Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Capital One Cup Preview!!

Δύο εβδομάδες μετά την παρουσία της εκεί για το πρωτάθλημα, η Τσέλσι επιστρέφει στο «Στάδιο του Φωτός» για να αντιμετωπίσει ξανά τη Σάντερλαντ, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ. Από την έδρα της Λέστερ καλείται να περάσει η Μάντσεστερ Σίτι. 
Σάντερλαντ – Τσέλσι (21:45)
Οι «μπλε» του Λονδίνου είχαν επικρατήσει με σκορ 4-3 και με μια μεγαλειώδη εμφάνιση του Εντέν Αζάρ στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Σάντερλαντ. Έκτοτε, υπέστη μια ήττα από τη Στόουκ για την Πρέμιερ και μετράει δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα. Σήμερα, δεν θα έχει τον Ιβάνοβιτς στη διάθεσή του ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Σέρβος μπακ είναι τιμωρημένος, με αποτέλεσμα να πάρει φανέλα βασικού ο Αθπιλικουέτα στο δεξί άκρο της άμυνας και αριστερά να βρεθεί ο Άσλεϊ Κόουλ.
Από την πλευρά της, η Σάντερλαντ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με εννέα πόντους και πλέον βρίσκεται στο -5 από τις θέσεις που εξασφαλίζουν παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν. Η τελευταία της νίκη ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου και έκτοτε, έχει καταφέρει να πάρει μόλις δύο βαθμούς από τις αναμετρήσεις της. Ο τελευταίος, ήρθε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ, το απόγευμα του Σαββάτου, σε ένα ματς που ήταν πολύ καλύτερη, αλλά δεν είχε τύχη για να φύγει νικήτρια από το «Άπτον Παρκ». Στα αγωνιστικά για τον Πογιέτ, ο Κόλμπακ είναι άρρωστος και θα χάσει το ματς, ενώ τραυματίες είναι επίσης ο γκολκίπερ, Κίεραν Γουέστγουντ και ο αμυντικός, Κάρλος Κουεγιάρ.
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (21:45)
Την πρώτη της παρουσία σε ημιτελικά Λιγκ Καπ μετά το 2000 θα αναζητήσει η Λέστερ, στην αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί το μέγεθος και η δυναμική των «πολιτών» να μην της αφήνει πολλές ελπίδες, αλλά η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον ονειρεύεται και θα πολεμήσει για να κάνει την έκπληξη. Το μεσημέρι του Σαββάτου, πήρε βαθμό από το ματς (1-1) με τη Μπέρνλι και από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι, έχει επικεντρωθεί στην αποψινή «αποστολή» της. Παίζει παρά τις ενοχλήσεις σε πόδι και ώμο ο επιθετικός, Τζέιμι Βάρντι, εκτός οι Κρις Γουντ, Σον Στ. Λέτζερ και Τομ Χούπερ.
Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νίκη (3-2) επί της Μπάγερν Μονάχου με ηρωική ανατροπή στα μισά της περασμένης εβδομάδας, διέλυσε με σκορ 6-3 την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Άρσεναλ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πηγαίνει στο «King Power Stadium» με… φόρα για να ξεμπερδεύει με την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Βέβαια, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ενημερώθηκε πως για τον επόμενο ένα με ενάμιση μήνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγουέρο κι έτσι, δεν αποκλείεται απόψε να δούμε αγωνιζόμενο και τον Στεφάν Γιόβετιτς που δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από το ξεκίνημα της σεζόν.
Τα άλλα δύο ματς της προημιτελικής φάσης είναι τα Τότεναμ – Γουέστ Χαμ και Στόουκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι προγραμματισμένα για το βράδυ της Τετάρτης, ίδια ώρα (21:45).
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: