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Ηλιάδη και όσων επώνυμων Αρειανών συντάχθηκαν μαζί της εξαπολύει ο συνδυασμός «100 χρόνια Άρης», ο οποίος κατήλθε στις τελευταίες εκλογές της ΠΑΕ Άρης με επικεφαλής τον Λάμπρο Σκόρδα.

Αναλυτικά:

«Αποστολή εξετελέσθη. Ο Άρης στην εντατική, ένα βήμα πριν τη ολοκληρωτική διάλυση, χωρίς διοίκηση, τελευταίος στη βαθμολογία λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, με ποδοσφαιριστές απλήρωτους να ψάχνουν την έξοδο και με μηδαμινά προσδοκώμενα έσοδα μοιάζει να αδυνατεί να αποφύγει το μοιραίο.

Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που αγαπά τον Άρη να βιώνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την επιβεβαίωση των πλέον δυσοίωνων προβλέψεων του για την ομάδα. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε μέχρι κεραίας. Μιλήσαμε για έγκλημα, έρχεται κι η τιμωρία.

Είπαμε ότι αυτή η διοίκηση

Δεν ξέρει ποδόσφαιρο

Δεν έχει λεφτά

Δεν έχει εμπειρία και γνώση για να βοηθήσει την ομάδα

Προτείναμε μια βιώσιμη λύση σε όλα τα επίπεδα, που αν την είχε ακολουθήσει ο σύλλογος θα είχε προχωρήσει στην εξυγίανση και θα ήταν ανταγωνιστικός. Αντ? αυτού όλο το σύστημα που πέρυσι οδηγούσε τον Άρη με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή (που αποφεύχθηκε με την έγκαιρη δική μας παρέμβαση), επέλεξε να υποστηρίξει μια ανεπαρκή διοικητική πρόταση, που θα ολοκλήρωνε το σχέδιο που είχαν εξυφάνει.

Aποδίδοντας «τα του Καίσαρως τω Καίσαρι», πέραν λοιπόν του προφανούς υπευθύνου, δεν είναι άμοιροι ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση και όσοι επώνυμα στήριξαν τη λύση του κ. Ηλιάδη ως την ιδεατή. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην μεγάλη πλειονότητα όλων εκείνων που επέλεξαν την σημερινή διοίκηση. Ο απλός οπαδός της ομάδας άκουσε, επηρεάστηκε και επέλεξε.

Όσοι επωνύμως όμως συντάχθηκαν με τη λύση Ηλιάδη, έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης, άλλος μικρότερο και άλλος μεγαλύτερο. Γι? αυτό και το έγκλημα έχει ονοματεπώνυμα. Είναι αυτών που ήθελαν μέσω του Πλα να γίνουν ιδιοκτήτες, είναι αυτών που υποστήριξαν το «πάρτι» στις εκλογές του 2011, είναι αυτών που μαζί με μίντια και ομάδα κατευθυνόμενων οργανωμένων ονειρεύονται έναν πλαστό Άρη, δέσμιο των ορέξεων τους.

Αυτός είναι ο λόγος που και η τιμωρία θα έχει τα ονοματεπώνυμα τους. Μπροστά στα δεδομένα αυτά ο κόσμος του Άρη οφείλει τουλάχιστον να επαγρυπνεί. Οφείλει να βλέπει και πίσω από τις γραμμές –αν και πλέον κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα- και όταν κληθεί να μην επαναλάβει τις λάθος επιλογές του πρόσφατου παρελθόντος και να μη λησμονεί πρόσωπα και θεσμικούς ή μη παράγοντες που τους χαρακτηρίζει, τουλάχιστον, η συνυπευθυνότητα. Αναμένοντας τις εξελίξεις, διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι οι θέσεις μας είναι στις πολεμίστρες, για να σωθεί το κάστρο του Άρη μας».

Κραυγή αγωνίας από Στεφανίδη στον «αέρα» του Αθλητικού Metropolis!

Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της ΚΜΑ Παναγιώτη Στεφανίδη, έκανε έκκληση στον αέρα του Αθλητικού Metropolis για οικονομική βοήθεια από κάθε έναν φίλο του Άρη που έχει την δυνατότητα να το κάνει. Στόχος να κερδιστεί χρόνος μέχρι να βρεθεί επενδυτής.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Δεν είμαστε καλά, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο, προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Από την στιγμή που παραιτήθηκε η διοίκηση πρέπει να βρεθεί λύση. Να δούμε τι θα αποφασίσει και η Γενική Συνέλευση και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Έχουμε συγκεκριμένη πρόταση που θα την καταθέσουμε στον κόσμο του Άρη. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως όποιος θέλει να βοηθήσει καλώς, όποιος δεν θέλει να μας αφήσει ήσυχους να δουλέψουμε. Υπάρχει πρόταση συγκεκριμένη. Πάμε σε νέα διοίκηση Πρωτοδικείου. Εμένα η γνώμη μου είναι πως όσοι πήραν λάμψη από τον Άρη, το χέρι στην τσέπη, όσα μπορεί ο καθένας, να βοηθήσουμε την ομάδα και πρώτο στην λίστα βάζω τον εαυτό μου. Τα σενάρια περί Γ' Εθνικής εγώ δεν τα ανέχομαι, γιατί αν πάμε εκεί, θα κάνουμε 10 χρόνια να ανέβουμε».

Για το 1.000.000 ευρώ που πρέπει να βρεθεί, ώστε να κυλήσει η χρονιά μέχρι το τέλος της: «Ευελπιστούμε να το βρούμε, έχουμε ανοικτές όλες τις χορηγίες, ας ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας να βρούμε από εκεί, ας γεμίσουμε το γήπεδο. Να σκιστούμε να τα βρούμε. Ο σκοπός είναι να πάρουμε παρατάσεις χρόνου και να δώσουμε ελπίδα. Οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίζω την προσπάθεια και θεσμικά έχω την υποχρέωση να το κάνω».

Τέλος ανέφερε: «Στην αυριανή Γ.Σ θα πέσουν προτάσεις για όποιους ενδιαφερόμενους θέλουν να πάρουν την ΠΑΕ. Θα δοθεί ένα χρονικό περιθώριο 7-8 ημερών, θα πάρουν όλα τα στοιχεία της ΚΜΑ έτσι ώστε το γρηγορότερο δυνατό να βρεθεί λύση. Θα πρέπει όλοι να συνεισφέρουν δυνατά. Μέσα σε 15? λεπτά μάζεψα 80 ονόματα που έχουν πάρει λάμψη από τον Άρη. Όλοι αυτοί να βοηθήσουν». Πηγή: metrosport.gr

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ!!

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δείτε το video που ανέβασε η ΠΑΕ από την τελευταία προπόνηση.

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ
Με σκοπό να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του μετά την ευρεία επικράτηση κόντρα στην Καλλονή, προσγειώθηκε στη Αθήνα η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με την αποστολή της ομάδας την οποία ο Χουμπ Στέφενς είχε ανακοινώσει από τη Δευτέρα και παρότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες τριών σημαντικών παικτών θέλει να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι για να παραμείνει βαθμολογικά κοντά στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ολλανδός τεχνικός είναι οι εξής: Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Από εκεί και πέρα οι Στοχ, Νίνης και Λόρενς (εκτός αποστολής) περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά την προπόνηση η οποία διήρκεσε μία ώρα η αποστολή γευμάτισε στην Τούμπα κι έπειτα αναχώρησε για το αεροδρόμιο.

Εξάλλου, η ΠΑΕ ανέβασε video το οποίο έδειχνε τις προσπάθειες των παικτών κατά την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ταξίδι για την Αθήνα.




Πηγή: sport-fm.gr

Σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ!!

Οι ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ
Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους κλήθηκαν να δώσουν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας τέσσερις ΠΑΕ.

Πρόκειται για τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη και Αστέρα Τρίπολης που απολογούνται την προσεχή Πέμπτη.

Η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 19/12/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 15η αγωνιστική.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης –ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης, Χ.Σκορπίδα (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ.Χ.Σκορπίδα στον αγώνα ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ξεχρέωσε Κουλουχέρη ο Άρης!!

Τις οφειλές του προς τον Θέμη Κουλουχέρη τακτοποίησε την Τρίτη ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» έκλεισαν άμεσα την υπόθεση καθώς κινδύνευαν με βαριές ποινές.

Ξεχρέωσε Κουλουχέρη ο Άρης
Το ποσό των 9.500 ευρώ κατέβαλε η ΠΑΕ Άρης στον πρώην ποδοσφαιριστή του και νυν του Πανιωνίου, Θέμη Κουλουχέρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέβαλαν την Τρίτη τα οφειλόμενα στον Έλληνα αμυντικό καθώς οι κυρώσεις που θα ακολουθούσαν θα ήταν ιδιαίτερα αυστηρές.

Το θέμα ανέλαβε να λύσει ο πρόεδρος της Κ.Μ.Α., Πάνος Στεφανίδης, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα και έκλεισε την υπόθεση με τον παίκτη.

Ο κ. Στεφανίδης έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει τον Άρη και στις υποθέσεις των Τόχα, Ρονάλντο, Γκαρσία, Αραβίδη, Χουάνμα και Κοτταρίδη. Πηγή: sport-fm.gr

«Τσουνάμι» παραιτήσεων στον Άρη!!

Την παραίτηση του υπέβαλε όλο το ΔΣ του Άρη, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

«Τσουνάμι» παραιτήσεων στον Άρη
Οι αποχωρήσεις των Πολυδεύκη Γκουρλάκη και Κωνσταντίνου Ελευθεριάδη ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των άλλων τεσσάρων μελών του ΔΣ του Άρη, που προϋπήρχαν.

Οι δύο τους είχαν ενημερώσει προφορικά από χθες τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτη Στεφανίδη ότι θα παραιτηθούν και σήμερα το επισημοποίησαν.

Ο Άρης μένει χωρίς ΔΣ, καθώς είχαν προβεί στην ίδια κίνηση ήδη οι Δημήτρης Ηλιάδης(πρόεδρος), Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Σταύρος Ζαχαρέλης και Γιώργος Παπαδόπουλος, που αποτελούσαν τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Πηγή: sport-fm.gr

«Προμελετημένο έγκλημα για Λεωφόρο»

Με ανακοίνωσή του το Παναθηναϊκό Κίνημα καλεί τον κόσμο να αντιδράσει στο «προμελετημένο έγκλημα» που προβλέπει πως σε 3,5 χρόνια δεν θα υπάρχει γήπεδο στη Λεωφόρο…

«Προμελετημένο έγκλημα για Λεωφόρο»
Το σχέδιο του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας προβλέπει Μητροπολιτικό Πάρκο και χώρος πρασίνου στη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα το γήπεδο του Παναθηναϊκού, μια εξέλιξη που έρχεται λίγες -μόλις- μέρες μετά την παρουσίαση από το Παναθηναϊκό Κίνημα της πρότασης για ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «κρατικούς φορείς διαπλοκής» και «προμελετημένο έγκλημα» από μέρους τους, ενώ υπάρχει και σαφές υπονοούμενο για το ρόλο που έπαιξε στην απόφαση η πρόεδρος του ΟΡΣΑ, Παρασκευή Μπάτσου.

Η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμα επεισόδιο στο θρίλερ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι γεγονός.

Μετά την αμφισβήτηση της κυριότητας από τον Δήμαρχο Καμίνη, έρχεται το νέο σχέδιο του ΟΡΣΑ Αθήνας/Αττικής 2021 (Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας ) να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες μας αλλά και την πεποίθηση μας ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει για το μέλλον του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου του Παναθηναϊκού.

Στο νέο πολυσέλιδο σχέδιο του ΟΡΣΑ δεν υπάρχει πουθενά ο όρος Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αντίθετα ο συγκεκριμένος χώρος αναφέρεται ως Μητροπολιτικό Πάρκο και χώρος πρασίνου με όριο τις Εργατικές πολυκατοικίες.

Αλήθεια πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που το Παναθηναϊκό Κίνημα παρουσίασε τη πρόταση του για τη κατασκευή νέου γηπέδου στη φυσική μας έδρα, ένα σχέδιο υλοποιήσιμο και με τεράστια αποδοχή από το κόσμο του Παναθηναϊκού ένας ακόμα κρατικός φορέας διαπλοκής έρχεται να μας θυμίσει ότι σε 3,5 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει Λεωφόρος Αλεξάνδρας .

Το κρατικός φορέας Διαπλοκής δεν το λέμε τυχαία !!!!

Κρατήστε το όνομα της Προέδρου του ΟΡΣΑ της Κας Παρασκευής Μπάτσου έχουμε πολλά να πούμε για τα έργα….. και τις ημέρες….. της στο δημόσιο βίο.

Αλήθεια Κε Καμίνη μήπως γνωρίζετε τη Κα Παρασκευή Μπάτσου;

Το Παναθηναϊκό Κίνημα δηλώνει και ενημερώνει τον Κο Καμίνη την Κα Μπάτσου αλλά και όσους τους καλύπτουν πολιτικά ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις και να πούμε αλήθειες στο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Περιμένουμε την αντίδραση των εμπλεκομένων (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) άλλα κυρίως την αντίδραση του κόσμου της ομάδας μας.

Φίλες και φίλοι το έγκλημα είναι προμελετημένο. Έχουν αποφασίσει για μας χωρίς εμάς.
Θα τους αφήσουμε;
»

Τέλος ο Ηλιάδης!!

Την παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ Άρης, όπως αναμενόταν, υπέβαλε ο Δημήτρης Ηλιάδης. Τέλος και άλλα τρία μέλη του ΔΣ.

Τέλος ο Ηλιάδης
Παρελθόν από τον προεδρικό θώκο του Άρη αποτελεί ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος υπέβαλε εγγράφως στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτη Στεφανίδη την παραίτηση του. Χθες(16/12) ο κ. Ηλιάδης ενημέρωσε προφορικά για την πρόθεση του και σήμερα και το έκανε πράξη.

"Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλε σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική του παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Ηλιάδης", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στον σύλλογο και το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στην υπόθεση πώλησης της ΠΑΕ στον Γιάννη Κωνσταντινίδη είναι οι κύριοι λόγοι της αποχώρησης του.

Την παραίτηση τους υπέβαλαν και τα μέλη του ΔΣ, Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Σταύρος Ζαχαρέλης και Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Αναληθής η καταγγελία για Ηλιάδη»!

Ασπίδα προστασίας στον πρόεδρο του Άρη, Δημήτρη Ηλιάδη ύψωσε το μέλος του ΔΣ Θανάσης Αθανασιάδης, αδειάζοντας παράλληλα τον υποψήφιο επενδυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη.

«Αναληθής η καταγγελία για Ηλιάδη»
Ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ του ζήτησε 500.000 ευρώ για να προχωρήσει το θέμα της αγοράς του Άρη, αλλά ο Θανάσης Αθανασιάδης τόνισε πως «Σ’ όλες τις συζητήσεις, στις οποίες παρευρέθηκα, ουδέποτε έβαλε θέμα είσπραξης χρημάτων για τη συμμετοχή του κ. Κωνσταντινίδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».

Επιπλέον, ανέφερε: «Μέχρι την τηλεοπτική παρουσία του κ. Κωνσταντινίδη ουδέποτε μου ανέφερε το περιστατικό παρά την πολύχρονη φιλία μας και την άμεση εμπλοκή μου στο θέμα της αγοράς των μετοχών».

Αναλυτικά η δήλωση του

«Ο κ. Ηλιάδης προστάτευσε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις συζητήσεις του με τον κ. Κωνσταντινίδη, τον οποίο εγώ “προξένευσα” στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Σ’ όλες τις συζητήσεις, στις οποίες παρευρέθηκα, ο κ. Ηλιάδης προσπαθούσε να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας και ουδέποτε έβαλε θέμα είσπραξης χρημάτων για τη συμμετοχή του κ. Κωνσταντινίδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επειδή γνωρίζω επί δεκαετίες τον κ. Ηλιάδη διαψεύδω κατηγορηματικά ότι πέρασε, έστω από το μυαλό του, παρόμοια σκέψη.

Ο κ. Ηλιάδης είναι άτομο με εξαίρετο ήθος, το οποίο μου το έχει επιδείξει τόσο κατά την επαγγελματική μας συνεργασία στο παρελθόν όσο και κατά τη συνεργασία μας στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Το αναληθές της καταγγελίας εκτιμώ ότι επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι μέχρι την τηλεοπτική παρουσία του κ. Κωνσταντινίδη ουδέποτε μου ανέφερε το περιστατικό παρά την πολύχρονη φιλία μας και την άμεση εμπλοκή μου στο θέμα της αγοράς των μετοχών».

«Παραιτήθηκε ο Ηλιάδης από τον Άρη»

Παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά από τον Άρη ο Δημήτρης Ηλιάδης. Ο Πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης με δηλώσεις του τόνισε πως ο ομόλογος του στην ΠΑΕ έχει υποβάλει την παραίτηση του.

«Παραιτήθηκε ο Ηλιάδης από τον Άρη»
Για όλα τα «καυτά» θέματα των «κιτρίνων», μίλησε στον Arena FM ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη ενημερώνοντας πως η αποχώρηση του Δημήτρη Ηλιάδη είναι καθαρά τυπικό θέμα.

Επιπλέον, προανήγγειλε πως αύριο(18/12) θα ζητηθεί το πόρισμα για τον οικονομικό έλεγχο του συλλόγου για την οκταετία 2004-12 και ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, ενώ τόνισε: «Η περίπτωση του κ. Κωνσταντινίδη δεν ήταν κάτι χειροπιαστό».

Ο Ουντότζι αγνοείται από χθες και ο κ. Στεφανίδης, σχολίασε: «Προσπαθώ να τον βρω για να βάλω τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό», Σε ότι αφορά το θέμα του Ευθύμη Κουλουχέρη, από το οποίο Άρης κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών εμφανίστηκε καθησυχαστικός ο πρόεδρος της ΚΜΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την υπόθεση Ουντόντζι

“Από χθες προσπαθώ να βρω τον παίκτη να του δώσω τα χρήματα στο τραπεζικό του λογαριασμό και είναι κλειστός. Καλώ τον παίκτη τώρα να πάει στη ΠΑΕ να πάρει τα χρήματα του. Η περίπτωση Ουντόντζι ήταν έκπληξη για εμένα γιατί ήξερα πως θα πληρωνόταν τη Δευτέρα. Ο λογαριασμός του ήταν κλειστός από τη προηγούμενη βδομάδα. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του ή με τον μάνατζερ του αλλά η στάση του φαίνεται απόλυτη. Αν φύγει το πλήγμα είναι πολύ μεγάλο”.

Για το αν παραιτήθηκε ο Ηλιάδης

“Ο κ. Ηλιάδης έχει παραιτηθεί από χθες και σήμερα θα καταθέσει επίσημα την παραίτηση του. Από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτή τη στιγμή πηγαίνω στην Αθήνα για κάποια πολύ σημαντικά δικαστήρια. Μας έχει παραδοθεί το ταμείο και η οικονομική διαχείριση της ομάδας”.

Για τα χρωστούμενα στον Κουλοχέρη

“Για την υπόθεση του Κουλοχέρη θα ξέρετε όλοι μέχρι το μεσημέρι. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς, θα πληρωθεί κανονικά ο παίκτης όπως έχει υπογράψει. Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές θα πάρουμε μια αναβολή για να πάρει παράταση ζωής η ομάδα”.

Για την καταγγελία του Κωνσταντινίδη προς του πρόσωπο του Ηλιάδη

“Η περίπτωση του κ. Κωνσταντινίδη δεν ήταν κάτι χειροπιαστό. Για την καταγγελία δε μπορώ να κρίνω ποιος είναι ένοχος, περιμένω αντίδραση του Ηλιάδη. Θέλω να δω αντίδραση για αυτά που ειπώθηκαν καθώς τον θίγουν προσωπικά. Σίγουρα υπάρχουν καθυστερημένες πληρωμές από την διοίκηση του Ηλιάδη. Υπάρχει ένα άνοιγμα και όλα έχουν ξεκινήσει από το τέλος του Οκτώβρη. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τα χρωστούμενα του Οκτωβρίου το προσωπικό όμως όχι. Βέβαια υπάρχουν και τα χρήματα που είχαν δοθεί για το άρθρο 99?.

Για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν αύριο

“Αύριο θα μαθευτούν τα πάντα. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε ζωντανοί και τι χρειάζεται. Η γνώμη μου είναι πως όλοι έχουμε γίνει γνωστοί από τον Άρη και πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα με ένα ποσό που δε θα λείψει από κανέναν. Θα προσπαθήσουμε ξανά για το άρθρο 99. Θα πρέπει να βρούμε μια προσωρινή λύση για δέκα μέρες και μετά να ξαναπάμε σε συνέλευση. Δε μπορεί να δημιουργηθεί ένα διοικητικό σχήμα μέσα σε τρεις μέρες χωρίς να έχει στοιχεία για το τι γίνεται ακριβώς”.

Για το πόρισμα της ΝΕΞΙΑ

“Αύριο θα ζητήσουμε να παραλάβουμε το πόρισμα. Η εταιρεία δεν έχει θέμα, έγινε μια συζήτηση και πάρθηκε η απόφαση να μη παρθεί παλαιότερα. Θα πάρουμε απόφαση και για την δημοσιοποίηση του πορίσματος. Από τη στιγμή που θα το πάρει η λέσχη μπορούν να το πάρουν και όλα τα μέλη”.

Για το αγωνιστικό τμήμα

“Θα κάνουμε κάποιες πράξεις να τονίσουμε το ηθικό των παικτών. Θα προσπαθήσουμε και με τα λόγια και με τις πράξεις να κάνουμε τα πάντα για να πάει καλά η ομάδα”.

Για το κάλεσμα που κάνει σε όλους τους παράγοντες του Άρη

« Έχω συγκεκριμένο πλάνο. Το βασικό για εμένα είναι το άρθρο 99 το οποίο χρειάζεται ένα πλάνο και ένα ποσό. Εγώ κάνω ένα κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν δει το όνομα τους γραμμένο στις εφημερίδες για τον Άρη. Πρώτο όνομα βάζω το δικό μου. Καλώ όλους τους παράγοντες που ασχολήθηκαν με τον Άρη. Αυτό το σωματείο μας έδωσε προβολή και πρέπει να το βοηθήσουμε. Το ποσό δε νομίζω πως είναι πάνω από 200.000 χιλ. ευρώ για το άρθρο 99?.

Για τα λάθη του παρελθόντος

“Ακόμα μας κυνηγά το παρελθόν. Υπάρχουν οι κατασχέσεις από το Λάκκωμα, η υπόθεση του Κουλοχέρη, του Τόχα, των μάνατζερ και άλλες πολλές. Εμείς ζητάμε την κατανόηση από όλους για να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να βάλει λεφτά και να πληρωθούν όλοι. Όσοι έκαναν συμβιβασμό για το άρθρο 99 τουλάχιστον πήραν κάτι. Όλοι έχουν ευθύνες άλλοι περισσότερες άλλοι λιγότερες. Ο κ. Σκόρδας σίγουρα έχει και αυτός ευθύνες. Όλοι μπορούμε να δούμε τους ισολογισμούς. Ο ισολογισμός εποχών Αθανασιάδη και Ζαμπέτα είναι ζημιά 5.800.000 εκκ. ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα δικαιώματα είναι εκχωρημένα για να μη προχωρήσουν σε κατασχέσεις”.

Ουντότζι: «Δε μου αρέσουν τα ψέματα»

Παρελθόν αποτελεί ο Άρης για τον Σαλόζε Ουντότζι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νιγηριανός επιθετικός.

Ουντότζι: «Δε μου αρέσουν τα ψέματα»
Ψέματα και υποσχέσεις που δεν κράτησε ποτέ είπε η διοίκηση του Άρη στον Σαλόζε Ουντότζι, όπως δήλωσε ο ίδιος και αποκάλυψε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός άσος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αρένα»

Για την περιοχή όπου βρίσκεται:

«Βρίσκομαι στο διαμέρισμα μου στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω φύγει καθόλου από την πόλη, πάντα ήμουν εδώ».

Για την στάση του Ηλιάδη προς το πρόσωπο του:

«Δεν ήταν σωστός ο πρόεδρος απέναντι μου. Ο δικηγόρος μου δύο φορές του ανέφερε πως πρέπει να πληρωθώ. Εγώ σέβομαι το συμβόλαιο μου αλλά θέλω να πληρωθώ αυτά που μου χρωστάει. Έχω κάνει επίσημα προσφυγή».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει:

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω καθώς δεν ήταν ξεκάθαροι μαζί μου. Όταν τους συναντούσα ήθελα να με κοιτάξουν στα μάτια και να μου μιλήσουν συγκεκριμένα. Ξέρω πως ο Άρης είναι μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα αλλά δε μπορώ να ανεχτώ να μου λένε ψέματα».

Αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει αν κάποιος του δώσει τα χρήματα άμεσα:

«Ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσω του δικηγόρου μου και του ατζέντη μου. Εγώ είδα κάποιες κινήσεις και έδωσα ήδη πολλές ευκαιρίες στον Άρη».

Για το γεγονός πως αλλάζει η διοίκηση:

«Εύχομαι καλή τύχη στη νέα διοίκηση του Άρη. Για εμένα όμως δεν αλλάζει κάτι, εγώ απλά έκανα την δουλειά μου. Ήθελα και θέλω, την αλήθεια. Σέβομαι το συμβόλαιο μου και αν δεν έπαιζα όλοι θα με ρωτούσαν τι γίνεται. Θέλω να τιμάω το συμβόλαιο μου και να είναι ειλικρινείς μαζί μου».

Για το αν έχει τελειώσει από τον Άρη:

«Έχω ήδη φύγει από τον Άρη. Ο δικηγόρος μου έχει κάνει τις κατάλληλες ενέργειες και ο Άρης αποτελεί παρελθόν για εμένα».

Για το τι θα κάνει στο μέλλον:

«Θέλω να ηρεμήσω και να πάω κοντά στην οικογένεια μου. Σε δύο μέρες θα αναχωρήσω για το Λονδίνο όπου βρίσκεται η οικογένεια μου. Χρειάζομαι ηρεμία».

Για το αν ο νέος πρόεδρος προσπαθήσει να τον προσεγγίσει:

«Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να προπονούμαι. Αν ο Άρης θέλει να μιλήσει μαζί μου θα πρέπει να προσεγγίσει τον ατζέντη μου, δεν είναι δουλειά μου».

Για τα ψέματα που του είπαν:

«Μίλησα πριν δυο βδομάδες με τον πρόεδρο. Ο δικηγόρος μου έδωσε τα έγγραφα και μας είπαν πως όλα θα πάνε καλά. Έχω δύο παιδιά και θέλω να σεβαστώ το συμβόλαιο μου. Δεν είμαι κάποιο παιδί για να μου λένε ψέματα. Αν δε μπορείς να κάνεις κάτι μην το κάνεις αλλά μη με κοιτάς στα μάτια και μου λες ψέματα. Το ποσό είναι κοντά στις 20.000 χιλ. ευρώ μπορεί και λίγο παραπάνω. Ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί. Μου λένε όλοι πως έπρεπε να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα επειδή βάζω γκολ. Υπάρχει και ο Ίμπε που είναι τραυματίας και κανένας δε θα τρέξει να του ζητήσει να μείνει και να καλύψει την προσφυγή του. Εγώ σέβομαι όλους τους παίκτες και δε μπορώ να βάζω μόνος μου τα γκολ. Είμαι ευγνώμων για όσα βρήκα στην ομάδα εύχομαι καλή τύχη και να μείνει ο Άρης στη κατηγορία».