Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Χουάντερσον: «Η ομάδα έχει φορμαριστεί στο πιο κομβικό σημείο»

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Χουάντερσον, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πώς είναι τα πράγματα στην ομάδα, για τις εκτός έδρας νίκες και τα άσχημα αποτελέσματα στο Καυτανζόγλειο.

Για το πώς είναι τα πράγματα στον Ηρακλή:

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Η ομάδα έχει βρει τα πατήματα αλλά και την αυτοπεποίθησή της και πλέον κοιτάμε τις πρώτες θέσεις».

Για τα άσχημα αποτελέσματα στο Καυτανζόγλειο και τις εκτός έδρας νίκες:

«Το να κερδίσεις παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο είναι πολύ δύσκολο. Εκτός του κακού αγωνιστικού χώρου, οι ομάδες που έρχονται παίζουν κλειστά, καθώς προτεραιότητά τους είναι να μην δεχτούν γκολ, ενώ στα εκτός έδρας οι αντίπαλοί μας ανοίγονται περισσότερο γιατί θέλουν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα αυτό να βοηθάει εμάς».

Για το αν παίζει ρόλο στο να ανέβει μια ομάδα στην Σούπερ Λιγκ το μεγάλο ρόστερ που διαθέτει και αν πιστεύει πως θα πετύχουν τον στόχο που είναι η άνοδος:

«Ο Ηρακλής έχει αρκετά μεγάλο ρόστερ με καλούς παίκτες. Η ομάδα έχει φορμαριστεί στο πιο κομβικό σημείο και αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να «παλέψουμε» για να πετύχουμε το στόχο μας. Διανύουμε μια πάρα πολύ καλή περίοδο και όσο περισσότερες νίκες παίρνουμε, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κερδίζουμε. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως θα μπούμε στις πρώτες θέσεις που δίνουν το «εισιτήριο» για τη Σούπερ Λιγκ». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: