Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

O έλεγχος των δανεικών!

Ο Απόστολος Γιάννου ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του Πλατανιά στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Αγωνίστηκε για 72 λεπτά με 3 σωστές πάσες, 8 λάθη, 1 λάθος, 2 φάουλ υπέρ να είναι οι αριθμοί που συνόδευσαν την εμφάνισή του, που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του στο 72ο λεπτό, όταν και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Γιακουμάκη.

Ο Δημήτρης Στάμου μετά από αρκετό ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Κέρκυρας και ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του 75ου λεπτού, όπου ο διαιτητής Δημητρόπουλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Βέροιας και απέβαλε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ του Κόστλι. Αγωνίστηκε για 75 λεπτά με 1 λάθος, 3 κλεψίματα, 1 φάουλ κατά.

Σήμερα αγωνίζεται ο Πανιώνιος, όπου έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ιανουάριο ο Κώστας Παναγιωτούδης, εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Πάμε και στο πρωτάθλημα της Football League, όπου ο Φάνης Τζανδάρης αγωνίστηκε βασικός για 90 λεπτά στην ήττα της Αναγέννησης Επανομής με 1-0 από την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο Nemanja Kartal δεν αγωνίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα.

Στη Football League 2 δεν υπήρχε δράση για τις ομάδες του Βορείου Ομίλου, που θα μπουν στη μάχη και πάλι την Τετάρτη 3/4 με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: