Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Δεν πάει Παιανία ο Αλαφούζος!!

Μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα ή αλλαγή προπονητή ο Αλαφούζος πήγαινε στην Παιανία για… συστάσεις. Κάτι, που όπως έλεγε το ρεπορτάζ θα γίνονταν Δευτέρα, αλλά λόγω υποχρεώσεων του Mr ΣΚΑΪ, δεν έγινε.

Δεν πάει Παιανία ο Αλαφούζος
Το ρεπορτάζ έλεγε πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάει την Δευτέρα στην Παιανία για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα από τον Πλατανιά, αφού αυτό συνήθιζε να κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε ανάλογες περιπτώσεις. Επιπλέον θα τους ζήταγε σοβαρότητα και σεβασμό προς το νέο τους προπονητή που ήδη ξέρουν (Γιάννη Βονόρτα) και να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό αναβλήθηκε για άλλη μέρα, αφού ο Αλαφούζος είχε κάποιες υποχρεώσεις. πηγή: sport-fm.gr

Ούτε γεια δεν είπε ο Φάμπρι…!!

Χωρίς να χαιρετήσει τους παίκτες του αποχώρησε ο Φάμπρι, αφού ο Ισπανός δεν πήγε στην Παιανία να πει το τελευταίο αντίο στους ποδοσφαιριστές που συνεργάζονταν τόσο καιρό. Ίσως πάει Τρίτη!

Ούτε γεια δεν είπε ο Φάμπρι…
Ο Φάμπρι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και σε τέτοιες περιπτώσεις, το σύνηθες είναι ο προπονητής να αποχαιρετά τους παίκτες του. Κάτι που δεν έγινε, αφού ο Ισπανός προτίμησε να μην πάει στην Παιανία για το… καθιερωμένο αντίο. Αυτό, ενδεχομένως να γίνει την Τρίτη που τα πνεύματα θα ηρεμήσουν λίγο.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών κλονίστηκαν μετά την δήλωση του Φάμπρι για παίκτες χωρίς αρχ…α! Και ενδεχομένως να σηκώνονταν αναστάτωση εάν πήγαινε στο προπονητικό κέντρο απο τώρα. Από την άλλη, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ισπανός το παράκανε με τις φωνές προς τους ποδοσφαιριστές του και μετά ζήταγε συγγνώμη και ίσως, αυτό να κάνει αύριο, Τρίτη, που μάλλον θα πάει στην Παιανία.
πηγή: sport-fm.gr

Βλαχοδήμος: «Δυστυχώς δεν σκοράραμε»

Τις απόψεις του για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος σε μήνυμά του στο facebook. «Προσπαθήσαμε για τη νίκη αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», αναφέρει.

Βλαχοδήμος:  «Δυστυχώς δεν σκοράραμε»
«Γεια σας. Στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ειδικά στο πρώτο μισάωρο που πιέσαμε τον αντίπαλο. Με τελικό αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει 0:0. Καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά σε όλους!», έγραψε ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων.πηγή: sport-fm.gr

Παρ’ ολίγον έξωση σε Γκερέιρο!!

Να… αδειάσει το σπίτι όπου διαμένει ζήτησε ο ιδιοκτήτης του στον Ρότζερ Γκερέιρο λόγω των ενοικίων που οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Διευθετήθηκε το θέμα από τη διοίκηση πριν ο παίκτης μείνει στο δρόμο.

Παρ’ ολίγον έξωση σε Γκερέιρο!
Η ΑΕΚ μπορεί να οδεύει προς την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά συνεχίζουν να προκύπτουν ειδήσεις που τη διασύρουν.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο ενημερώθηκε από το δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού να αδειάσει το ταχύτερο δυνατό το διαμέρισμα όπου κατοικεί, καθώς η διοίκηση της ομάδας οφείλει αρκετά ενοίκια και δεν θορυβήθηκε ούτε από το σχετικό εξώδικο.

Όχι ασφαλώς λόγω… αδιαφορίας, αλλά επειδή στα ταμεία πλέον δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να καλυφθούν τέτοιες στοιχειώδεις ανάγκες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν εμφανώς αναστατωμένος στη σημερινή προπόνηση και αναζητούσε κάποιον από τη διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος. Με αρκετό κόπο εντόπισε τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος ανέλαβε να τακτοποιήσει το θέμα για να μη βρεθεί ο Γκερέιρο στο δρόμο.

Επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον ενημέρωσε ότι θα του καταβληθεί ένα μέρος των οφειλόμενων ενοικίων. Έτσι ο αρχηγός της «Ένωσης» μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του χωρίς πρόβλημα.

Ο Γκερέιρο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν κι άλλα χρωστούμενα ενοίκια απέναντι σε ιδιοκτήτες σπιτιών που έχει αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει η ΠΑΕ. Όμως ελλείψει ρευστού, οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι στον αέρα.πηγή: sport-fm.gr

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε…»

Πολλά παράπονα από την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ κόντρα στο Λεβαδειακό είχε ο Έβαλντ Λίνεν. «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε», είπε στους ποδοσφαιριστές του.

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε…»
Ο Έβαλντ Λίνεν είναι από αυτούς που είδαν το ποτήρι μισοάδειο μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στη Λιβαδειά. Ο Γερμανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, καθώς θεωρεί πως θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους έδινε μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα.

«Ήταν μια ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και να νιώσουμε πιο σίγουροι, όμως δεν παίξαμε καλά. Δεν ήταν από τα καλά μας παιχνίδια. Οι επιθετικοί δεν μας βοήθησαν στην πίεση του αντιπάλου, δεν έτρεξαν πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στην αντίπαλη περιοχή, στο δεύτερο δεν καταφέραμε να κάνουμε φάση», τόνισε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας. «Δεν ήμασταν καλοί. Αν ήμασταν, θα παίρναμε και την κόκκινη του Χοσέμι στη φάση με τον Πετρόπουλο, θα παίρναμε κι άλλες αποφάσεις που μας άξιζαν. Όμως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και η μπάλα δεν μας δικαίωσε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Μόνο ο Μιχάλης Παυλής, που ακόμη δεν έχει συνέλθει πλήρως από τη βαριά ίωση που τον ταλαιπώρησε, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά κι έδωσαν ραντεβού την Τετάρτη, καθώς για αύριο υπάρχει ρεπό. Για το ματς της επόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Φούντας και Κορδέρο. πηγή: sport-fm.gr

Παπάζογλου: «Το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες»

Την άποψη ότι ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παπάζογλου: «Το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες»
Να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Σούπερ Λίγκας, ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλουν στον ΟΦΗ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε πως πλέον ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας, κάτι που φαίνεται από την απόδοσή τους στα μεγάλα παιχνίδια που θέλουν το… τρίποντο.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ανανεώσει με τους Κρητικούς, δηλώνοντας πως νιώθει απόλυτα δικαιωμένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τον ΟΦΗ:
«Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας και το αποδεικνύουμε στα μεγάλα παιχνίδια»

Για τον πανηγυρισμό του μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος:
«Δεν πήγα σε κάποιον συγκεκριμένο. Ο ενθουσιασμός του κόσμου του ΟΦΗ είναι έκδηλος και αυτό που θέλεις είναι να γίνεις έναν με αυτόν».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα και έτσι όπως έχει εξελιχθεί, ο προπονητής έχει δίκιο όταν λέει ότι το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες. Εμείς για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές πρέπει να είμαστε σωστοί και συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε».

Για την απόφασή του να πάει στον ΟΦΗ:
«Είμαι απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή μου. Ο ΟΦΗ διανύει μία δύσκολη περίοδο και το ότι με πίστεψαν θέλω να τους ανταποδώσω μέσω της απόδοσής μου. Στα τελευταία παιχνίδια θέλω να δώσω το 100%. Στον ΟΦΗ έχω βελτιωθεί αρκετά και είναι πολύ σημαντικό ότι μπορώ να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».

Τέσσερις συλλήψεις στη Βέροια!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως τέσσερις οπαδοί συνελήφθησαν σε έλεγχο που έγινε πριν από τον αγώνα της Βέροιας με την Κέρκυρα εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέσσερις συλλήψεις στη Βέροια
Τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Βέροιας και της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε μέσω Δελτίο Τύπου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τους τέσσερις συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων «Περί Αθλητισμού» και «Περί φωτοβολίδων», δεδομένου ότι οι τρεις από αυτούς κατά τη διάρκεια του αγώνα πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Συνελήφθησαν χθες (31.03.2013) κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Superleague μεταξύ των ομάδων "ΠΑΕ Βέροια" – "ΠΑΕ Κέρκυρα", ο οποίος διεξήχθη στο δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, τέσσερις ημεδαποί 22, 22, 29 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κατά περίπτωση δικογραφία για παράβαση των Νόμων «Περί Αθλητισμού» και «Περί Φωτοβολίδων».

Βέλιτς: «Μη μας γίνει έμμονη ιδέα…»

Δεν πρέπει η νίκη να γίνει έμμονη ιδέα στους παίκτες του Λεβαδειακού, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στα τελευταία εννιά ματς του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Βέλιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Βέλιτς: «Μη μας γίνει έμμονη ιδέα…»
Την παραμονή του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα και όχι η νίκη της ομάδας μετά από εννιά αποτελέσματα χωρίς «τρίποντο» έθεσε ως στόχο ο Γιάσμινκο Βέλιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν πρέπει να μας γίνει έμμονη ιδέα πότε θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας», τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, ο 48χρονος προπονητής ανέφερε: «Είχαμε κάποιες φάσεις περισσότερες από την ΑΕΚ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω, αλλά και αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το αποδεχθούμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για τη δουλειά που έκανε στο διάστημα από τότε που ανέλαβε τον Λεβαδειακό

«Μετά από τους αγώνες πρέπει να μιλούν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι προπονητές, εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές. Τώρα μιλάω εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού. Υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας πολύ καλοί παίκτες. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και ήρθε η δική μου συνεργασία, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα. Έβαλα κάποιες προτεραιότητες και μεθοδικά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε μικροπράγματα. Μερικές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Ο Λεβαδειακός έχει πολύ καλούς παίκτες, όμως έχει πολλές αγωνιστικές να πάρει μία νίκη. Στα τελευταία εννιά ματς έχει πετύχει 4 γκολ και έχει δεχθεί 16 τέρματα. Η ομάδα έχει να κερδίσει από τα μέσα Ιανουαρίου. Όλα είναι εύκολα και δύσκολα, αφού εξαρτώνται από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και να αφομοιώνουν τα όσα τους λέμε. Η ανταπόκρισή τους την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ καλή
».

Για την αλλαγή που υπήρξε στην ομάδα της Βοιωτίας

«Δεν φταίει μόνο ένα πράγμα στην ομάδα. Δεν με απασχολεί τι έγινε στο παρελθόν. Προσπαθώ να αναλύσω κάποια δεδομένα. Ασχέτως με την στατιστική και τα χαμένα ματς, όπου δεν βάζουμε πολλά γκολ και δεχόμαστε πολλά περισσότερα. Εκείνο που αντιλήφθηκα εγώ είναι έλλειψη αγωνιστικής οργάνωση. Αυτό προέρχεται από τη σωστή αμυντική λειτουργία, τις κοντινές γραμμές μέσα στο γήπεδο. Αντιμετωπίσαμε έναν διαφορετικό αντίπαλο από τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αφού ίσως είναι η μοναδική που παίζει 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο.

Παίξαμε με μία νεανική ομάδα, που αξίζει να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να έχουμε πιο σωστή αγωνιστική φιλοσοφία και αυτό μεταφράζεται με το μηδέν πίσω. Είχαμε κάποιες φάσεις περισσότερες από την ΑΕΚ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω, αλλά και αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το αποδεχθούμε
».

Για το αν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονή

«Πάντα σε τέτοιες ομάδες υπάρχει αυτό το κλίμα, να καθαρίζουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μαθηματικά δεν έχουμε καταφέρει αυτό τον στόχο και εδώ που βρίσκεται στόχο δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας. Πρέπει να εξασφαλίσουμε οριστικά την παραμονή μας. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν πρέπει να μας γίνει έμμονη ιδέα πότε θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Για το μέλλον του στην ομάδα

«Υπάρχει συμφωνία μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια που είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό να δουλεύω για το παρόν και το μέλλον. Το παρόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο έντονο από το μέλλον. Μακάρι αυτό να άλλαζε κάποια στιγμή. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτή».

«Μόνος του τέθηκε εκτός ομάδας ο Φάμπρι»

Ευθύνη του Φάμπρι αποτελεί η απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ψάχνουμε ήδη προπονητή», πρόσθεσε.

«Μόνος του τέθηκε εκτός ομάδας ο Φάμπρι»
Απόρροια των πράξεων και κυρίως των λεγομένων του Φάμπρι αποτελεί η απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας τόνισε πως ήταν απαράδεκτες οι τοποθετήσεις που έκανε μετά το ματς απέναντι στον Πλατανιά, χαρακτήρισε ενδεδειγμένη επιλογή για τη διάδοχη κατάσταση τον Γιάννη Βονόρτα και πρόσθεσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήδη αναζητεί προπονητή και συνεργάτες για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να βγουν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό για:

-την ήττα από τον Πλατανιά: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε 90 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις και δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Το θέμα δεν είναι ‘θέλω να προσφέρω και δεν μπορώ’. Ή μπορείς και προσφέρεις ή δεν μπορείς και δεν προσφέρεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο εικοσάλεπτο, χάθηκαν ευκαιρίες και δεν δόθηκε ένα πέναλτι. Αυτά όμως δεν αποτελούν δικαιολογία. Έχουμε χάσει 22 βαθμούς στο ΟΑΚΑ, που φέτος δεν είναι έδρα».

-την απόφαση απομάκρυνσης του Φάμπρι: «Ο κ. Φάμπρι έθεσε τον εαυτό του εκτός Παναθηναϊκού μόνος του. Μία ομάδα κερδίζει ή χάνει όλη μαζί. Δεν μπορεί ένας προπονητής ή ένας παίκτης να επιρρίπτει στους άλλους την ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει εκείνος τις δικές του. Είπα πράγματα που δεν αρμόζουν για τους παίκτες και το όνομα του Παναθηναϊκού. Αν ήθελε, θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί λέγοντας ότι κάποια πράγματα τον ενοχλούν. Αλλά να βγαίνει εν ενεργεία προπονητής του Παναθηναϊκού και να λέει αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστό. Ο κ. Φάμπρι τέθηκε μόνος του εκτός ομάδας».

-το αν η επιλογή Βονόρτα, που υπήρξε συνεργάτης του Ρότσα μεταφράζεται ως παραδοχή του λάθους της απομάκρυνσης του τελευταίου: «Όχι, δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Ο κ. Αλαφούζος έχει αναλάβει τις ευθύνες των λαθών του και είναι προς τιμήν του. Η επιλογή του Γιάννη Βονόρτα είναι η κατάλληλη κίνηση και πιο ενδεδειγμένη. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πάρεις ένα παιδί δικό σου που είναι χρόνια στην Παιανία. Θα ήταν πολύ άστοχο να επιλέξεις έναν άνθρωπο που ήταν εκτός Παιανίας και δεν ξέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο της σεζόν».

-την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη: «Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να βγει στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα για να το κάνει. Όμως δεν εξαρτάται αυτό μόνο από μας. Υπάρχει και ο ΠΑΣ που είναι τρεις βαθμούς μπροστά και θέλει επίσης να βγει στην Ευρώπη. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει».

-το αν θεωρεί πετυχημένες τις επιλογές του Βαρέλα: «Είναι αρμόδιος ο κ. Αλαφούζος για να επιλέξει τους συνεργάτες του, με τους οποίους θα γίνουν μεταγραφές. Δεν ξέρω αν υπάρχει ικανοποίηση ή όχι για τις επιλογές του κ. Βαρέλα. Δεν ξέρω αν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι επιλογές του ή όχι. Ήταν μεταγραφές ανάγκης. Η μία από αυτές δεν νομίζω πως ήταν η καλύτερη, αλλά δεν μπορείς να επιρρίψεις ευθύνες. Δεν μπορείς να βρεις εύκολα καλούς και φθηνούς παίκτες τον Ιανουάριο».

-τις ευθύνες της διοίκησης: «Πρώτα η διοίκηση Αλαφούζου έπρεπε να φτιάξει τα οικονομικά και τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και μετά να δει το αγωνιστικό κομμάτι. Όταν το οικονομικό δεν το’ χεις, για να πληρώσεις τους παίκτες και να μην κάνουν προσφυγή, είναι ένας κυκεώνας που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Το πλάνο για την περίοδο αυτή υπάρχει και το είχε πει ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος. Στην προσεχή γενική συνέλευση θα αναλύσει και το γενικότερο πλάνο της ομάδας».

-τα μελλοντικά σχέδια του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει σχέδια παιχνίδια για τα τρία τελευταία ματς, αλλά για τη νέα σεζόν. Ψάχνει να βρει έναν καινούριο προπονητή όσο πιο σύντομα γίνεται για να έχει συμμετοχή στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Αλαφούζος. Ψάχνει να βρει προπονητή και ανθρώπους που θα τον στελεχώσουν, ώστε να γίνει μία ομάδα από νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες, συν κάποιους παίκτες με ηγετικές ικανότητες, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική από την πρώτη αγωνιστική της επόμενης περιόδου».

Διαψεύδει ο Άρης περί ΑΦΜ!

Τις επαφές για απόκτηση νέου ΑΦΜ αρνείται η Κοινωνία Μελών του Άρη. «Μοχθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα χρέη», η αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαψεύδει ο Άρης περί ΑΦΜ
Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει τις κινήσεις για απόκτηση νέου ΑΦΜ εξέδωσε η Κοινωνία Μελών του Άρη. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επαφές με ομάδες άλλων κατηγοριών για εξασφάλιση ΑΦΜ, προκειμένου η ομάδα να αντιμετωπίσει τις μικρότερες δυνατές αγωνιστικές συνέπειες σε περίπτωση που δεν ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Μάλιστα, στην εν λόγω επιστολή η ΚΜΑ τόνισε πως αντιθέτως με όσα τους καταλογίζουν, καθημερινά προσπαθούν να βρουν λύση στα προβλήματα της ομάδας, ώστε η συμπλήρωση ενός αιώνα να βρει την κίτρινη ΠΑΕ απαλλαγμένη από τα χρέη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ δηλώνουν ρητά ότι κανένας εκ των συμμετεχόντων στα Διοικητικά Συμβούλια δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε συνάντηση ή διαπραγμάτευση για χρησιμοποίηση, απορρόφηση, ή συγχώνευση ΑΦΜ άλλης ομάδας, ενώ ούτε γνώση έχει λάβει για οποιαδήποτε συζήτηση επί του θέματος από θεσμικούς ή μη φορείς του Συλλόγου.

Για εμάς ο ΑΡΗΣ είναι ένας, κουβαλάει 99 χρόνια ένδοξης Ιστορίας και μοχθούμε καθημερινά, παρά τα εμπόδια που πολλοί εντός κ εκτός Συλλόγου εντέχνως μας τοποθετούν, ώστε με τη συμπλήρωση του πρώτου αιώνα ζωής ο ΑΡΗΣ μας να είναι απαλλαγμένος από την εσωστρέφεια, τη μιζέρια και το βραχνά των μη διαχειρίσιμων χρεών αλλά και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσους έφεραν με τους χειρισμούς και την υπογραφή τους την ομάδα στη σημερινή κατάσταση.
Όποιος μιλάει για άλλο ΑΦΜ…».

Αποκάλυψη… τώρα!!

Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Βιντιάδης για την ΑΕΚ, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του. Η αναμονή για Χάρις και… τρόικα.

Αποκάλυψη… τώρα
Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων ελπίζουν στην ΠΑΕ να είναι για την ΑΕΚ αυτή που ξεκίνησε. Από το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη διαρρέεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να ενημερώσει επίσημα για τις προθέσεις και τις επόμενες κινήσεις του, στην προσπάθεια να πάρει στα χέρια του την ομάδα.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται στην Αθήνα η άφιξη του Κιθ Χάρις. Ο Άγγλος τραπεζίτης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον 32χρονο εφοπλιστή και περιμένει τις απαντήσεις των συνεργατών του, προκειμένου να γνωρίζει ποιο θα είναι το ακριβές ύψος των κεφαλαίων που θα έχουν στη διάθεσή τους. Με την έλευση του Χάρις στην Αθήνα θα προγραμματιστεί και η συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά, στην οποία πιθανώς να είναι παρών και ο πρώην τραπεζίτης.

Ένα ακόμη εμπόδιο, που θα ξεπεραστεί οριστικά άμεσα, είναι αυτό του διακανονισμού των οφειλών προς το Δημόσιο. Με την άφιξη της τρόικας στην Αθήνα αναμένεται να εγκριθεί η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των οφειλομένων των εταιριών σε 48 δόσεις, αν και ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να έχει βρει μία φόρμουλα ώστε οι δόσεις να αυξηθούν σε 60 και να μειωθεί η μηνιαία επιβάρυνση για την ΠΑΕ.πηγή: sport-fm.gr

Καταδικάζει την επίθεση σε δημοσιογράφο ο ΠΣΑΤ!

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε χθες δημοσιογράφος στο «Γ.Καραϊσκάκης», εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

H ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) είναι για μία ακόμη φορά υποχρεωμένος όχι απλά να καταδικάσει την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Γ. Καραϊσκάκης» και την επίθεση που δέχθηκε από ανεγκέφαλους ο συνάδελφος Νίκος Γιαννόπουλος, αλλά και να προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση που λαμβάνει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις και η οποία πλήττει την ελευθεροτυπία και την ελεύθερη ενημέρωση, πέραν του ότι θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο συνάδελφος Νίκος Γιαννόπουλος από την ιστοσελίδα «contra.gr» που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, δέχθηκε επίθεση στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ από οπαδούς που του δάγκωσαν το αυτί(!) και προκάλεσαν καταστροφές στο δημοσιογραφικό εξοπλισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη επίθεση σε δημοσιογράφο εν ώρα εργασίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από αυτή που δέχθηκε ο Δημήτρης Τομαράς στις 24 Φεβρουαρίου 2013.

Κατόπιν αυτών ο ΠΣΑΤ πρόκειται να προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών τις οποίες και θα κλιμακώσει σε συνεργασία με την ΠΟΕΣΥ και την ΕΣΗΕΑ. Ο ΠΣΑΤ αποφάσισε ως πρώτες ενέργειες για την επίθεση στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

Α) Να καταγγείλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου Νίκου Γιαννόπουλου, κατά την εργασία του στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, προσδοκώντας ότι αυτή τη φορά δεν θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο, όπως έπραξε προ ημερών με τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου Δημήτρη Τομαρά στο ίδιο γήπεδο και σε παραπλήσιο χώρο.

Β) Να καταγγείλει στους αθλητικούς εισαγγελείς το εν λόγω περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε σωρεία άλλων. Σημειώνεται πως πέραν των φυσικών αυτουργών, είναι απολύτως αναγκαίο να λογοδοτήσουν οι ηθικοί αυτουργοί.

Γ) Να ζητήσει από την Ελληνική Αστυνομία τη σύλληψη των φυσικών αυτουργών, κάνοντας χρήση των καμερών που οφείλει να διαθέτει το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας.

Δ) Να ζητήσει από την ΕΠΟ και τη Super League, αλλά και τις ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες άλλων αθλημάτων, να σκύψουν επιτέλους πάνω από το πρόβλημα και να λάβουν ΑΜΕΣΑ μέτρα, προκειμένου να προστατευτούν οι χώροι εργασίας των δημοσιογράφων (θεωρεία, μπουθ, αίθουσες Τύπου), στα γήπεδα που λαμβάνουν χώρα οι αγώνες που εκείνοι διοργανώνουν και άρα φέρουν και την ευθύνη. Με ευχολόγια και απλά καλές προθέσεις, δεν λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Η μη λήψη συγκεκριμένων και δραστικών μέτρων από τις διοργανώτριες αρχές, αποτελεί ξεκάθαρα συνενοχή.

Ε) Να ζητήσει από τα μέλη του, τα υποψήφια μέλη του, αλλά και τα μη μέλη του, να βρίσκονται σε εγρήγορση. Να μην πτοούνται μπροστά στην «τρομοκρατία», είτε προέρχεται από οπαδούς, είτε από παράγοντες. Να επιδείξουν συναδελφική αλληλεγγύη, τώρα περισσότερο από ποτέ! Να είναι ενωμένοι και να αναδεικνύουν το πρόβλημα σε κάθε ευκαιρία».

Κομπότης: «Ουδέποτε είπα ότι θα ρίξω την ΑΕΚ»

Ποτέ δεν είπε ότι θα ρίξει την ΑΕΚ, υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έκανα ό,τι μπορούσα για να διευκολύνω τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Μάλιστα ο κύριος Δημητρέλος και ο κύριος Χατζηχρήστος με ευχαρίστησαν και με μηνύματα στο κινητό μου. Μάλιστα ο κύριος Κωστής με ευχαρίστησε μετά το τέλος του αγώνα και μου πρότεινε μεταξύ μας φιλικό (!).

Έμεινα άναυδος όταν είδα περίπου χίλιους οπαδούς της ΑΕΚ να εισβάλουν χωρίς εισιτήριο. Έτσι άρχισαν να με βρίζουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ και οι φίλοι του Λεβαδειακού γιατί έδωσα εισιτήρια στον αντίπαλο!

Πράγματι μίλησα σε έντονο ύφος στον κύριο Δημητρέλο, με τον οποίο είχα μέχρι χθες μία πολύ καλή προσωπική σχέση, αλλά ουδέποτε είπα ότι θα ρίξω την ΑΕΚ. Άλλωστε δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Εδώ προσπαθώ να σώσω τη δική μου ομάδα… Χθες το βράδυ επικοινώνησα με τον κύριο Δημητρέλο και του είπα ότι αν δεν εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση, η σχέση μας τελείωσε.

Φαίνεται ότι άλλοι διοικούν την ΑΕΚ. Πάντα με κατηγορούν ότι κάποια συμφέροντα εξυπηρετώ. Πότε του Ολυμπιακού, πότε του Παναθηναϊκού, πότε του ΠΑΟΚ… Βαρέθηκα και πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω. Ίσως η Λιβαδειά να μην αξίζει να έχει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Είδατε οπαδούς της ΑΕΚ να πηγαίνουν στη Νέα Σμύρνη που είναι και πιο κοντά»;

Αναβολή ζητά ο Παναθηναϊκός!!

Την αναβολή των play-out μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή του ΤΑΑ Ηρακλής στο ΑΣΕΑΔ, ζήτησε επίσημα ο Παναθηναϊκός, ενώ η Επιτροπή του πρωταθλήματος εξετάζει ήδη το αίτημα των "πρασίνων".

H ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημο αίτημα στην Ε.Σ.Α.Π. ώστε οι αγώνες των πλέι άουτ να μην ξεκινήσουν την Πέμπτη 4 Απριλίου αλλά την επομένη της εκδίκασης της προσφυγής του ΤΑΑ Ηρακλής στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση μηδενισμού η οποία έχει οριστεί επίσης για την Πέμπτη 4/4. Η Αγωνόδικος Επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα για να εκδώσει απόφαση".

Ψηφίδης στο Metropolis: «Μας επέβαλε καταστάσεις ο Σούπερ 3»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για την ανακοίνωση του Σούπερ 3, για ραδιοφωνικό σταθμό που εξωθεί του οπαδούς του Άρη και την περίπτωση να επιστρέψει στη διοίκηση του Άρη, ο Λάμπρος Σκόρδας.


Αναλυτικά η συνέντευξη του προέδρου της «κίτρινης» ΠΑΕ:

Αρχικά αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Σούπερ 3 και σε ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος εξωθεί οπαδούς του Άρη να βρεθούν έξω από τα γραφεία την ΠΑΕ:

«Με εκπλήσσει η ανακοίνωση του Σούπερ 3. Όπως και ένας ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος εξωθεί Αρειανούς να φτάσουν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και να έχουμε αυτά που είχαμε και το Σαββάτο και που έχουμε συνέχεια. Δηλαδή σε μια εβδομάδα που δεν έχει πέσει ο Άρης, αντί να λειτουργούμε σαν μια γροθιά όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο, να δημιουργούνται τέτοιες εξελίξεις.

Είναι δυνατόν να εξωθεί ένα ραδιόφωνο οπαδούς να έρθουν στα γραφεία. Να κινδυνέψουμε δηλαδή χωρίς λόγο. Την ώρα που η ομάδα θέλει την ηρεμία της, να προπονηθεί για να κατέβει στην Αθήνα.

Ακούω τώρα τον Σούπερ 3 να οργανώνει συγκέντρωση, κι αυτός κάνει το ίδιο λάθος; Να γίνει τι; Να στείλουν σε μένα μια επιστολή και να μου πούνε να πάρω το διοικητικό συμβούλιο και να παραιτηθώ. Είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου, έχουμε ευθύνες και οφείλουμε να πάμε την ομάδα μέχρι τον αγώνα με την Ξάνθη έτσι όπως πρέπει».


Για το λόγο που γίνονται αυτά:

«Είμαι βέβαιος ότι μετά τις παραινέσεις που δημιούργησε αυτό το αθλητικό ραδιόφωνο, δεν τους αρέσουν τα πράγματα και τα στοιχεία που βγάλαμε πριν από δέκα μέρες στην επιφάνεια. Αυτοί δημιουργούν αυτήν την ανακατωσούρα και δυστυχώς το θύμα θα είναι ο Άρης μας. Βάζουν ταφόπλακα αυτή τη στιγμή στον Άρη. Ο Άρης είναι ακόμα ζωντανός. Δε ντρέπονται λίγο. Πως θα κατέβει η ομάδα στην Αθήνα με αυτά τα γεγονότα που γίνονται και τα δημιουργεί ένα συγκεκριμένο ραδιόφωνο».


Για το ποιο είναι το ραδιόφωνο που τα δημιουργεί όλα αυτά:

«Τα «Αθλητικά Νέα» είναι, ένα ραδιόφωνο συνυφασμένο με την ιστορία του Άρη και είναι ανεπίτρεπτο να κάνουν τέτοιες ενέργειες.
Εγώ τρεισήμισι μήνες έχω κατακουραστεί να τρέχω προς όλες τις κατευθύνσεις και αντί για ευχαριστώ, παίρνω προπηλακισμούς. Είναι τα θέλω του καθένα που πέρασε στο παρελθόν και που κάνανε όλα αυτά τα σφάλματα και επειδή τα βγάζουμε στην επιφάνεια εγώ και το νέο διοικητικό συμβούλιο, δεν τους αρέσουν».

Για το ποιοι έχουν λόγο να τα δημιουργούν όλα αυτά:

«Όλες οι προηγούμενες διοικήσεις πριν από εμάς. Εμείς τα στοιχεία που βρήκαμε τα βγάλαμε. Ο έλεγχος της εταιρείας που μπήκε θα δείξει το παρελθόν, λίγο υπομονή θέλει, τον Απρίλιο θα βγούνε.

Ενώ έχουμε φέρει σε μια σωστή κατεύθυνση όλο το οικονομικό, η προσπάθειά μας άρχισε να ευοδώνεται. Πηγαίνουμε καλά με το άρθρο 99, με την ΕΠΟ, επιτρέψαμε στην ομάδα να αγωνίζεται».


Στη συνέχεια για τον Σούπερ 3 πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι του Σούπερ 3 που κάνουν σήμερα τη συγκέντρωση ήρθαν και μας επέβαλαν καταστάσεις τις οποίες δεχτήκαμε. Και τώρα που βλέπουν να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως αυτοί τα εννοούσαν ξανακάνουν συγκέντρωση για να μας επιτεθούν ξανά στα δικά τους θέλω που ακολουθήσαμε. Τι βγαίνει να κάνει ο Σούπερ 3 σήμερα; Τους έχω ανοιχτή πόρτα, γιατί δεν έρχονται να βρουν εμένα και το διοικητικό συμβούλιο; Καλούν τον κόσμο που δε γνωρίζει. Να τους πούνε τι; Ας έρθουν σε εμάς να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να μιλήσουμε. Θέλουν να παραιτηθούμε; Έτοιμη είναι η παραίτησή μας. Αρκεί αυτοί που θα ακολουθήσουνε θα πάμε τον Άρη ένα βήμα παραπάνω».


Για τον Σκόρδα και ότι είναι πιθανή η επιστροφή του στον Άρη:

«Μου μιλάτε για τον Σκόρδα ο οποίος είναι από τους διοικούντες που τις περιόδους 04-12, ελέγχεται και της οποίας αποτελέσματα περιμένουμε. Αυτό είναι απίθανο. Ποιος λογικός άνθρωπος είναι δυνατόν να μην αντιληφθεί ότι μπαίνει για να διακόψει τον έλεγχο επειδή τον βολεύει. Κάνει και λάθος γιατί η δική μας διοίκηση τον βόλευε, στην εγγύηση που έχει βάλει και το σπίτι του, γιατί εμείς πληρώνουμε τη δόση και έχουν μείνει τέσσερις δόσεις. Αυτός πάει να καταστρέψει τον εαυτό του».


Για την περίπτωση ξένου ΑΦΜ:

«Από τις 13 Δεκεμβρίου που είμαι εγώ πρόεδρος ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Ούτε καν για συζήτηση, δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με αυτό το θέμα. Εμείς προσπαθούμε να σώσουμε την ομάδα και στο οικονομικό και στο αγωνιστικό πλαίσιο.

Εγώ και το διοικητικό συμβούλιο θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος, μέχρι το ματς με την Ξάνθη. Θα είμαστε εδώ υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Άρη. Θα συνεχίσω να είμαι πρόεδρος και όποιος θέλει κάτι να έρθει να μου το πει».


Τέλος, επισήμανε:

«Είναι ύποπτο, ότι κινήσεις που θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι την άλλη ή την μεθεπόμενη βδομάδα να γίνονται αυτή την ώρα. Αυτό είναι κάτι που για πρώτη φορά μου δημιουργεί μια υποψία, ας το αντιληφθούν οι Αρειανοί, ότι κάτι άλλο γίνεται. Ο Άρης δεν πέθανε και δεν γίνεται να ρίχνουν ταφόπλακα ορισμένοι αυτή τη στιγμή».
πηγή: metrosport.gr

Βονόρτας: «Τιμή μου που με εμπιστεύονται»

Για το που θα πέσει το βάρος: "Το βάρος θα πέσει στο να βγάλουν οι παίκτες ότι περισσότερο μπορούν. Να επανέλθουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και σε κάποιες βασικές λειτουργίες της ποδοσφαιρικής ομάδας".

Τις πρώτες του τοποθετήσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού, έκανε πριν τη σημερινή προπόνηση, ο Γιάννης Βονόρτας, που αντικατέστησε τον Φάμπρι στον πάγκο των "πρασίνων".

"Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Είναι τιμή για μένα που με εμπιστεύεται αυτήν την περίοδο, η οποία είναι μια δύσκολη περίοδος για το Σύλλογο. Είναι πρόκληση για κάθε προπονητή να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και εγώ είμαι άνθρωπος των προκλήσεων. Αγαπάω τον Παναθηναϊκό και φυσικά θα αποδεχόμουν το κάλεσμα αυτό για να βοηθήσω όσο μπορώ τον σύλλογο αυτή τη δύσκολη στιγμή" ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού. ενώ συνέχισε:


Για το εάν θα περιμένουμε μία νέα ενδεκάδα με πολλά νέα παιδιά: "Αν υπάρχουν νέα παιδιά που μπορούν να έχουν απόδοση ίδια ή καλύτερη με τους ξένους που λέτε, φυσικά. Ψάχνουμε να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Όλοι οι παίκτες ξεκινάνε από το ίδιο επίπεδο για μένα. Δεν έχω εικόνα από τους νέους παίκτες. Δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα. Μέσα από τις προπονήσεις όποιος προσπαθεί και όποιος μπορεί να αποδώσει αυτά που χρειάζεται θα είναι στην ομάδα".

Για το εάν θα υπάρξει άμεσος συνεργάτης: "Ακόμα δεν το έχουμε δει αυτό. Σίγουρα, θα συνεχίσει ο Καλαποθαράκος τον οποίο εγώ είχα φέρει στην Παιανία, αλλά δεν είχαμε καταφέρει να συνεργαστούμε και ο κ. Κορέια που ήταν και αυτός εδώ σαν βοηθός του Φάμπρι".

Για το ποια είναι τα νέα στοιχεία που θέλει να βάλει: "Τα στοιχεία είναι τα ίδια που προσπαθήσαμε και βάλαμε με τον Ρότσα. Εμείς θέλουμε να έχουμε την μπάλα περισσότερο στα πόδια μας για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μην κινδυνεύουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε με παθητικό ρόλο, αλλά να είμαστε εμείς κυρίαρχοι του παιχνιδιού και να ελέγχουμε το ματς".

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού όπως και εγώ είναι κοντά στην ομάδα παρά τις πίκρες. Όπως έρχονται έτσι στο γήπεδο και είδα πολύ κόσμο στο τελευταίο παιχνίδι. Είδα κόσμο να δείχνει διάθεση να γεμίζει το γήπεδο από αγωνιστική σε αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Αρκετοί προτιμούν να μείνουν εξαιτίας της εικόνας της ομάδας. Όσοι είναι Παναθηναϊκός είναι για πάντα".

Συνέντευξη Τύπου ο Μώραλης!

Συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει την Πέμπτη στις 14.00 ο Γιάννης Μώραλης, όπως ανακοίνωση η Superleague.

Η ανακοίνωση:

"Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00 στα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής, με τις ακόλουθες ενότητες:

α) Τη διοργάνωση από τη Super League εθελοντικής αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, σε όλα τα γήπεδα των ΠΑΕ-Μελών της Super League την 29η και 30η αγωνιστική ημέρα.

β) Το πιλοτικό πρόγραμμα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης γύρω από την έννοια του "Ευ Αγωνίζεσθαι" (Fair Play) και την ανάδειξη συμπεριφορών που το αναδεικνύουν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

γ) Θέματα επικαιρότητας".

Χουάντερσον: «Η ομάδα έχει φορμαριστεί στο πιο κομβικό σημείο»

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Χουάντερσον, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πώς είναι τα πράγματα στην ομάδα, για τις εκτός έδρας νίκες και τα άσχημα αποτελέσματα στο Καυτανζόγλειο.

Για το πώς είναι τα πράγματα στον Ηρακλή:

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Η ομάδα έχει βρει τα πατήματα αλλά και την αυτοπεποίθησή της και πλέον κοιτάμε τις πρώτες θέσεις».

Για τα άσχημα αποτελέσματα στο Καυτανζόγλειο και τις εκτός έδρας νίκες:

«Το να κερδίσεις παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο είναι πολύ δύσκολο. Εκτός του κακού αγωνιστικού χώρου, οι ομάδες που έρχονται παίζουν κλειστά, καθώς προτεραιότητά τους είναι να μην δεχτούν γκολ, ενώ στα εκτός έδρας οι αντίπαλοί μας ανοίγονται περισσότερο γιατί θέλουν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα αυτό να βοηθάει εμάς».

Για το αν παίζει ρόλο στο να ανέβει μια ομάδα στην Σούπερ Λιγκ το μεγάλο ρόστερ που διαθέτει και αν πιστεύει πως θα πετύχουν τον στόχο που είναι η άνοδος:

«Ο Ηρακλής έχει αρκετά μεγάλο ρόστερ με καλούς παίκτες. Η ομάδα έχει φορμαριστεί στο πιο κομβικό σημείο και αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να «παλέψουμε» για να πετύχουμε το στόχο μας. Διανύουμε μια πάρα πολύ καλή περίοδο και όσο περισσότερες νίκες παίρνουμε, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κερδίζουμε. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως θα μπούμε στις πρώτες θέσεις που δίνουν το «εισιτήριο» για τη Σούπερ Λιγκ». πηγή: metrosport.gr

Nίκη ΠΑΟΚ: Πρώτα ο τελικός και μετά τα πλέι-οφ!!

Η Super League ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα διεξαγωγής των play off, τα οποία θα αρχίσουν εν τέλει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας αρχής για έναρξη της διαδικασίας αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Super League τα play off θα αρχίσουν στις 15 Μαΐου 2013, τέσσερις ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου, εξέλιξη που συμπίπτει με όσα ζητούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τελευταία συνεδρίαση της Λίγκας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, υπήρξε διχογνωμία μεταξύ των ΠΑΕ που διεκδικούν την παρουσία τους στα play off και ακολουθήθηκε το «γράμμα του νόμου», με τα play off να αρχίζουν όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το πρόγραμμα των play off
«Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί το διαχρονικό αίτημα της Super League προκειμένου ο Τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί και φέτος αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012-2013.
Παράλληλα δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ΠΑΕ που διεκδικούν βαθμολογικά τη συμμετοχή τους στα Play Off 2013, ώστε με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ να ξεκινήσουν οι αγώνες πριν τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ως εκ τούτου, η Super League προχώρησε στον ορισμό των Play Off 2013 μετά τον τελικό Κυπέλλου στις 11 Μαΐου, όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης Play Off ΟΠΑΠ 2013 είναι το ακόλουθο:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 19 Μαΐου 2013

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 26 Μαΐου 2013

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η κλήρωση θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012-2013».

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Μέτρια η χθεσινή ημέρα καθώς περάσανε 4/7 επιλογές, δεν βγήκε το ρίσκο με την Νις, ηττήθηκε με 0-1 από την Μαρσέϊγ, δεν πέρασε η Καϊζερσλάουτερν από το Ρέγκενσμπουργκ, προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη, ούτε το όβερ του ΠΑΟΚ ήρθε ποτέ καθώς έπαιξε «κλειστά», ενώ και ο Ολυμπιακός πέρα από το 1ο 20λεπτο, δεν πήρε ρίσκα για να πετύχει κάποιο γκολ.
Στο σημερινό κουπόνι έχουμε πολλούς αγώνες καθώς αρχίζουν τα πρωταθλήματα στην Σκανδιναβία. Ξεκινώντας από την Ελλάδα ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς που αναμένω να μην πάρουν πολλά ρίσκα, αφού το Χ δεν χαλάει κανέναν, θα πάω με ισόπαλο ημίχρονο. Στην 2η Γαλλίας η Νιμ υποδέχεται την Χάβρη, οι γηπεδούχοι έχουν ακόμα κάποιες ελπίδες για την 3η θέση και την άνοδο, εντός έδρας παρουσιάζονται δυνατοί, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και εκτός έδρας «μεταμορφώνονται» προς το χειρότερο, άσος με ρίσκο. Τέλος στην Πορτογαλία η Μπράγκα υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ποιοτικά καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι κυνηγούν την 3η θέση, υπ’ατμόν ο προπονητής της Σπόρτινγκ, θα πάω με τον άσο με ρίσκο καθώς ποτέ δεν ξέρεις πότε «βρυχώνται τα λιοντάρια». 

Πρόταση (σε ελεύθερη επιλογή):

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1,89)
ΝΙΜ-ΧΑΒΡΗ    1(1,92)
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.  1(1,92)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Emma Frain)
Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Συνάντηση Σαββίδη με Υπουργό Εργασιας!

Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Ιωάννη Βρούτση είχε στην Αθήνα, ο συντονιστής του ΣΑΕ της περιφέρειας χωρών της πρώην ΕΣΣΔ και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει ο νόμος 4093/2012, σχετικά με την συνταξιοδότηση παλιννοστούντων από την πρώην ΕΣΣΔ. Ειδικότερα, με την συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση ορίζεται ότι για να παίρνουν σύνταξη οι ανασφάλιστοι ομογενείς, θα πρέπει να έχουν 20ετή παραμονή και νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα πριν από την υποβολή της αίτησης για συνταξιοδότηση και να μη λαμβάνουν και να μη δικαιούνται οι ίδιοι σύνταξη από οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα στο εξωτερικό.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, δεσμεύτηκε να ξεκινήσει διαβουλεύσεις για την τροποποίηση του νόμου 4093/2012 ενώ το επόμενο ραντεβού μεταξύ των κ, κ. Σαββίδη-Βρούτση ορίστηκε για το τέλος του μήνα.

Να σημειωθεί ότι οι επαφές του κ. Σαββίδη αποτελούν συνέχεια των συναντήσεων με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και άλλα κυβερνητικά στελέχη.
πηγή: voria.gr

Ζουμπουρίδης: «Δεν χτυπήθηκα από κανέναν»

Με παρέμβασή του στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» το πρώην πλέον μέλος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, διαψεύδει το γεγονός ότι του επιτέθηκαν και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν χτυπήθηκα από κανέναν και ούτε μπορεί κανείς να με χτυπήσει. Ένιωσα το πρωί που ξύπνησα ότι για να τα έχω καλά με τον εαυτό πρέπει να παραιτηθώ, γιατί αλλιώς τον φανταζόμουν εγώ τον Άρη και αλλιώς τον ονειρευόμουν».

Γι' αυτό που τον ενόχλησε και παραιτήθηκε:

«Εγώ πρέπει να τα έχω πρώτα καλά με τον εαυτό μου και μετά με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου, με τον κόσμο και με τον Άρη. Παραιτήθηκα γιατί θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Εγώ είμαι μια ζωή Άρης δεν είμαι τώρα Άρης.

Να ξέρετε ότι ούτε προπηλακιστικά, ούτε χτυπήθηκα από κανέναν». πηγή: metrosport.gr

Μαυρέας: «Στο χέρι του ΠΑΟΚ Κύπελλο και δεύτερη θέση»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο αλλά και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Για το χθεσινό ντέρμπι:

«Κατά διαστήματα με ευχαρίστησε πάρα πολύ το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ καλά και αν το πίστευε λίγο περισσότερο ίσως να ερχόταν και η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο απ? ότι κατάλαβα έδωσε βάση στην άμυνα, στο δεύτερο όμως ισορρόπησε το παιχνίδι και εκεί πιστεύω θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.»

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ τα πήγε καλά στο αμυντικό κομμάτι:

«Άποψή μου είναι ότι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η άμυνα είναι αυτή που σου δίνει το αποτέλεσμα και το γκολ τους βαθμούς. Παρακολουθώ το Δώνη χρόνια και θεωρώ πως δίνει βάση στην πολύ καλή άμυνα και μετά πάει στο επόμενο βήμα που είναι η επίθεση. Για μένα ομάδα που δεν πάει δεν παίζει, δεν υφίσταται ομάδα. Πολύ σωστά έκανε ο Δώνης που έδωσε βάση σε τέτοια τακτική.»

Για το αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός όταν χρειάζεται να παίξει καλή άμυνα το κάνει χωρίς να είναι εις βάρος του θεάματος:

«Κατά καιρούς ο Ολυμπιακός μας είχε δείξει ότι προσπαθούσε να παίξει επίθεση και βλέπαμε ότι πήρε κάτι αποτελέσματα τα οποία του στοίχισαν πάρα πολύ. Για μένα πλέον η βάση μιας ομάδας είναι η αμυντική λειτουργία, όχι μόνο 5-6 παίκτες αλλά όλη ομάδα.»

Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να «χτυπήσει» στα ίσια τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω πως η παρουσία του κ. Σαββίδη εμπνέει μια σιγουριά, όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει έναν «ηγέτη» ο οποίος πραγματικά δεν φοβάται τίποτα και βαδίζει με μια σιγουριά. Θεωρώ ότι σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει και θα γίνει πολύ πιο δυνατός και αυτό φάνηκε από τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο κ. Σαββίδης. Πιστεύω πως από του χρόνου με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι, δεν θα φοβηθεί ούτε τον Ολυμπιακό αλλά θα μπορέσει να κάνει και την πορεία που επιθυμεί στην Ευρώπη.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κατακτήσει το Κύπελλο και να πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Πιστεύω πως στα τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Στο χθεσινό παιχνίδι έδειξε θάρρος και «θράσος» και θεωρώ πως αν συνεχίσει έτσι μπορεί να κατακτήσει και την δεύτερη θέση αλλά και το Κύπελλο. Είναι στο χέρι του».

Για την 3η αποβολή που δέχτηκε ο Δώνης στο πρωτάθλημα στην χθεσινή αναμέτρηση:

«Η αποβολή του Γιώργου Δώνη θεωρώ πως ήταν μια υπερβολή και το είδε όλος ο κόσμος. Ο προπονητής δίνει μεγάλο αγώνα όλοι τη ?βδομάδα και οι διαιτητές πρέπει να καταλάβουν πως σε τέτοια ματς που υπάρχει τέτοια ένταση δεν πρέπει να αποβάλουν τόσο εύκολα τον προπονητή. Ο Δώνης πρέπει να είναι λίγο πιο ήρεμος αλλά πρέπει να του δίνουμε και κάποια ελαφρυντικά, γιατί είναι ήρεμος και μεθοδικός προπονητής και η πίεση που δέχεται στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη».πηγή: metrosport.gr

Κοινό κάλεσμα Super 3 – Ιερολοχιτών: «Όλοι στις 7 μ.μ. στη Θύρα3»

Με κοινή ανακοίνωση που ανέβηκε πριν από λίγο στα σάιτ των οργανωμένων οπαδών, Super3 και Ιερολοχίτες καλούν τον κόσμο στη Θύρα 3 για να παρθούν κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα τελευταία τραγικά και ντροπιαστικά γεγονότα,που εκτυλίσσονται στην αγαπημένη μας ομάδα, με αποκορύφωμα το Σαββατιάτικο παιχνίδι-παρωδία με τον Πανθρακικό δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια

.Καλούμε όλο το Λαό του Άρη σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο κλειστό κάτω από την ΘΥΡΑ 3, για να ληφθούν κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις για την ύπαρξη και το μέλλον του αγαπημένου μας συλλόγου. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και επιτακτική».

Τετάρτη τα εισιτήρια με τη Βέροια!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Βέροια, που θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου 2013 και ώρα 17:15.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 09:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: ?35
Θύρες 2,3: ?25
Θύρες 5,6: ?15
Θύρες 4,4α: ?10
Θύρες 8, 7,7α: ?10
VIP 3ου: ?120
VIP 4ου: ?80

Παρελθόν από την Ξάνθη ο Σάντος Γκλέισον!

Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Σάντος Γκλέισον, όπως ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Αναλυτικά:


Η συνεργασία της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Σάντος Γκλέισον ολοκληρώθηκε. Το συμβόλαιο του έμπειρου παίκτη έληγε τον Ιούνιο και οι δύο πλευρές θεώρησαν πως είναι καλύτερο η συνεργασία τους να τερματιστεί αυτή τη χρονική στιγμή.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, πλέον θα μπορεί να βρίσκεται κοντά στην οικογενειά του στην ιδιαίτερή του πατρίδα.

H Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ και στο παρελθόν έχει δείξει την ευαισθησία της σε παρόμοια θέματα και συναίνεσε στην λύση του συμβολαίου.

O έλεγχος των δανεικών!

Ο Απόστολος Γιάννου ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του Πλατανιά στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Αγωνίστηκε για 72 λεπτά με 3 σωστές πάσες, 8 λάθη, 1 λάθος, 2 φάουλ υπέρ να είναι οι αριθμοί που συνόδευσαν την εμφάνισή του, που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του στο 72ο λεπτό, όταν και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Γιακουμάκη.

Ο Δημήτρης Στάμου μετά από αρκετό ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Κέρκυρας και ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του 75ου λεπτού, όπου ο διαιτητής Δημητρόπουλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Βέροιας και απέβαλε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ του Κόστλι. Αγωνίστηκε για 75 λεπτά με 1 λάθος, 3 κλεψίματα, 1 φάουλ κατά.

Σήμερα αγωνίζεται ο Πανιώνιος, όπου έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ιανουάριο ο Κώστας Παναγιωτούδης, εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Πάμε και στο πρωτάθλημα της Football League, όπου ο Φάνης Τζανδάρης αγωνίστηκε βασικός για 90 λεπτά στην ήττα της Αναγέννησης Επανομής με 1-0 από την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο Nemanja Kartal δεν αγωνίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα.

Στη Football League 2 δεν υπήρχε δράση για τις ομάδες του Βορείου Ομίλου, που θα μπουν στη μάχη και πάλι την Τετάρτη 3/4 με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής.
πηγή: metrosport.gr

Επιστροφή στη βάση!

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ αφού νωρίς το μεσημέρι πέταξε από την Αθήνα. Έτσι τελείωσε η απίστευτη ταλαιπωρία που δημιούργησε η ομίχλη στην Θεσσαλονίκη καθώς ναι μεν το αεροπλάνο τα ξημερώματα βρέθηκε πάνω από το αεροδρόμιο αλλά δεν μπόρεσε να προσγειωθεί με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο Ελ. Βενιζέλος. Σήμερα η ομάδα δεν έχει προπόνηση και έτσι θα προσπαθήσουν να ξεκουραστούν για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία.

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε στην Αθήνα και μάλιστα σήμερα θα βρεθεί στην Νέα Σμύρνη για να δει τον Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζεται με τον Πανιώνιο. Άλλωστε οι δυο αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου πλησιάζουν.

Στην Αθήνα είναι επίσης οι Ιτάνζ, Γλύκος και Κατσουράνης που θα επιστρέψουν αύριο το πρωί στην Θεσσαλονίκη πηγή: metrosport.gr

O... άλλος ΠΑΟΚ!

Κείμενο με το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέκεται στην εικόνα της ομάδας μετά την μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της

"Ο ΠΑΟΚ αλλάζει… Κι αυτό φαίνεται πεντακάθαρα τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τους αγώνες του Κυπέλλου. Η εικόνα της ομάδας, μετά από την ενίσχυσή της στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είναι εντελώς διαφορετική με τα έξι νέα πρόσωπα να έχουν σημαντική παρουσία.

Απόδειξη; Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ στους δύο αγώνες εναντίον του Ολυμπιακού. Εκεί, όπου η ομάδα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στις 25 Νοεμβρίου ήταν στο χθεσινό παιχνίδι του Φαλήρου κατά τα 6/11 αλλαγμένη.

Οι πέντε από τις έξι μεταγραφές του Ιανουαρίου ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας, ενώ στον αγώνα της Τούμπας και στον αγώνα του Σταδίου Καραϊσκάκη αγωνίστηκαν ως βασικοί μόνον πέντε ποδοσφαιριστές οι Lino, Lawrence, Kace, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Φαλήρου δεν ήταν οι ίδιοι σε σχέση με το ντέρμπι του α? γύρου. Τότε είχαν περάσει ως αλλαγή οι Κωνσταντινίδης, Lazar, Σταφυλίδης και χθες οι Vukic, Robert, Etto. πηγή: metrosport.gr

Γούναρης: «Λίγος ο Δώνης, δε μπορεί να αντέξει την πίεση»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούναρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και σχολίασε την αποβολή του Γιώργου Δώνη.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:


Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι είχε μια ιδιαιτερότητα πριν αρχίσει. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ κυνηγά τη δεύτερη θέση. Αυτός που έχει πάρει το πρωτάθλημα δεν έχει τόσο πάθος. Δε μπορείς να ρισκάρεις τη σωματική σου ακεραιότητα. Οι ποδοσφαιριστές έτσι νιώθουν. Έγινε ένα ντέρμπι που είδαμε τον ΠΑΟΚ να έχει καλή οργάνωση και σωστή λειτουργία. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα, ρυθμό και φαντασία. Εύκολα ο ΠΑΟΚ τον κράτησε στο 0. Εγώ αυτό εισέπραξα.»


Για τις αποβολές του Γιώργου Δώνη:

«Ο Δώνης δεν μπορεί να αντέξει την πίεση που υπάρχουν σε μεγάλα παιχνίδια. Ένας προπονητής, μπορεί η ομάδα του να αδικηθεί, να διαφωνήσει με τον διαιτητή αλλά δεν παρεκτρέπεται. Αν χάσει ο προπονητής τον έλεγχο, τι να περιμένει κανείς μετά από τους ποδοσφαιριστές; Είναι εντελώς διαφορετικό να κάνεις πρωταθλητισμό με το να κάνεις αθλητισμό. Είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ, πρέπει να κρατάς το κύρος σου».


Για το αν θα αποχωρήσει ο Δώνης από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι:

«Δεν ξέρω τίποτε και ούτε είμαι μέσα στη διοίκηση. Όμως όταν δε μπορεί κάποιος να χαλιναγωγήσει τον εαυτό του πως θα χαλιναγωγήσει την ομάδα; Εμένα με απογοήτευσε ο Δώνης στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου ενώ η ομάδα κέρδιζε, αποβλήθηκε αυτός και 2 παίκτες επειδή πούλησαν μαγκιά. Είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ που οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ξένο ευρωπαίο προπονητή».πηγή: metrosport.gr

Ο πρόεδρος του Βατανιακού για το ΑΦΜ και τον Άρη!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, και με αφορμή τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για την επόμενη μέρα στο σύλλογο, σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας. Μια πληροφορία αναφέρει πως ο Άρης συζητά με άλλους συλλόγους για την απόκτηση ΑΦΜ, ώστε αφού ξεφορτωθεί τα χρέη θα μπορέσει να αρχίσει από την αρχή και να χτίσει μια καινούργια ομάδα. Ένας σύλλογος από αυτούς φημολογείται πως είναι ο Βατανιακός Πιερίας, ο οποίος αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ 2 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του Βαθμολογικού πίνακα, με την άνοδό του στη Φούτμπολ Λιγκ να φαντάζει ως ένα πιθανό σενάριο. Η επιβίωση όμως μιας συνοικιακής ομάδας 800 ατόμων στην επαγγελματική κατηγορία φαντάζει ως οικονομικά αδύνατη.

Ο πρόεδρος της ομάδας, κος Γεράσιμος Ποτουρίδης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου διέψευσε πως έχει γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα, αλλά εμφανίστηκε ταυτόχρονα ανοιχτός στο ενδεχόμενο αυτό να συμβεί στο μέλλον αν οι άνθρωποι του Άρη συζητήσουν το ενδεχόμενο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Ποτουρίδης:

«Δεν ισχύει τίποτα. Δεν έχει γίνει ποτέ καμία συζήτηση. Κανένα μέλος της διοίκησης μας δεν έχει κάνει συζήτηση με άνθρωπο του Άρη. Φτάσαμε με το μεράκι μας την ομάδα σε αυτό το σημείο. Ας βγει η ομάδα στη Φουτμπόλ Λιγκ και το συζητάμε. Είναι όνειρο για μας η Β΄ Εθνική και είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε με κάποιον για να πάρει το ΑΦΜ. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και εύχομαι να μη χρειαστεί να μπει σε τέτοια διαδικασία. Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο εμείς είμαστε ανοιχτοί να τον βοηθήσουμε».πηγή: metrosport.gr

Ασλανίδης: «Μπριγιάν του Σαββίδη ο ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Ασλανίδης, γλαφυρός όπως πάντα σχολίασε την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Διαβάστε το σχόλιο που έκανε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis»:

«Ο κ. Σαββίδης έρχεται να χρησιμοποιήσει σαν μπριγιάν τον ΠΑΟΚ για να κάνει τις επιχειρήσεις του. Δεν είναι κακό αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι η Μπάρτσα του βορρά. Ο παππούς φτιάχνει τις φιλοσοφίες στο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο πεθαίνει. Ο Ιβάν είναι κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ αλλά ποιοι θα τον πλαισιώσουν για το όραμα; Να βρει ένα νέο γήπεδο για να έχει έσοδα».πηγή: metrosport.gr

Βοργιάς: «Να γίνει διεθνής ο Δημητρόπουλος»

Ο Σωτήρης Βοργιάς, πρώην διαιτητής και πρώην πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, σχολίασε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» τα διαιτητικά λάθη στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και ιδιαίτερα στα παιχνίδια της Βέροιας με την Κέρκυρα και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όπου είχαμε ένα πέναλτι φάντασμα και ένα οφσάιντ πίσω από το κέντρο.

«Μετά από τέτοια παρουσία είναι άδικο να μη γίνει διεθνής ο Δημητρόπουλος. Θα δούμε τέρατα στα πλέι οφ και σους ημιτελικούς κυπέλλου», σχολίασε ο κ. Βοργιάς.
πηγή: metrosport.gr

Παραιτήθηκε ο Ζουμπουρίδης!!

Ο πρώην- πλέον- αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, παραιτήθηκε από τη θέση του για λόγους ιδανικών, όπως ο ίδιος αναφέρει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραίτησής του:

«κ. Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι,με την παρούσα σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Σύλλογο δεν αρμόζει στην Ιστορία του και δεν συμβαδίζει με τα ιδανικά που εδώ και 99 χρόνια πρεσβεύει.Η απόφαση μου είναι οριστική και αμετάκλητη.

Με τιμή,

Ζουμπουρίδης Παναγιώτης»

Τζελέπης: «Μας έλεγαν πως θα φύγουμε νεκροί»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πανθρακικού, κος Δημήτρης Τζελέπης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στην φραστική επίθεση που υποστηρίζει πως δέχτηκε η διοίκηση του Πανθρακικού στο Κλ. Βικελίδης αλλά και στο επεισόδιο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές στη φισούνα του γηπέδου. Τέλος μίλησε για τη μάχη της παραμονής και τα παιχνίδια που απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα.
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός στην οποία καταγγέλλει πως δέχτηκε άσχημη φιλοξενία στο Κλ. Βικελίδης:

«Η ανακοίνωσή μας είναι αρκετά αναλυτική. Ότι γράφει συνέβη στο Κλ. Βικελίδης. Δεχτήκαμε φραστικές επιθέσεις στα μπουθ. Οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση. Στα μπουθ υπήρχαν και φίλοι του Άρη. Μας έλεγαν πολύ άσχημες εκφράσεις όπως ότι θα φύγουμε νεκροί από δω και άλλα τέτοια. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Άρη, με τη διοίκηση του έχουμε καλές σχέσεις. Όμως αυτά που συνέβησαν είναι δυσάρεστα με αποκορύφωμα την κλωτσιά που δέχτηκε ο Δ. Παπαδόπουλος. Του έμεινε μώλωπας και χθες δεν προπονήθηκε. Τον χρειαζόμαστε και ελπίζω αύριο να προπονηθεί κανονικά».


Για την κλωτσιά που καταγγέλλει πως δέχτηκε ο Δ. Παπαδόπουλος:

«Δεν ήμουν στο χώρο όταν συνέβη το γεγονός. Όλα έγιναν στη φισούνα. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως ήταν άνθρωποι της σεκιούριτι του γηπέδου. Έχουμε μιλήσει με τους νομικούς μας και έχουμε κινήσει κάποιες διαδικασίες».


Για την ανακοίνωση- απάντηση σε αυτή του Πανθρακικού που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης:

«Δεν τη διάβασα προσωπικά αλλά μου μετέφεραν κάποια σημεία της ανακοίνωσης. Δε θέλω να αναφερθώ ή να απαντήσω επίσημα στην ανακοίνωση του Άρη. Όμως στο γήπεδο του Πανθρακικού δεχόμαστε συνεχεία συγχαρητήρια για το πώς υποδεχόμαστε τον κόσμο και τις διοικήσεις».


Για τη μάχη της παραμονής:

«Εμείς έχουμε ακόμα 3 τελικούς και θα παλέψουμε και τα 3 παιχνίδια. Αν φτάσουμε τους 33 βαθμούς πιστεύω πως θα επιτευχτεί η παραμονή. Παίζουμε με τον ΟΦΗ, μετά με την ΑΕΚ, δυο πολύ δυνατά παιχνίδια με ομάδες που καίγονται. Το τελευταίο ματς μπορεί να θεωρείται από κάποιους εύκολο γιατί η Κέρκυρα έχει σχεδόν υποβιβαστεί, αλλά δεν πιστεύω πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη».


Για την αντιπαλότητα με τη Σκόντα Ξάνθη:

«Υπάρχει μια αντιπαλότητα αλλά δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Είναι απλά ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι παρόμοιο με ένα ΠΑΟ- ΟΣΦΠ ή Άρης-ΠΑΟΚ, όμως για μας είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».


Για τα διαιτητικά λάθη και το αν η διαιτησία θα επηρεάσει τα παιχνίδια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω πως οι διαιτητές δε θα παίξουν ρόλο στα αποτελέσματα. Τα παιχνίδια θα κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες έχουν ενδιαφέρον, εκτός του Ολυμπιακού που είναι ήδη πρωταθλητής και παίζουν για τη νίκη σε κάθε ματς».πηγή: metrosport.gr

Βαρούχας: «Όποιος δε μπορεί ας πάει σπίτι του»

Ο πρώην διαιτητής και πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» τις αποφάσεις στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και ιδιαίτερα το ανύπαρκτο οφσάιντ στον Καμαρά αλλά και το πέναλτι- φάντασμα που δόθηκε υπέρ της Βέροιας.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Όταν δεν κάνει κάποιος διαιτητής πρέπει να πηγαίνει σπίτι του. Το πέναλτι στη Βέροια ήταν εφεύρεση. Υπάρχει επιθετικό φάουλ και ο διαιτητής βλέπει πέναλτι. Το οφσάιντ πίσω από το κέντρο δεν υπάρχει. Δε γίνεται να υπάρχουν τέτοια σφυρίγματα».πηγή: metrosport.gr

Θεοδωρίδης: «Θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό»

Για τη χθεσινή συνάντηση Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ακόμη, καταδίκασε την επίθεση κατά του δημοσιογράφου στο Καραϊσκάκη ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνάντησης ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στον τελικό κυπέλλου.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για τη χθεσινή συνάντηση Σαββίδη- Μαρινάκη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας:

«Γνωρίζω για την πρόσκληση του Μαρινάκη στον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Είναι και οι δυο ευφυέστατοι και θα πάνε μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό για να βγαίνουν ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρώπη. Όλες τις ομάδες τις θέλουμε δυνατές».


Για την επίθεση δημοσιογράφου στο Καραϊσκάκη:

«Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν είδα κάτι τέτοιο αλλά δε μπορώ να ξέρω κιόλας. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Δεν πρέπει να γίνονται επιθέσεις στους δημοσιογράφους γιατί κάνουν λειτούργημα».


Για το ενδεχόμενο να βρεθούν αντίπαλοι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου:

«Και για μας ο Πανθρακικός είναι δυνατός αντίπαλος, όπως και για τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας. ?Όταν τελειώσουν αυτά τα 2 παιχνίδια τότε θα δούμε. Κανείς δε μπορεί να προβλέψει γιατί το κύπελλο είναι ένας ιδιαίτερος θεσμός. Αν τελικά πάνε στον τελικό Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, πρέπει οι φίλαθλοι να πάνε στο γήπεδο με φίλαθλα συναισθήματα. Μπορούν να φωνάζουν όσο θέλουν αλλά όχι με ακρότητες».


Για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:

«Ο Σαββίδης είναι επιχειρηματίας, θέτει ναυαρχίδα τον ΠΑΟΚ και προχωρεί σε άλλες επενδύσεις. Μπορεί να αναβαθμίσει τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει. Είναι προοδευτικός άνθρωπος. Είδε τις σουίτες του Καραϊσκάκη και θα προχωρήσει σε αλλαγές και στην Τούμπα. Πρέπει όμως να καταλάβει πως ο αντίπαλος του δεν είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει χαράξει το δρόμο του. Ας μην ακούει αυτούς που λένε για τον Ολυμπιακό». πηγή: metrosport.gr

Οργή Κέρκυρας για Δημητρόπουλο και ΚΕΔ!

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα με αφορμή την καταδικαστική διαιτησία εις βάρος της από τον κ Δημητρόπουλο και το πέναλτι- φάντασμα που έδωσε το προβάδισμα στη Βέροια.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Καλοκαίρι 2011, υπόθεση «στημένων» αγώνων... Θρασύβουλος- Ηλιούπολη... Διαιτητής, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος... Μια κασέτα - βόμβα... Το όνομά του, εμπλεκόμενο.... Η παρέμβαση του Εισαγγελέα, Εμμανουήλ Αντωνακάκη... Δίωξη!

Πρωτόδικη αθώωση, αλλά ο Εισαγγελέας επιμένει... Έφεση! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τη δέχεται... Τιμωρία; Αμ, δε! Αποστολή της υπόθεσης στην ΚΕΔ... Αθώωση και, Φεβρουάριο του ?12, στους πίνακες της Super League!

... Δεκέμβριος 2012, Πάτρα, Παναχαϊκή- Ολυμπιακός, Κύπελλο... Διαιτησία – μνημείο και λήξη στο 87?! Η «καρατόμηση» της ΚΕΔ... Από τη Super League εξαφανίζεται… Ώσπου, αίφνης, η ΚΕΔ τον επαναφέρει… Σε δύο εκτός έδρας ματς του ΑΟ Κέρκυρα... Τελευταίο, το σημερινό στη Βέροια... Το πέναλτι- ανέκδοτο... Η αποβολή του Στάμου... Η «καταδίκη»... Η βάναυση προσβολή της ποδοσφαιρικής νοημοσύνης...

Ε, και; Άντε, «καμπάνα» ως το τέλος της σεζόν... Και από του χρόνου, πρώτα ο Θεός, επιστροφή. Και, κ. Δημητρόπουλε, καλή επιτυχία...

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια περίπτωση – παράδειγμα, εξ όσων η UEFA θα εξέταζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αξιότιμοι κύριοι της ΚΕΔ, ο ΑΟ Κέρκυρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο σας ευχαριστούν… Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε…».

«Είμαστε ΠΑΟΚ...»

Ο Ιτάνζ δεν θέλησε να πανηγυρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: "Μπορούμε να κοιτάμε κατάματα τον Ολυμπιακό. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια. Αν συναντηθούμε στον τελικό θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση σημείωσε: "Πήραμε ένα καλό βαθμό. Παίξαμε σχεδόν τέλεια αμυντικά, αλλά μπροστά δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι ότι φύγαμε με ένα βαθμό. Αυτό που μετράει είναι το ομαδικό πνεύμα. Ενωμένοι μπορούμε να τα πάμε καλά". Για τη δική του εικόνα στο ντέρμπι είπε: "Δουλεύω πολύ καλά και προσπαθώ για το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός τα πηγαίνω καλύτερα".