Ο Αφρικανός αριστερός χαφ του ΠΑΟΚ, Αμπντούλ Καμαρά, σύμφωνα με σενάρια και πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι.
Ο νεαρός επιθετικός μέσος του ΠΑΟΚ -που σημειωτέον μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον δικέφαλο του Βορρά δεν έφυγε αμέσως μαζί με όλους τους συμπαίκτες του αλλά αργότερα- έχει τεθεί στα υπ' όψιν των Πειραιωτών για τον Ιούνιο. Ο διεθνής με την Γουινέα παίκτης που άφησε τα πάντα ανοιχτά για το καλοκαίρι αγωνίζεται ως δανεικός από την Σοσό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έχει πάντως κάνει κίνηση για να τον αγοράσει.
Από την στιγμή όμως που δεν είναι τίποτα δεδομένο στην παρούσα φάση οι εκπρόσωποι του παίκτη κοιτάζουν το πως να διασφαλίσουν το ποδοσφαιρικό του μέλλον σε περίπτωση που δεν μείνει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Από τον σύλλογο του Γιώργου Δώνη βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του Σέκου Ολίσε, που είναι δανεικός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όπως όλα δείχνουν και εκείνος θα απασχολήσει αρκετές ομάδες στην επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο.
πηγή: gazzetta.gr