Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τοπαλίδης: «Θα φύγω»

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Βύζαντα γνωστοποίησε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Τοπαλίδης: «Θα φύγω»
Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να αποχωρήσει από τον Βύζαντα Μεγάρων μετά την ολοκλήρωση του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Παναχαϊκή για τη 12η αγωνιστική της Football League. Το συγκεκριμένο παιχνίδι διακόπηκε χθες στο 72’, καθώς έσβησαν οι προβολείς, ενώ το ματς ήταν 4-2 υπέρ των φιλοξενούμενων και θα παιχθούν τα υπόλοιπα 18 λεπτά(χωρίς τις καθυστερήσεις) σήμερα(17/12).

«Θέλω να σταματήσω. Οι παίκτες δούλευαν πολύ καλά, σε υψηλούς ρυθμούς, αλλά έχω συνηθίσει σε άλλες συνθήκες. Το ήξερα εκ των προτέρων ότι θα ήταν δύσκολα, αλλά το να τα κάνεις άλλα μόνος σου δεν γίνεται. Είμαι προπονητής, γυμναστής, βοηθός τα πάντα στην ομάδα. Από όταν ανέλαβα την ομάδα έχει γίνει καλύτερη και κόντρα στην Παναχαϊκή, δεχθήκαμε γκολ από ατομικά λάθη. Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν παίκτες που δεν έπρεπε σε θέσεις κλειδιά. Ήταν λάθος αυτό», τόνισε και αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

«Υπάρχει νέο έγγραφο από την ΕΠΟ ότι δεν επιτρέπει να κάτσω στον πάγκο του Βύζαντα. Η ΕΠΟ δεν επιτρέπει να κάτσει ο Τοπαλίδης, διότι δεν έχω δηλωθεί ακόμα, διότι δεν έχει πληρωθεί ακόμα το παράβολο για να δηλωθώ. Με τα Χάνια ο διαιτητής επέμενε ότι δεν πρέπει να κάτσουμε στον πάγκο, αλλά επειδή γνώριζε ποιος είμαι με άφησε. Όμως, χθες με την Παναχαϊκή ήρθε ο διαιτητής πριν τον αγώνα και επειδή ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι μου είπε πως δεν γίνεται να είμαι στον πάγκο, διότι θα φανεί στην τηλεόραση», επεσήμανε.

Ακόμη, μίλησε για την απουσία του ίδιου, αλλά και του Ότο Ρεχάγκελ από το χθεσινό παιχνίδι-reunion της Εθνικής του 2004 στην Τούμπα κόντρα σε Ρουμάνους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

«Ο Ρεχάγκελ έλειψε για προσωπικούς λόγους. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Δεν μίλησα μαζί του. Επικοινώνησε ο Χαριστέας με τον Ρεχάγκελ, οπότε δεν υπήρχε λόγος να τον πάρω και εγώ τηλέφωνο. Εγώ είχα το παιχνίδι του πρωταθλήματος και δεν γινόταν να λείψω. Το σκεφτόμουνα να πάω και έλεγα στην ομάδα ότι δεν γίνεται να μην πάω. Δεν γίνοταν να παρατήσω την ομάδα για ένα φιλικό παιχνίδι και ας ήταν σημαντικό για εμένα», κατέληξε ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: