Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ουντότζι: «Δε μου αρέσουν τα ψέματα»

Παρελθόν αποτελεί ο Άρης για τον Σαλόζε Ουντότζι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νιγηριανός επιθετικός.

Ουντότζι: «Δε μου αρέσουν τα ψέματα»
Ψέματα και υποσχέσεις που δεν κράτησε ποτέ είπε η διοίκηση του Άρη στον Σαλόζε Ουντότζι, όπως δήλωσε ο ίδιος και αποκάλυψε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός άσος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αρένα»

Για την περιοχή όπου βρίσκεται:

«Βρίσκομαι στο διαμέρισμα μου στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω φύγει καθόλου από την πόλη, πάντα ήμουν εδώ».

Για την στάση του Ηλιάδη προς το πρόσωπο του:

«Δεν ήταν σωστός ο πρόεδρος απέναντι μου. Ο δικηγόρος μου δύο φορές του ανέφερε πως πρέπει να πληρωθώ. Εγώ σέβομαι το συμβόλαιο μου αλλά θέλω να πληρωθώ αυτά που μου χρωστάει. Έχω κάνει επίσημα προσφυγή».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει:

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω καθώς δεν ήταν ξεκάθαροι μαζί μου. Όταν τους συναντούσα ήθελα να με κοιτάξουν στα μάτια και να μου μιλήσουν συγκεκριμένα. Ξέρω πως ο Άρης είναι μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα αλλά δε μπορώ να ανεχτώ να μου λένε ψέματα».

Αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει αν κάποιος του δώσει τα χρήματα άμεσα:

«Ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσω του δικηγόρου μου και του ατζέντη μου. Εγώ είδα κάποιες κινήσεις και έδωσα ήδη πολλές ευκαιρίες στον Άρη».

Για το γεγονός πως αλλάζει η διοίκηση:

«Εύχομαι καλή τύχη στη νέα διοίκηση του Άρη. Για εμένα όμως δεν αλλάζει κάτι, εγώ απλά έκανα την δουλειά μου. Ήθελα και θέλω, την αλήθεια. Σέβομαι το συμβόλαιο μου και αν δεν έπαιζα όλοι θα με ρωτούσαν τι γίνεται. Θέλω να τιμάω το συμβόλαιο μου και να είναι ειλικρινείς μαζί μου».

Για το αν έχει τελειώσει από τον Άρη:

«Έχω ήδη φύγει από τον Άρη. Ο δικηγόρος μου έχει κάνει τις κατάλληλες ενέργειες και ο Άρης αποτελεί παρελθόν για εμένα».

Για το τι θα κάνει στο μέλλον:

«Θέλω να ηρεμήσω και να πάω κοντά στην οικογένεια μου. Σε δύο μέρες θα αναχωρήσω για το Λονδίνο όπου βρίσκεται η οικογένεια μου. Χρειάζομαι ηρεμία».

Για το αν ο νέος πρόεδρος προσπαθήσει να τον προσεγγίσει:

«Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να προπονούμαι. Αν ο Άρης θέλει να μιλήσει μαζί μου θα πρέπει να προσεγγίσει τον ατζέντη μου, δεν είναι δουλειά μου».

Για τα ψέματα που του είπαν:

«Μίλησα πριν δυο βδομάδες με τον πρόεδρο. Ο δικηγόρος μου έδωσε τα έγγραφα και μας είπαν πως όλα θα πάνε καλά. Έχω δύο παιδιά και θέλω να σεβαστώ το συμβόλαιο μου. Δεν είμαι κάποιο παιδί για να μου λένε ψέματα. Αν δε μπορείς να κάνεις κάτι μην το κάνεις αλλά μη με κοιτάς στα μάτια και μου λες ψέματα. Το ποσό είναι κοντά στις 20.000 χιλ. ευρώ μπορεί και λίγο παραπάνω. Ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί. Μου λένε όλοι πως έπρεπε να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα επειδή βάζω γκολ. Υπάρχει και ο Ίμπε που είναι τραυματίας και κανένας δε θα τρέξει να του ζητήσει να μείνει και να καλύψει την προσφυγή του. Εγώ σέβομαι όλους τους παίκτες και δε μπορώ να βάζω μόνος μου τα γκολ. Είμαι ευγνώμων για όσα βρήκα στην ομάδα εύχομαι καλή τύχη και να μείνει ο Άρης στη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: