Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Δύσκολη η αποστολή του ΠΑΟΚ, απαιτείται υπερπροσπάθεια»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησαν οι Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και αναφέρθηκαν στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ την πορτογαλική Μπενφίκα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης:

Για τους διπλούς αγώνες κόντρα στην Μπενφίκα το 1999: «Θυμάμαι τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια που κάναμε, αλλά και την πικρία που είχαμε για τον αποκλεισμό. Αν δεν είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα ο Γεωργιάδης τότε νομίζω ότι θα περνούσαμε».

Για την επερχόμενη κόντρα με τους Πορτογάλους: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, γιατί η Μπενφίκα είναι μια άριστη ομάδα, νομίζω πως πρέπει οι Πορτογάλοι θα πρέπει να μην βρεθούν σε καλές μέρες στα δύο παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ να κάνει υπερπροσπάθεια για να τα καταφέρει. Δεν θα είναι εύκολο. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει ότι μπορεί να περάσει. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι μεν καλοί, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τον ρυθμό τους και μακάρι μέχρι τότε να είναι 100% έτοιμοι. Στόχος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σταματήσει τον γρήγορο ρυθμό των Πορτογάλων.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ακόμα δεν φαίνεται η δουλειά του Στέφενς, δεν έχει καταλήξει ακόμα σε έναν βασικό κορμό».

Μπάντοβιτς: «Δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, ωστόσο έχει πιθανότητες»

Από την πλευρά του ο Σέρβος υπογράμμισε: «Είχαμε μια καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες τότε. Από ό, τι θυμάμαι, παίξαμε πολύ καλά και στα δύο ματς, ιδίως στο εκτός έδρας. Αξίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στα πέναλτι και δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Αν δεν δεχόμασταν γκολ στο 90? στο πρώτο ματς θα περνούσαμε εμείς».

Για τις φετινές αναμετρήσεις: «Όπως είδαμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα δυσκόλεψε πολύ τον Ολυμπιακό που είναι αυτήν την στιγμή καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Έχει ένα επιθετικό στυλ και πραγματικά διδάσκει επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αν και θα παίξει ρόλο η κατάσταση των δύο ομάδων εκείνη την περίοδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πιάσει καλή απόδοση και στα δύο ματς για να περάσει. Δεν θα είναι εύκολο το έργο του, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν έχει πιθανότητες».

Για την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου: «Δεν έχει σταθερότητα ο ΠΑΟΚ, δυσκολεύεται πολύ για να κερδίσει κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι πήρε τις νίκες σε πολλά ματς στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ταυτότητα ακόμη. Ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει ότι έχει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού».

Για την επιστροφή Κάτσε: «Είναι ένα λεπτό ζήτημα. Όλοι μας έχουμε κάνει κάποια λάθη, ιδιαιτέρως τα νέα παιδιά. Από την στιγμή που θεωρούν στον ΠΑΟΚ ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, καλά κάνουν που του δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Τέτοιες καταστάσεις καλύτερο είναι να προλαμβάνονται ώστε να μην φτάνουμε σε τέτοιο σημείο ώστε να συζητούμε να πρέπει να φύγει ο παίκτης ή όχι».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: