Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τα ”mind games” του Μουρίνιο!!

jose-mourinho
Tα λεγόμενα…”mind games”(παιχνίδια του μυαλού)  ξεκίνησε ο Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Άρσεναλ την ερχόμενη Δευτέρα.Ο Πορτογάλος  έδωσε το προβάδισμα στην Άρσεναλ  για την μεταξύ τους αναμέτρηση  τονίζοντας πως οι «κανονιέρηδες» θα έχουν περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούν, αφού δεν έχουν μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, όπως οι «μπλε».
Ο τεχνικός της Τσέλσι για ακόμα μία φορά τα έβαλε με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, αφού η Τσέλσι αγωνίζεται το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Σάντερλαντ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα ταξιδέψει στο «Έμιρεϊτς» για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ.
Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν προγραμματισμένη κάποια αγωνιστική υποχρέωση μεσοβδόμαδα, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερες μέρες ξεκούρασης από τους «μπλε». Αυτό ήταν το «σημείο» που στάθηκε και ο Μουρίνιο.
«Το να παίξεις ένα παιχνίδι την ίδια εβδομάδα που παίζεις το δεύτερο κόντρα στον πρώτο της βαθμολογίας είναι περίεργο, ειδικά επειδή η Άρσεναλ δεν έχει αυτό το παιχνίδι. Είναι λάθος μας. Μπορώ να μαντέψω πως θα έχουν αρκετές μέρες ξεκούρασης. Θα προετοιμαστούν ήρεμα για το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος, συμπληρώνοντας για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ:
«Πρέπει να ταξιδέψουμε, να πάμε να παίξουμε, να επιστρέψουμε. Είναι προημιτελικός. Όταν είσαι στα προημιτελικά, μυρίζεσαι τον τελικό. Θα προσπαθήσουμε».
Κλασικός Ζοσέ Μουρίνιο…
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: