Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Απογοήτευση ο Στοχ»

18649_front
Ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης, πρώην παίκτης τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Μπενφίκα μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κλήρωση των δυο ομάδων, αλλά και για την μέχρι στιγμής εικόνα του «δικεφάλου».
Για την έδρα της Μπενφίκα: «Για τον αντίπαλο είναι μια πάρα πολύ φιλική έδρα, είναι ένα πολύ μεγάλο γήπεδο, σπάνια γεμίζει και οι φίλαθλοι δεν είναι τόσο εκδηλωτικοί. Είναι μια έδρα που μπορείς να πας να παίξεις ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθείς.
Οι πορτογάλοι δέχονται πολύ εύκολα γκολ αλλά σκοράρουν και επίσης πολύ εύκολα. Είναι γρήγορη ομάδα και παίζει πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο».
Για τον ΠΑΟΚ: «Περίμενα παραπάνω πράγματα να πω την αλήθεια, οι παίκτες δεν έχουν δεθεί ακόμα μεταξύ τους και ο προπονητής δεν έχει ολοκληρώσει μια συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό του. Περίμενα από κάποιος παίκτες πολύ περισσότερα, όχι ότι είναι κακοί παίκτες αλλά ίσως ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί και δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Ο Στοχ είναι ένας παίκτης αναγνωρισμένης αξίας και στον ΠΑΟΚ δεν κάνει τίποτα. Είναι απογοήτευση για μένα, πιστεύω ότι δεν λεγόταν Στοχ και λεγόταν Παπαδόπουλος δεν θα έπαιζε ποτέ. Ο Λούκας έχει δείξει αρκετά πράγματα, έχει ποιότητα και νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί και να προσφέρει ακόμα περισσότερα.
Για το άμα μπορεί να την κοντράρει ο ΠΑΟΚ: «Δύσκολο πολύ , πιστεύω πως μπορεί αλλά πρέπει να βρεθούμε σε καλή μέρα γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα περάσει εύκολα η Μπενφίκα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: