Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Αντέχω...»!

Δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Άρη, είναι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. «Αντέχω» δήλωσε στη Nova.

Μιλίνκοβιτς: «Αντέχω...»!
Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο, παίκτες αποχωρούν από τον Άρη, η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ωστόσο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δηλώνει στη Nova ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι είναι έμπειρη ομάδα και έχει καλούς και δυνατούς παίκτες, για να ολοκληρώσει ότι είναι πολύ κρίσιμο ματς αλλά οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν στα δυο τελευταία παιχνίδια το μάξιμουμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Άλλος ένας «τελικός»;

« Σίγουρα είναι κρίσιμο το παιχνίδι. Ο Αστέρας Τρίπολης ανήκει στο πάνω του γκρουπ του πρωταθλήματος, όντας μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς θα ζητήσουμε από τους παίκτες να είναι δυνατοί, να σφίξουν τα δόντια, ώστε και με την Τρίπολη και με τα Γιάννενα να δώσουν το μάξιμουμ και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα».

-Τι ξεχωρίζετε από τον Αστέρα;

« Εχουν καλούς ξένους, είναι έμπειρη ομάδα, αλλά και σαν μονάδες είναι δυνατοί. Δεν είναι τυχαία ομάδα. Μας περιμένει δύσκολη δουλειά».

-Είστε δυνατός; Αντέχετε;

« Ναι, αντέχω! Είμαι σίγουρος ότι ο Αρης θα βγει απ΄ αυτή την κατάσταση και θα έχει μέλλον. Γιορτάζει τα 100 χρόνια και θα έχει μέλλον γιατί έχει παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: