Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Θα μπορούσε και χειρότερα»

Η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους την Λάτσιο με τη Βουλγαρική Λουντογκόρετς για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν «χαλάστηκε» καθόλου.

«Θα μπορούσε και χειρότερα»
Στο γεγονός πως θα μπορούσε να ήταν και πιο δύσκολη η κλήρωση για την ομάδα του στάθηκε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Η ομάδα της «αιώνιας» πόλης θα αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς για την φάση των «32» του Γιουροπα Λιγκ.

«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, ωστόσο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την Λουντογκόρετς. Είναι μια ομάδα που παίζει αρκετά γρήγορα ποδόσφαιρο», τόνισε ο προπονητής των «λατσιάλι» μετά την κλήρωση.

« Η Λουντογκόρετς διαθέτει πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έχουν δημιουργήσει ήδη πολλά προβλήματα στις ομάδες που αντιμετώπισαν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας», τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός, δείχνοντας πως είναι διαβασμένος.

Αν η Λάτσιο προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Διναμό Κιέβου ή Βαλένθια. Ωστόσο, ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς απέφυγε να τοποθετηθεί για τους πιθανούς αντιπάλους του: «Δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό, πρώτα πρέπει να προκριθούμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: