Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Βίκτορ Σάντσεθ, το πρόβλημα είναι στα χαφ!!

O Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και το πρόβλημα των "ερυθρόλευκων" στη μεσαία γραμμή.

Βίκτορ Σάντσεθ, το πρόβλημα είναι στα χαφ!

Αν έτσι έχουν τα πράγματα τότε ο Μίτσελ έχει περισσότερη δουλειά από όση είχε υπολογίσει όταν αποφάσιζε να έρθει στον Πειραιά.

Ναι, στο διάστημα αυτό οι ερυθρόλευκοι πίεσαν ασφυκτικά τον ΠΑΟΚ κι έφτασαν σε πέντε τελικές προσπάθειες. Μη πάει το μυαλό σας σε κλασικές ευκαιρίες. Τέτοιες δημιουργεί με δυσκολία ο φετινός Ολυμπιακός. Κι όταν δεν πιάνουν οι κομπίνες στις στημένες φάσεις αγκομαχάει να βάλει γκολ και να νικήσει.

Το λένε οι στατιστικές. Τα μισά γκολ έχουν μπει από στημένα. Οι χαφ του Ολυμπιακού απουσιάζουν χαρακτηριστικά από το γκολ. Και να ήταν μόνο αυτό. Απουσιάζουν και από τις ασίστ. Τέτοιες κάνουν ο Αμπντούν κι ο Χολέβας. Οι υπόλοιποι εμφανίζονται δυσκοίλιοι. Ειδικά οι χαφ.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι ακριβώς κάνει ο βοηθός του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ. Φαντάζομαι, όμως, ότι θα έχει πάρει χαμπάρι πως οι χαφ του Ολυμπιακού δεν ματώνουν τα δίχτυα, δεν κάνουν - όσες θα έπρεπε - τελικές πάσες, έχουν αδυναμία να επιτεθούν κάθετα και να προσπεράσουν αντίπαλο κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ το επιχείρησε δύο φορές ο Φέισα και τον σταμάτησαν με φάουλ.

Μόλις δύο φορές και μάλιστα από τον αμυντικό χαφ. Τον μόνο από τον οποίο δεν αποκτείται.

Κάτι ακόμα! Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέτρα στον άξονα με κάθετη κίνηση όταν μπήκε στο ματς ο Φετφατζίδης. Θα μου πείτε αυτός είναι εξτρέμ. Ναι, αλλά επειδή παίζει με ανάποδο πόδι συγκλίνει στον άξονα και κερδίζει μέτρα, αποφεύγοντας τους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός αν θέλει να βελτιώσει το επιθετικό παιχνίδι του, πρέπει να βρει χαφ με τα χαρακτηριστικά που περιγράψαμε...

Ο ΠΑΟΚ ήρθε στον Πειραιά με στόχο να μην χάσει. Το πέτυχε σχετικά εύκολα. Το οφείλει στο υψηλής εμπειρίας αμυντικό δίδυμο Κατσουράνη. Σίντεφελντ και στην αξιοσημείωτη σταθερότητα του Ιτάνζ. Στο Φάληρο πέτυχε να ανυψώσει κι άλλο το ηθικό του, να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του και ίσως να τον παρακινήσει για μια ουσιαστική ενίσχυση το καλοκαίρι. Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει διαφορά από τον ξεθυμασμένο Παναθηναϊκό και αέρα υπεροχής απέναντι στον ποιοτικό Αστέρα...
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: