Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Αναληθής η καταγγελία για Ηλιάδη»!

Ασπίδα προστασίας στον πρόεδρο του Άρη, Δημήτρη Ηλιάδη ύψωσε το μέλος του ΔΣ Θανάσης Αθανασιάδης, αδειάζοντας παράλληλα τον υποψήφιο επενδυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη.

«Αναληθής η καταγγελία για Ηλιάδη»
Ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ του ζήτησε 500.000 ευρώ για να προχωρήσει το θέμα της αγοράς του Άρη, αλλά ο Θανάσης Αθανασιάδης τόνισε πως «Σ’ όλες τις συζητήσεις, στις οποίες παρευρέθηκα, ουδέποτε έβαλε θέμα είσπραξης χρημάτων για τη συμμετοχή του κ. Κωνσταντινίδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».

Επιπλέον, ανέφερε: «Μέχρι την τηλεοπτική παρουσία του κ. Κωνσταντινίδη ουδέποτε μου ανέφερε το περιστατικό παρά την πολύχρονη φιλία μας και την άμεση εμπλοκή μου στο θέμα της αγοράς των μετοχών».

Αναλυτικά η δήλωση του

«Ο κ. Ηλιάδης προστάτευσε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις συζητήσεις του με τον κ. Κωνσταντινίδη, τον οποίο εγώ “προξένευσα” στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Σ’ όλες τις συζητήσεις, στις οποίες παρευρέθηκα, ο κ. Ηλιάδης προσπαθούσε να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας και ουδέποτε έβαλε θέμα είσπραξης χρημάτων για τη συμμετοχή του κ. Κωνσταντινίδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επειδή γνωρίζω επί δεκαετίες τον κ. Ηλιάδη διαψεύδω κατηγορηματικά ότι πέρασε, έστω από το μυαλό του, παρόμοια σκέψη.

Ο κ. Ηλιάδης είναι άτομο με εξαίρετο ήθος, το οποίο μου το έχει επιδείξει τόσο κατά την επαγγελματική μας συνεργασία στο παρελθόν όσο και κατά τη συνεργασία μας στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Το αναληθές της καταγγελίας εκτιμώ ότι επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι μέχρι την τηλεοπτική παρουσία του κ. Κωνσταντινίδη ουδέποτε μου ανέφερε το περιστατικό παρά την πολύχρονη φιλία μας και την άμεση εμπλοκή μου στο θέμα της αγοράς των μετοχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: