Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σώθηκε η Φλουμινένσε!!

BRASILEIR√O/FLUMINENSE X GUARANI
Η Φλουμινένσε θα μείνει στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος μετά την απόφαση του Ανώτερου Δικαστηρίου της Αθλητικής δικαιοσύνης να τιμωρήσει την Πορτουγκέσα αφαιρώντας της τέσσερις βαθμούς και ταυτόχρονα υποβιβάζοντας την!
Την προηγούμενη εβδομάδα έκπληξη είχε προκαλέσει ο υποβιβασμός της Φλουμινένσε, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που έπεσε κατηγορία έχοντας πάρει το πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά.
Στην πορεία, έγινε γνωστή η υπόθεση της Πορτουγκέσα, η οποία χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη σε παιχνίδι και δημιουργήθηκαν κάποιες ελπίδες για τη Φλουμινένσε.
Το βραζιλιάνικο δικαστήριο έκανε αυτές τις ελπίδες της Φλουμινένσε πραγματικότητα και έτσι η περσινή πρωταθλήτρια «έσωσε» την κατηγορία, έστω και μέσω δικαστηρίου.
Οι άνθρωποι της Πορτουγκέσα αναμένεται να κάνουν έφεση για την ποινή ενώ ο δικηγόρος της ομάδας δήλωσε ότι η χρησιμοποίηση του τιμωρημένου παίκτη έγινε λόγω επικοινωνιακού λάθους. Ο δικαστής από την άλλη, Πάουλο Βάλεντ Πέρι δήλωσε ότι η άγνοια δεν είναι δικαιολογία.
«Δεν είναι δικαιολογία για εκείνους να λένε ότι δεν ήξεραν», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: