Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Γκολ και στους δύο αγώνες με Μπενφίκα»

«Γκολ και στους δύο αγώνες με Μπενφίκα»Την ευχή να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τους 32 του Europa League έκανε ο Λούκας Πέρεθ μιλώντας στην Sportday.

«Και στους δύο αγώνες... Μακάρι να πάνε όλα καλά», ανέφερε ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ενώ ευχαρίστησε τους υπευθύνους της ομάδας, τον προπονητή και τους οπαδούς που στοιχημάτισαν και πίστεψαν σε αυτόν.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης στην Sportday. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Λούκας Πέρεθ στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας.

-Ποιο είναι το σχόλιό σου για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ. Δύσκολη ομάδα η Μπενφίκα...
«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, όμως όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι ήταν δύσκολοι. Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί σωστά κι έχουμε χρόνο για αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πρέπει
να το αποδείξει».

-Ο ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται καλύτερα απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους ή σε ομάδες με λιγότερο «βαριά ονόματα»;
«Δεν ισχύει αυτό. Ο ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται παντού το ίδιο, άσχετα αν η ομάδα που αντιμετωπίζει είναι μικρή ή μεγάλη. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο ανεξαρτήτως αντιπάλου».

-Στα παιχνίδια με την Μπενφίκα, θέλεις να πανηγυρίσεις κάποιο γκολ εντός ή εκτός έδρας;
«Και στους δύο αγώνες... Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Επειδή μιλάς για ομαδικό συμφέρον... Τι σε νοιάζει εσένα, τι σκέφτεσαι περισσότερο μετά από κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ;
«Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να σηκωθώ το πρωί και να διαβάσω στις εφημερίδες ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-5, όπως συνέβη με την Καλλονή. Αυτό μας νοιάζει όλους, οι επιτυχίες της ομάδας κι όχι η προσωπική καταξίωση. Θέλουμε να είμαστε ομάδα και να κερδίζουμε με καλές παρουσίες, όπως στον πρόσφατο αγώνα».

Μετά από αρκετούς μήνες παρουσίας σου στον ΠΑΟΚ έχεις μπει για τα καλά στη φιλοσοφία της ομάδας... Ποια σκέψη σου έρχεται πρώτη στο μυαλό;
«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους γιατί ο ΠΑΟΚ στοιχημάτισε ουσιαστικά σε μένα, με την επιλογή του κι όλα έχουν πάει καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: