Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Ζήτησε… δανεικά ο Κωνσταντινίδης»!!

pic-0-norm
Δήλωση- “βόμβα” του (πρώην) μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη στον Arena FM 89,4 αναφορικά με τον υποψήφιο επενδυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη, ο οποίος όπως αποκάλυψε ζήτησε… δανεικά (!!) από τον Δημήτρη Ηλιάδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Αυτήν την στιγμή συντάσσω την παραίτησή μου και θα την κοινοποιήσω σε λίγη ώρα, αποχωρώντας και εγώ από την ΠΑΕ Άρης, όπως και οι υπόλοιποι του συμβουλίου».
Για το αν ο Κωνσταντινίδης ήθελε όντως να πάρει τον Άρη: «Νομίζω πως ήθελε, έτσι δήλωσε, αυτές φαινόταν ότι ήταν οι προθέσεις του.Μιλούσαμε μαζί επί αρκετό καιρό και προϋπόθεση ήταν να μπει η ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99. Όταν μάς απέρριψε το δικαστήριο, καλέσαμε τον κ. Κωνσταντινίδη για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες και τότε μας είπε ότι θα πάρει την ΠΑΕ, για μια ακόμη φορά”.

Για το αν ο Ηλιάδης ζήτησε 500.000 από τον Κωνσταντινίδη: «Είναι μεγάλη αδικία και μεγάλο λάθος να λέγονται αυτά για τον Δημήτρη τον Ηλιάδη. Δεν ζήτησε ποτέ λεφτά. Τον γνωρίζω 30 χρόνια, έχουμε κάνει εμπορικές πράξεις ατελείωτες και δεν εκτέθηκε ποτέ απέναντι μου. Ο Ηλιάδης θα ακολουθήσει την νόμιμη οδό και θα του κάνει μήνυση και αγωγή. Βρίσκεται σε μια κατάσταση ο Ηλιάδης που δεν του αναλογεί. Όπως αγωνίστηκα εγώ εφτά μήνες έτσι αγωνίστηκε και αυτός, για να βρούμε επενδυτή, ότι δεν είχε γίνει στον Άρη επί 17χρόνια, απο την εποχή Κοντομηνά. Δεν ξέρω εάν υπήρχε άλλος μπροστά στη συζήτηση Ηλιάδη-Κωνσταντινίδη, αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ μπροστά τους σε κουβέντα για 500.000 ευρώ».
Και τότε έριξε τη “βόμβα”, απαντώντας σε ερώτημα εάν ο Κωνσταντινίδης ζήτησε… δανεικά από τον Ηλιάδη: «Ναι, έτσι ξέρω. Ο Κωνσταντινίδης ζήτησε δανεικά χρήματα από τον Ηλιάδη, αλλά από εδώ και πέρα ρωτήστε τους ίδιους, εγώ το μόνο που έκανα είναι να τον φέρω σε επαφή με τον Δημήτρη τον Ηλιάδη”.
Για το εάν γνώριζαν οι άλλοι σύμβουλοι τις κινήσεις των δυο μελών για επενδυτή: “Όχι, κανένας δεν γνώριζε, μόνο εγώ και ο κ. Ηλιάδης γιατί θέλαμε να διατηρήσουμε απόλυτη μυστικότητα».
Το ερώτημα βέβαια υπάρχει: Πως είναι δυνατόν να άλει στον Άρη κάποιος 7 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που ζητάει δανεικά από τον Ηλιάδη για να προχωρήσει μια από τις επιχειρήσεις που σκέφτεται να κάνει στην Ελλάδα;
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: