Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σεβασμός, όχι φόβος!!

Η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στο Νησί βρίσκεται στον δρόμο του Ολυμπιακού και ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στην φάση των 16!
Χαμένος από χέρι ο Ολυμπιακός δεν είναι. Είναι αουτσάιντερ και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση. Ο Λουίς Φίγκο έφερε στον δρόμο του Θρύλου τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως εύστοχα είπε αμέσως μετά την κλήρωση και ο Μίτσελ:
 
«Φυσικά και δεν είναι το ίδιο μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουνσον, αλλά είναι τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη. Δείτε τους παίκτες που διαθέτει και θα καταλάβετε». Η Γιουνάιτεντ είναι πάντα Γιουνάιτεντ και μπορεί η μετά Φέργκιουνσον εποχή να… μπάζει νερά, αλλά μόνο στο πρωτάθλημα. Γιατί στην Ευρώπη, οι «κόκκινοι διάβολοι» προκρίθηκαν αήττητοι…
 
Οπότε το να λέμε και να γράφουμε για εύκολες κληρώσεις και μεγάλη ευκαιρία, νομίζουμε ότι δεν έχει λογική. Ο Ολυμπιακός θα παλέψει και δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα προσπαθήσει να σπάσει την κακή παράδοση που έχει στην Αγγλία και αν σταθεί και λίγο τυχερός μπορεί να γράψει ιστορία.
 
Ο Μίτσελ πάντως δεν φοβάται κανέναν, το ίδιο φυσικά και η ομάδα του. Άλλο σεβασμός, άλλο φόβος. Με δουλειά και πίστη, όλα γίνονται. Και ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο. Και το ίδιο περιμένουμε να δείξει και στην Αγγλία.
 
Υ.Γ. Για το παιχνίδι με τον Άρη, δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Ο φετινός Ολυμπιακός κάνει πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο φετινός Ολυμπιακός έχει τρομερή ποιότητα στο ρόστερ και ο προπονητής του βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει το πιο ξεκούραστο ροτέισον της καριέρας του!
 
Ο Θρύλος λοιπόν, πήγε στην συμπρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει το Άρη και το παιχνίδι τελείωσε στο 6’, με μαγική πάσα του Βάις. Άντε για να μην είμαστε υπερβολικοί η αυλαία έπεσε στο 27’ με το πανέμορφο γκολ του Σλοβάκου.
 
Υ.Γ (1). Εξαιρετικό ματς από τον Τσόρι. Εκτός του γκολ, έβγαλε κάθετες πάσες για να θυμηθούμε τον Ιμπαγάσα. Και μόλις μας ήρθε ο Κάνιο στο μυαλό, ο Μίτσελ τον πέρασε στο ματς! Και μέσα σε 10 λεπτά, αυτός ο τεράστιος παίκτες έδωσε δύο… πάρε βάλε στους συμπαίκτες του, που δυστυχώς δεν τα έβαλαν…
 
Υ.Γ. (2). Καλύτεροι παίκτες των γηπεδούχων ήταν οι δύο δανεικοί. Ο Τάτος και ο Καραγκούνης, έτσι για να δικαιωθούν για μια ακόμη φορά, όλοι αυτοί που μιλούν για παραρτήματα και μειώνουν τους ίδιους τους παίκτες…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: