Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελίες από Σούλη!!

soulis_papadopoulos
Για τις συνθήκες με τις οποίες αποχώρησε απ’ τον Άρη τον περασμένο Ιούνιο μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνομιλίες με τον Δημήτρη Ηλιάδη.
Τονίζοντας ότι «ο κόσμος του Άρη πρέπει να μάθει την αλήθεια», ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε στο «ΦΩΣ» τι συνέβη και αναφέρεται στα λάθη που έχουν φέρει τους κίτρινους στη θέση που βρίσκεται.
Αναλυτικά: «Η σιωπή είναι χρυσός, τόσο καιρό δε μίλαγα για να μην πουν ότι δημιουργώ πρόβλημα στον Άρη, όμως τώρα που έπιασε πάτο η ομάδα, πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Έγιναν μεγάλα λάθη. Αυτά που θα πω τους τα είχα δώσει και σε πλάνο όταν μου το ζήτησε ο Σκόρδας, αλλά το έδωσα και στον Ηλιάδη όταν έχασε τις εκλογές ο Σκόρδας. Τα έχω δώσει με την υπογραφή μου, αλλά ο Ηλιάδης δεν έκανε τίποτα!»
-Πείτε μας αναλυτικά.
«Ο Άρης έπρεπε να κρατήσει τον κορμό που είχαμε, μιλάμε για βασικούς παίκτες. Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Κοέλιο, Διαμαντάκος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας και Τάτος. Απ’ αυτούς κράτησε μόνο τον Τάτο, και αυτόν στην αρχή δεν τον ήθελαν! Ο κόσμος του Άρη έβαλε βέτο για τον Τάτο. Έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας. Αυτοί οι παίκτες, μαζί μ’ έναν προπονητή που τους ήξερε καλά, ο Άρης θα ήταν πάνω απ’ τη μέση της βαθμολογίας. Το λέω ανεπιφύλακτα».
-Πιστεύεις ότι μπορεί να σωθεί ο Άρης;
«Είναι δύσκολη η κατάσταση, όμως ακόμη και τώρα, αυτό το υλικό που έχει ο Άρης δεν είναι για να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν έχουν πολλές ομάδες παίκτες όπως οι Τάτος, Αγκάνθο, Διούδης, Πουλίδο και άλλους ταλαντούχους, όπως ο Σουνάς. Έχει άλλα τέτοια παιδιά ο Άρης. Γίνονται όμως μεγάλα λάθη. Δε γίνεται έναν παίκτη με την ποιότητα του Αγκάνθο να μην τον χρησιμοποιείς σε προηγούμενα ματς. Ναι, έχει ιδιαιτερότητες, αλλά θέλει ειδική μεταχείριση, εγώ είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί του και τον θεωρώ καλό παιδί. Θέλει ξεκούραση στις προπονήσεις. Ο Αγκάνθο και ο Πουλίδο είναι παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο στο παρελθόν, είναι έμπειροι, δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή στο 35’ τον Πουλίδο και να τον τελειώνεις. Δεν έχει πολυτέλεια ο Άρης να πάρει άλλους παίκτες τον Γενάρη, πρέπει απ’ αυτούς που έχει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί. Εσύ ως προπονητής πρέπει να βρεις το κουμπί τους».
-Αν σε φωνάζανε τώρα να πας, θα πήγαινες;
«Αν έβλεπα ότι με εμπιστεύονται όπως ο κόσμος του Άρη, ναι, θα πήγαινα. Πέρσι με εμπιστεύτηκαν και πήγα, πίστεψαν ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και την κάναμε. Ο Άρης δεν είναι καταδικασμένος, μένουν 19 αγωνιστικές, δηλαδή υπάρχουν 57 διεκδικούμενοι βαθμοί. Είναι πολλοί».
-Πείτε μας τι άλλα είχατε εισηγηθεί.
«Εγώ τον κ. Σκόρδα δεν τον ήξερα, άλλη διοίκηση με είχε φέρει στον Άρη. Ταίριαξα όμως μαζί του, είχαμε εξαιρετική συνεργασία, είδα ότι ήταν ηγέτης και ασχολιόταν 24 ώρες το 24ωρο με την ομάδα. Όταν σώθηκε ο Άρης, μου ζήτησε το πλάνο μου και όπως σου είπα, εισηγήθηκα να συνεχίσουν οι παίκτες που ανέφερα. Συν τρεις προσθήκες. Ήθελα τον Βλαχοδήμο δανεικό από τον Ολυμπιακό, έναν σέντερ φορ διότι ο Αγκάνθο ήταν τιμωρημένος και δε θα έπαιζε τις 5 πρώτες αγωνιστικές και έναν έμπειρο στόπερ».
-Τι έγινε μετά;
«Ο κ. Σκόρδας τα δέχτηκε αυτά, θα τα υλοποιούσε. Και είπε ότι θα ήμουν προπονητής του Άρη για άλλα δύο χρόνια, όμως εκκρεμούσαν οι εκλογές στον Άρη. Ο κ. Ηλιάδης είχε πει πολλές υποσχέσεις προεκλογικά που δεν τις τήρησε, αλλά έτσι κέρδισε τις εκλογές. Μου ζήτησε και εκείνος το πλάνο μου, ενώ είχε συμφωνήσει ήδη με άλλον προπονητή. Του το έδωσα. Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα από το πλάνο που του έδωσα για τους παίκτες, αλλά δεν κράτησε ούτε τον βοηθό που είχα, τον Τάσο Θέο, που ήταν άνθρωπος του Άρη. Και τώρα, βρίσκεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού».
-Περνά από το μυαλό σας ότι θέλουν να υποβιβάσουν τον Άρη ώστε μετά να τον πάνε Γ’ Εθνική και να χρεοκοπήσουν;
«Δε νομίζω να κάνουν τέτοιο έγκλημα, δεν το πιστεύω. Δε θα είναι εύκολο να σηκώσει κεφάλι ο Άρης. Εγώ πιστεύω ότι αν ο Άρης υποβιβαστείς τη Β’ Εθνική θα χρεοκοπήσει και βρισκόμενος στη Γ’ Εθνική θα κάνει τουλάχιστον 5-6 χρόνια για να γυρίσει στη Σούπερλιγκ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: