Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο πρόεδρος του Βατανιακού για το ΑΦΜ και τον Άρη!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, και με αφορμή τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για την επόμενη μέρα στο σύλλογο, σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας. Μια πληροφορία αναφέρει πως ο Άρης συζητά με άλλους συλλόγους για την απόκτηση ΑΦΜ, ώστε αφού ξεφορτωθεί τα χρέη θα μπορέσει να αρχίσει από την αρχή και να χτίσει μια καινούργια ομάδα. Ένας σύλλογος από αυτούς φημολογείται πως είναι ο Βατανιακός Πιερίας, ο οποίος αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ 2 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του Βαθμολογικού πίνακα, με την άνοδό του στη Φούτμπολ Λιγκ να φαντάζει ως ένα πιθανό σενάριο. Η επιβίωση όμως μιας συνοικιακής ομάδας 800 ατόμων στην επαγγελματική κατηγορία φαντάζει ως οικονομικά αδύνατη.

Ο πρόεδρος της ομάδας, κος Γεράσιμος Ποτουρίδης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου διέψευσε πως έχει γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα, αλλά εμφανίστηκε ταυτόχρονα ανοιχτός στο ενδεχόμενο αυτό να συμβεί στο μέλλον αν οι άνθρωποι του Άρη συζητήσουν το ενδεχόμενο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Ποτουρίδης:

«Δεν ισχύει τίποτα. Δεν έχει γίνει ποτέ καμία συζήτηση. Κανένα μέλος της διοίκησης μας δεν έχει κάνει συζήτηση με άνθρωπο του Άρη. Φτάσαμε με το μεράκι μας την ομάδα σε αυτό το σημείο. Ας βγει η ομάδα στη Φουτμπόλ Λιγκ και το συζητάμε. Είναι όνειρο για μας η Β΄ Εθνική και είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε με κάποιον για να πάρει το ΑΦΜ. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και εύχομαι να μη χρειαστεί να μπει σε τέτοια διαδικασία. Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο εμείς είμαστε ανοιχτοί να τον βοηθήσουμε».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: