Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ζευγώλης: «Έχει εξαιρετικό προπονητή ο ΠΑΟΚ»

Το εγκώμιο του Σούλη Μαρκόπουλου έπλεξε ο Γιώργος Ζευγώλης μετά την ήττα του Ηλυσιακού από τον ΠΑΟΚ.

Ζευγώλης: «Έχει εξαιρετικό προπονητή ο ΠΑΟΚ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Ζευγώλης για τον Σούλη Μαρκόπουλο, καθώς σε εκείνον οφείλεται η νίκη (73-69) του ΠΑΟΚ επί του Ηλυσιακού, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας των Ιλισίων.

«Νομίζω χάσαμε μεγάλη ευκαιρία. Ο Λάζαρος είναι μεγάλος στυλοβάτης, είναι ο πλέι μέικερ κοντά στο καλάθι. Παλέψαμε στην άμυνα, ελέγξαμε τον Χαραλαμπίδη αλλά μετά ο ΠΑΟΚ λειτούργησε. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Χάσαμε όπως με τον Πανιώνιο. Παλεύουμε για μια νίκη στα επόμενα ματς. Η ουσία είναι ότι έγινε μια προσπάθεια από την ομάδα, από την άλλη όμως πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε μια νίκη. Συγχαρητήρια στο κόουτς, τον εκτιμώ σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Έχουμε ένα θέμα με τον πλέι μέικερ που παίρνει κάποιες προσπάθειες, γενικά έχουμε χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού μας όπως στο προηγούμενο ματς. Μας βοήθησε η παρουσία του Χατζή και η απουσία του Λάζαρου στο παιχνίδι. Στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ μέτριοι», δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Παραγυιός είπε: «Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, αυτός είναι ο λόγος που ηττηθήκαμε. Σε ένα κρίσιμο σημείο χάσαμε και τις βολές. Μετά ο αγώνας πήγε στον πόντο, εκεί έπαιξε καλύτερα ο ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: