Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν είναι η Μπενφίκα που ξέρουμε»

ce645abcf800837489a2b4bcea4b7097_L
Ο Ντομίνγκος Πιατσέντζα, πρώην προπονητής της Μπράγκα ο οποίος την οδήγησε μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, μίλησε στον ArenaFM 89,4 για την κλήρωση του ΠΑΟΚ.
Ο Αργεντίνος τεχνικός αποκάλυψε ότι ήρθε πολύ κοντά στον «δικέφαλο» το καλοκαίρι αλλά τελικά δεν ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη. Για την Πορτογαλική τόνισε ότι δεν είναι η Μπενφίκα που ξέρουμε και ότι δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:
«Είναι δυο πάρα πολύ καλές ομάδες. Η Μπενφίκα αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, πιστεύω πάντως ότι θα γίνουν δυο πολύ δυνατά παιχνίδια».
Για την φημολογία που τον ήθελε κοντά στον ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια, ήρθα τον Ιούνιο εκεί, μίλησα με τον πρόεδρο και την διοίκηση αλλά δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα η οποία μαρέσει και μένα πάρα πολύ. Το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό, απλά δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία με τον κ.Σαββίδη».
Για την Μπενφίκα: « Είναι πολύ δυνατή και ισχιρή ομάδα, έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και αυτήν την στιγμή δεν είναι η Μπενφίκα που ξέρουμε, δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στην άμυνα και δέχεται πολύ εύκολα γκολ».
Για το ποιος είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας: «O Πέρεζ , ο Λίμα, ο Μάτιτς και ο Καρντόσο είναι αυτήν την στιγμή οι καλύτεροι παίκτες της Μπενφίκα».
Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία και έχει πάρα πολύ κόσμο, αλλά τώρα τελευταία δεν πάει πολύς κόσμος στο γήπεδο».
Για το ποιος είναι το φαβορί: «Το φαβορί είναι αναμφισβήτητα η Μπενφίκα, θα έδινα 60% στους Πορτογάλους και 40% στον ΠΑΟΚ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: