Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Παντζιαράς στο Metropolis: «Πήραμε βαθιά ψυχολογική ανάσα»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Ανδρέας Παντζιαράς φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή στην «Στην Σέντρα», μιλώντας για την επόμενη μέρα στην ομάδα, το θέμα αποχώρησης του πριν λίγες εβδομάδες, αλλά και για τις φήμες περί προβλημάτων στα αποδυτήρια.

Αρχικά είπε: «Νομίζω ότι σαν ομάδα πήραμε βαθιά ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια, δεν πρέπει να σταθούμε σε ατομικό επίπεδο, υπήρχε μια πικρία τις τελευταίες αγωνιστικές γιατί αυτά που δουλεύαμε δεν έβγαιναν στο γήπεδο».


Για το θέμα παραίτησής του: «Ήταν ένα θέμα που πραγματικά το πίστευα, δεν ήταν απόφαση εν βρασμώ ψυχής, δεν ξέρω αν είναι θυσία η παραίτηση ενός προπονητή, πιστεύω πως είναι μια αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Στην συνέχεια συναντήθηκα με τον πρόεδρο και αποφασίσαμε πως δεν θα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί, να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση και να την επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Ο Χαραλαμπίδης κοιτάει πρώτα το συμφέρον της ομάδας, ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο για το καλό του Απόλλωνα, είναι δυνατός χαρακτήρας και ξέρει να διαχειρίζεται με το καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις».


Για τις φημολογίες περί προβλημάτων στα αποδυτήρια της ομάδας: «Το έχω ακούσει και εγώ αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες, νομίζω πως ήταν ένα θέμα που βγήκε από τα μέσα, γιατί τέτοια γεγονότα δεν υπάρχουν. Προσπαθώ να είμαι καλά με όλους τους παίκτες, έχω συνεργαστεί με πολλούς ποδοσφαιριστές με μεγάλα ονόματα και ποτέ δεν είχα προβλήματα, δεν υπήρχε ποτέ κανένα θέμα στα αποδυτήρια».


Για την επόμενη ημέρα: «Το πώς θα είμαστε θα φανεί τις επόμενες ημέρες αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική. Ο κόσμος της ομάδας θέλει το καλύτερο δυνατό και εμείς προσπαθούμε σιγά σιγά να ανεβάσουμε την ομάδα. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο, με δύο συνεχόμενες νίκες μπορεί μια ομάδα να φθάσει στην τετράδα και αν συνεχίσουμε όπως στην αρχή, θα τα καταφέρουμε».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: