Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Επενδυτές για τον Ναό φέρνει ο Εστερχάζι!!

Αντιπρόσωπος μίας εταιρείας που θέλει να ασχοληθεί με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι ο Μάρτον Εστερχάζι, ο οποίος προτίθεται μαζί με τους συνεργάτες του να αναλάβουν την εμπορική προώθηση του πρότζεκτ.

Επενδυτές για τον Ναό φέρνει  ο Εστερχάζι
Το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ εξέφρασε ο Μάρτον Εστερχάζι στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο πρώην μεγάλος άσος της «Ένωσης», ο οποίος κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα τη δεκαετία του ’80, ήρθε στην Αθήνα ως αντιπρόσωπος της εταιρείας «Sport Five» και έχει ως στόχο να αναλάβει την εμπορική προώθηση της «Αγια-Σοφιάς».

Ποια, όμως, είναι η συγκεκριμένη εταιρεία; Πρόκειται για μία από τις θυγατρικές της Lagardere Sports, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ και της διαχείρισης οπτικοακουστικών δικαιωμάτων και πάλι στον χώρο του αθλητισμού.

Εδρεύει στη Γαλλία και έχει διασυνδέσεις σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Η «Sport Five» προσπαθεί να ικανοποιήσει τις εταιρείες που ενδιαφέρονται για την προβολή τους μέσω του αθλητισμού και για τους συλλόγους που συνάπτουν συνεργασίες μαζί τους.

Συγκεκριμένα, βοηθά στην ενδογηπεδική διαφήμιση, τη διαμόρφωση των χορηγικών προγραμμάτων και την ονοματοδοσία του γηπέδου, τις δημόσιες σχέσεις και τη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων και την προώθηση μέσω του διαδικτύου.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Αμβούργο για το «AOL Arena», με την Φρανκφούρτη για το «Commerzbank Arena» και την Ντόρτμουντ για το «Signal Iduna Park». Επίσης, έχει συνεργαστεί με συλλόγους όπως η Λιόν, η Σεντ Ετιέν, η Λανς και η Νις από τη Γαλλία.

Όσον αφορά τώρα την ΑΕΚ, στόχος είναι η διαμόρφωση χορηγικών συμφωνιών που θα αποφέρουν σημαντικά έσοδα για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» και μετέπειτα στα ταμεία του συλλόγου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: