Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Παρ’ ολίγον έξωση σε Γκερέιρο!!

Να… αδειάσει το σπίτι όπου διαμένει ζήτησε ο ιδιοκτήτης του στον Ρότζερ Γκερέιρο λόγω των ενοικίων που οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Διευθετήθηκε το θέμα από τη διοίκηση πριν ο παίκτης μείνει στο δρόμο.

Παρ’ ολίγον έξωση σε Γκερέιρο!
Η ΑΕΚ μπορεί να οδεύει προς την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά συνεχίζουν να προκύπτουν ειδήσεις που τη διασύρουν.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο ενημερώθηκε από το δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού να αδειάσει το ταχύτερο δυνατό το διαμέρισμα όπου κατοικεί, καθώς η διοίκηση της ομάδας οφείλει αρκετά ενοίκια και δεν θορυβήθηκε ούτε από το σχετικό εξώδικο.

Όχι ασφαλώς λόγω… αδιαφορίας, αλλά επειδή στα ταμεία πλέον δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να καλυφθούν τέτοιες στοιχειώδεις ανάγκες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν εμφανώς αναστατωμένος στη σημερινή προπόνηση και αναζητούσε κάποιον από τη διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος. Με αρκετό κόπο εντόπισε τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος ανέλαβε να τακτοποιήσει το θέμα για να μη βρεθεί ο Γκερέιρο στο δρόμο.

Επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον ενημέρωσε ότι θα του καταβληθεί ένα μέρος των οφειλόμενων ενοικίων. Έτσι ο αρχηγός της «Ένωσης» μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του χωρίς πρόβλημα.

Ο Γκερέιρο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν κι άλλα χρωστούμενα ενοίκια απέναντι σε ιδιοκτήτες σπιτιών που έχει αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει η ΠΑΕ. Όμως ελλείψει ρευστού, οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι στον αέρα.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: